Sayfa 125/197 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon
Arama sonucu : 1576 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Gereksiz ve zarar verir. Alan aldi satan satti. Tahtaci/oyuncular ceza yiyen incelenen tahtaya neden gelsin. Sirket vergi incelemesi geciriyor zaten sene sonuna dogru 3-5 ml cezasi gelir. Bu cezaydi ivirdi zivirdi baya bir yatayda sure gecirmeye vakti var tahtacinin Neyse velhasil al gulum ver gulum devam....
     Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Burada bizim yapabileceğimiz en güzel şey sürekli spk'ya şikayette bulunmak brüt yüzde 7 net %4 civarında bir kar gösteriyor her türlü teşvikten faydalan devlete doğru dürüst vergi vermek yok gariban işçiden %30 %33 vergi kes koskoca şirketlerden vergi alınamıyor yani şirkette her yıl böyle denetmenle uğraşmak isteyeceğinizi zannetmiyorum camiyi çalan kılıfına uyduruyor gerçi ama sonuçta bu bi itibar kaybı şirket için ne kadar fazla kişi şikayette bulunursa o kadar dikkate alınacağını düşünüyorum sonuçta bu denetmenler bizim şikayetlerimiz üzerine sürekli geliyorlar şirkette tahtacı da yırtınsın dursun bakalım kim kazanacak
    GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Beklemeye devam.
    mayayı çaldık, 4 sene oldu neredeyse.
    Bu süreçte artık borsacı olmadığıma karar verdim artık.
    Çünkü malı satmayı beceremiyorum.
    Bir şekilde duygusal bağ kurdum resmen.
    Gördüğü tepeden %10-20 düşünce ver demi.

3. Kalav indikatörünü kullananlar sonuçta bizden çok daha karlı.
    Alnus tan satılan 200K lot ta bu belliydi.

4. 531.260 lot alnustan mayıs sonundan beri satış var 200 bin değil , kalav karaktersizi sattı malı , siz sırtınıza dayanıp seyredin derken, benim bu utanmaz insana ettiğim beddualar az bile , ytd.

Ah bide endeksle korelasyon çabaların yok mu... Öldürdün beni tahtacı bozması

6.  Alıntı Originally Posted by safsata Yazıyı Oku
    531.260 lot alnustan mayıs sonundan beri satış var 200 bin değil , kalav karaktersizi sattı malı , siz sırtınıza dayanıp seyredin derken, benim bu utanmaz insana ettiğim beddualar az bile , ytd.
    Kalav i hepinizden iyi tanirim.
    Tanisan boyle demezdin.

7.  Alıntı Originally Posted by Xer Yazıyı Oku
    Kalav i hepinizden iyi tanirim.
    Tanisan boyle demezdin.
    Borsa'da baba na bile güvenme mayacı kim ki böyle bir bilançoyu bile yediler...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Gereksiz ve zarar verir. Alan aldi satan satti. Tahtaci/oyuncular ceza yiyen incelenen tahtaya neden gelsin. Sirket vergi incelemesi geciriyor zaten sene sonuna dogru 3-5 ml cezasi gelir. Bu cezaydi ivirdi zivirdi baya bir yatayda sure gecirmeye vakti var tahtacinin Neyse velhasil al gulum ver gulum devam....

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dostum sen böyle düşünebilirsin buraya tahtacının yada şirketin alıcı gelsin diye dertlerinin olduğunumu zannediyorsun bunların karaktersizliğini herkes öğrensin ben görevimi yapayım ceza ise ceza denetlemeyse denetleme uğraşsınlar kardeşim biz üç dört senedir uğraşıyoruz ya bu işleri düzeltsinler ya da tahtada istedikleri gibi at koşturamasınlar istedikleri zaman sat perişan et tahtayı ver aşağıya aşağıdan topla oldu gülüm o devirler geçecek şikayete devam saygılar

Sayfa 125/197 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •