Kişisel çıkarları için ülkenin içine ettiler. Yazıklar olsun buna sebebiyet verenlere.
Printable View
Kişisel çıkarları için ülkenin içine ettiler. Yazıklar olsun buna sebebiyet verenlere.
Öyle deme hocam, burada vestel i çözmüş arkadaşlar vardı; hani kâr açıkladı diye bir ayda 150% civarı gittiydi!..
Ben sıradaki hedef konusunda hala aynı fikirdeyim.. Ancak Amerika ile olayımız, İran, Brexit, ticaret savaşları ve Doğu Akdeniz olaylarının gidişatı dip mip iplemeyebilir..
Geldik, gidiyoruz..
ben yanildim ortak, 2.50 den umutluydum ama olmadi.
yeni analezime göre 1.70 li seviye de tekrar bi sansimi deniycem, gelirse
ekstra bi lot calistirmam artik bu uyuza . ben gördümde böylesini ilk defa görüyorum.
endeksten daha fazla düşeceğim diye resmen yirtiniyor...
Senlik benlik birşey yok be ortak, endeks bozuk. İyi durumdaki şirketleri bile süründürüyorlar ki bunun gibi durumu bozuk, borcu yüksek şirketler ekstra kötü.. Mesela şu an elimde olmasa da takip ettiklerimden kozal; borcu yok, kasa nakit dolu, döviz ve altının yükselmesinden karı katlıyor ama sahiplik bahanesiyle habire kafasına vurup patinaj çekiyor yada çektiriliyor.. Bankalar 0.3-4 pddd lerde, vakbn neredeyse 2 f/K..
Bence bu piyasada analizlerin çalışması kolay değil.. Bir karanlık olduğu kesin ama şafağa ne kadar uzakta olduğumuz muamma.. Tekniğine güvendiğim birkaç arkadaşa göre dönülecek sabahın ufkundayız; haklı çıkmalarını umut ediyorum..
Kendi adıma; bu süreç, nakitte bekleyebilme ve sat-al yapma konularında gelişime ihtiyaç duyduğumu yüzüme pis çarptı..
Geldik, gidiyoruz..
Hep söyledim yine söylüyorum. Bu siyasi iktidar gitmeden kamu hisselerinden birşey beklemeyin. Bakın bu iktidar düşsün bütün kamu kağıtları günlerce tavan çekerler. Bu sözümü yazın bir kenara. İran, dolar vs. hikaye. Nedeni çok basit. Şirketleri yediler bitirdiler, bütün kârlar iç ediliyor siyasi rant uğruna, derneklere vakıflara paralar aktarılıyor. Buradaki yöneticiler sadece kukla. Onlar aydan aya maaşlarına bakarlar. Siyasi irade ne derse onu yapmak zorundalar. Tabi ülkede SPK gibi Sayıştay gibi sadece adı olan ama gerçekte olmayan kurumlar kadük hale geldiği için denetleme de bitti. Ülkede parlemento bitti yahu. 600 tane vekil sabah geliyor akşam gidiyor. Anayasa mahkemesi üyeleri emir eri olmuş. Böyle bir sistemden güzel birşey çıkar mı?
endeks yüzde 2 primlendi, bu uyuzda tik yok...
endeks düşerken en önden koşmazsan adam değilsin
Buralarda tepmesi lazım gibi, tepmezse hakikaten magmaya ulaşır.
Biz daha çok bekleriz. Adamlar hep banacı. Arpalık olmuş gübretaş
https://www.tarimdanhaber.com/ekonom...gi-h12075.html
https://www.milligazete.com.tr/haber...-mu-arpalik-mi
23 Haziran seçimleri anketimiz de 1 hafta geri de kaldı...
İlginç sonuçlar var...
Erken seçim mi geliyor yoksa?
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
Unutmayın;31 Mart seçimlerini de büyük oranda doğru bilmişdi Hisse.Net seçim anketi...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...83#post3468883
saygılar/başarılar
erken seçim kesinlikle olmamalı. Ekonomi zaten iflas etti de ama dibi kesinlikle millet bu iktidar zamanında görmeli. Görmeli ki artık dinle kitapla kendisini kandıran ve devleti soyan siyasal islamcılara bir daha geçit vermesin. Biz zaten battık önemli değil ama bu millet belki akıllanır da çocuklarımıza güzel bir gelecek kalır. Eğer bu ülkeyi yönetenler devletini ve ülkesini seven insanlar olsa tüm kamu iştiraklerini Sayıştay denetimine sokarlar. Benim helal kazancım birikimimi bu hale düşürenler her iki cihanda da kahrı perişan olurlar inşallah.
Nereye kadar devam eder bu böyle
İstanbul seçimlerinden sonra ibb de yapılan yandaşcılık işlemleri bir bir ayyuka çıkınca ister istemez insanların akıllarına diğer kurumlarda acaba neler neler yapılmıştır diye şüphe düşecek. Sıra elbet buna da gelecek.
ye kürküm ye nasıl bir mide nasıl bir iştah var bunlarda doymadılar. türk borsası bitti ruhuna el fatiha. dolar alan yaya kalır dedi reis yaya kalmak şurada dursun ferrarici oldular. s400 yerine bilalin okları korur ülkemizi. okadar yardım yapıldı para hortumlandı derneğe bir sürü okçumuz oldu sınıra dizeriz hepsini korurlar bizi.
ekrem başgan yunanmış mış miş ulen siz müslümansınızda ne oldu bi kulağımızın arkası kaldı bu millet size hesap sormyacakta kime soracak bre yüzsüzler. :drunk:
GÜBRETAŞ/Yumaklı: Nisan sonu itibarıyla bütçe hedeflerimizi gerçekleştirdik, bu yılki hedeflerimizi gerçekleştirebileceğimize inancımız tam
Resmen komedi fimi gibi bu adamın açıklamaları. Neyin hedefini gerçekleştirdin bugüne kadar?
Gübretaşın 2018 yılı zararın 330 milyon tl. Arpalık yaptınız şirketi hortumlaya hortumlaya batıracaksınız sonrası kimblir kime peşkeş çekilecek.
Birde utanmadan sakal bırakmış tam reisçi oldun böyle yakında milletvekilliği kaparsın
1.70 cok uc bir rakam. Ben boyle bir rakam gormedim. Bir takoz olusumu var. Buralardan donmesi lazim yoksa sirket hakkini vererek iyice bok olacak [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dönerse ekime dönmezse kasima kadar.
ben üzüldüm başkaları üzülmesin. ..
trend aşağı
endeks düşerken en önden koşar
endeks tepki yapınca hiç orali olmaz...
mal meydanda
benden başka alan yoktu,bende almiyorum artik .
Hani deriz ya batanlar batsin diye. Sanki bir cok sirket batacak gibi hareket ediyor. Fiyatlamalara oldukca sasiriyorum. Hisseler tarihi diplerinde ve alicilari hic yok. Bir yil once 15 tl olan hisse 2 3 tl ve hic tepki gelmiyor.
ilk tepkide millet kacmak için firsat kolluyor zaten.
mesela ben, maliyetime gelsin dönüp arkama bile bakmam...
oysa ki;
alirken çok düşmüş, cok ucuz , grafikisine bakinca yılların dibinde fiyat . burdan alirsak kâr ederiz hayaliyle girmiştim :kahkah:
maliyet ort. 2.65 şimdi dönüp baktığımda cok acele etmis olduğumu farkediyorum ve ucuz etin yahnisinin olmayacagini anliyorum..
millet almiyorsa demek ki var bir bildiği
neyse
sağlık olsun,borsa arenasinda yeni bir tecrübe sahibi daha olduk
karakabli deftere bir not daha düştük
bir daha böyle ucuz hisse almiycam
Bist bu kadar ucuzken kar eden onlarca şirket bedava seviyelerinde işlem görürken kimse buna dönüp bakmaz. kalimero nun dediği gibi mevcut iktidar değişmediği sürece bu şirket yerlerde sürünmeye devam edecek görünen o.
GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz’ın aylık huzur hakkı ücreti 5 bin liradan 9 bin liraya, diğer yönetim kurulu üyelerinin huzur hakkı ücretleri ise 4 bin liradan 7 bin 500 liraya yükseltildi. GÜBRETAŞ’ın zarar ettiği bir dönemde yönetim kurulu üyelerinin huzur hakkı ücretlerinin yüksek oranda artırılması dikkat çekti. Fahrettin Poyraz'ın Tarım Kredi Genel Müdürü olarak aylık 35 ile 40 bin lira arasında maaş alırken, asli işi olmayan GÜBRETAŞ’taki görevinden dolayı huzur hakkı ücretinin de bir kalemde iki katına çıkarılması tepkilere neden oldu.
Ortak artık önceleri gizli saklı yaptıklarını şimdi apaçık bir şekilde kimseden utanmadan çekinmeden göstere göstere yapıyorlar. Gübretaş 2018 yılında 329.953.807 TL ZARAR açıkladığı halde hiç utanmadan kendilerine huzur hakkı zammı yapıyorlar. Demek oluyor ki devletin malı deniz yemeyen keriz. Birazdan abdest tazeleyip cuma namazına giderler Allahım daha çok ver diye dua ederler.
Türkiye'nin bu hali artık beni korkutuyor.
yönetime verilen huzur hakkini
yatirimcinin cebinden çıkartmaya calisiyorlar heralde :he: bulmuşlar bizim gibi enayi yi yol baba yol
Bu yönetimi ve bu fabrikayı soyanların Allaha havale ediyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20 gademe daha ciksa yeter bu yatirimciya cok bile
Ben 2.45 ten almistim bugun 2.42 den verdim.
Hic ugrasamam bunun nazi ile [emoji3]
üç gademe zarar sayilmaz bu tahtada
ama tam bir sabir abidesi , dipten alan bile kâr edemiyor . :Sad:
tazgahi iyi yere acmisiz , bu okulu bitirip diplomasıni alip mezun olan olursa bistte daha sirti yere gelmez . hocamız sebastian , bedava ders veriyor
Yeni alacak arkadaşlara tavsiyem ALMAYIN. B.kmu var bu tahtada diyeceğim evet b.k var tezek var. Şirket şeffaf değil yönetim yandaş dolu şirket arpalık olmuş. Hal böyle olunca kar edemiyor. bilmem anlatabildimmi.
ne kadar almayin derseniz deyin, her türlü alici buluruz . 10 yilin dibindeki hisseyi almayipta nabalim , sudan ucuz olunca sürekli cekiyo ky yi
Tamam sen al. Acayip potansiyeli olan bir şirket bu. İşinin ehli insanlar tarafından yönetiliyor ve her zaman şirketin menfaatlerini göz önünde tutarak yeri geldiğinde maaşlarınadan bile fegat edebilen yöneticileri var.
Paydaşını her daim bilgilendiren şeffaf bir yönetim anlayışı var. Yatırımcına değer veren bir şirket olduğu için birikimlerini gözü kapalı bu şirkete yatırabilirsiniz. Ben niye aldıma gelince son 9 yılın en düşük seviyesindeydi alırken.:one:
Tek gideri bilet kesen çalışan olan İspark bile zarar ettikten sonra, ben kendime gübretaş neden kar edemiyor gibi soru sormuyorum artık..! Binali bey de anlayamamış..!