Kalav indikatoru sasmaz:)
Printable View
Siz bilirsiniz bist30 kagitlarinin bu halde oldugu bir piyasa da pkarttan cok sey bekliyorsunuz. Pkart a cok anlam yukluyorsunuz bir bakin bakalim düşük sermayeli hisseler ne halde. Hepsi zirvesinden yari fiyatlara indi nerdeyse acsel tmpol tgsas diger ana bedelsiz grubuda keza oyle. Hisse Yukari giderken brut brut, asagi giderken saldim çayıra:) bu kadar adamla bu hisse kaldirir kaldirir verirler. Bir sonraki x2 x3 te bende by by dicem heralde 6 ay mi 1 yil mi surer artik bakacagiz...GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yatırımcıyım dostum o dediğin düşük sermayeli firmaların bi cirolarına bak bakalım plastik kartın yarısı kadar üçte biri kadar anca ciroları vardir bu denli yüksek cirolarla pkart hissesi değerini bulana kadar buralardayım inşaallah elimden geldiğince mücadele edeceğim şikayetse şikayet sen de umduğunu bulursun inşaallah saygılar
enflasyona ezildik gittik bu saatten sonra 300 de olsa 500 de olsa pek bir önemi yok...ben bu hisseyi aldığımda dolar 6-7 tl lerde idi dolar oldu 34 tl 6 kat arttı....pkart malesef maliyetime göre 6 kat artmadı...boşuna stres yaptık boşuna hayal kurduk...batmış gözüyle artık bu hisseyi takibi bırakacağım...kıvranıp duruyor döt kadar lot ile..yaptığı işe bak hissenin sürünmesine bak...
Teknikti şuydu buydu hep hikaye.
Üç-beş tane açgözlü yetersiz elinde kağıdı *** ettiler.
Değil 300-500 şuanda 100'lü rakamları bile hayal edemiyoruz çünkü çaldılar ‼️‼️‼️
Hadi kaldır kıçını hareketlen biraz resmen ölü toprağı serildi