Originally Posted by
vivatrader
Ona deneyim diyelim. Ben de daha önce piyasada karþý biri var pala var diyene paranoyak derdim. kiþi mi bilmem ama karþý bir güç var. Defalarca yüksek montanla test ettim ve tersime oynayan bir robot olduðunu deneyimledim buna kendimce kontra robot diyorum bir baþkasý pala diyor artýk adýna siz ne derseniz diyin ama bu yapý para kazandýrmýyor. uzun süredir piyasadaysanýz bu gücün radarýna elbet giriyorsunuz. Belki az iþlem yaparsanýz radarýndan kurtulma þansýnýz olabilir.
Mehtap 1 ikinci siz.
Benzer iddialarda bulunuyorsunuz sürekli.
Oda yavaþ sistemle gorunmezsiniz yavaþ sistemle kazanabilirsiniz gözümüz yükseklerde olmasýn vb tarzýnda deliksiz iddialarda bulunuyordu ama kendiside sistem yazmaya çalýþýyordu ?
Ben bu tarz pala kontra gulyabani her neyse bu kiþinin kendi beynimizin hayal gucu olduðunu düþünüyorum.
Birþeyler istediðimiz gibi gitmez ama suçlu birini bulmanýz gerekir. Hisse senedinde olsa ali veli derdiniz belki ama viopta sistemciyseniz ya karþý sistem yada pala diyeceksiniz.
Ben mükemmel sistem tasarladim çünkü ben hata yapmam yapmasýnda beni batýran kontra adýnda bir robottur evet kesin o batýrdý çünkü ben en mükemmeli yarattým çünkü ben asla hata yapmam. Mantýðý sizi basari yerine diz çöktürüp kontranin onun eðilir kalýrsýnýz.
Madem boyle bir tespitiniz var niçin diz çökmek yerine meydan okumuyorsunuz sonuçta o sizin sisteminizi cozebiliyorsa sizde onu Cozebilirsiniz benim anladýðým cozmussunuz de.
Niçin olmaz bu is demek yerine ben sunu tespit ettim bunu biz terse getirmek için Nasil bir algoritma yazmaliyiz bu kontradan kurtulmak için fikirlerinizi nelerdir sorusu yerine ?
Kontra sizi bitirir sizde diz cokun diyorsunuz ?
Bas kaldiralim gelin birlikte bu kontranin hakkýndan.gelelim ?
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri