İstanbul seçimlerinden sonra ibb de yapılan yandaşcılık işlemleri bir bir ayyuka çıkınca ister istemez insanların akıllarına diğer kurumlarda acaba neler neler yapılmıştır diye şüphe düşecek. Sıra elbet buna da gelecek.
İstanbul seçimlerinden sonra ibb de yapılan yandaşcılık işlemleri bir bir ayyuka çıkınca ister istemez insanların akıllarına diğer kurumlarda acaba neler neler yapılmıştır diye şüphe düşecek. Sıra elbet buna da gelecek.
ye kürküm ye nasıl bir mide nasıl bir iştah var bunlarda doymadılar. türk borsası bitti ruhuna el fatiha. dolar alan yaya kalır dedi reis yaya kalmak şurada dursun ferrarici oldular. s400 yerine bilalin okları korur ülkemizi. okadar yardım yapıldı para hortumlandı derneğe bir sürü okçumuz oldu sınıra dizeriz hepsini korurlar bizi.
ekrem başgan yunanmış mış miş ulen siz müslümansınızda ne oldu bi kulağımızın arkası kaldı bu millet size hesap sormyacakta kime soracak bre yüzsüzler.![]()
GÜBRETAŞ/Yumaklı: Nisan sonu itibarıyla bütçe hedeflerimizi gerçekleştirdik, bu yılki hedeflerimizi gerçekleştirebileceğimize inancımız tam
Resmen komedi fimi gibi bu adamın açıklamaları. Neyin hedefini gerçekleştirdin bugüne kadar?
Gübretaşın 2018 yılı zararın 330 milyon tl. Arpalık yaptınız şirketi hortumlaya hortumlaya batıracaksınız sonrası kimblir kime peşkeş çekilecek.
Birde utanmadan sakal bırakmış tam reisçi oldun böyle yakında milletvekilliği kaparsın
1.70 cok uc bir rakam. Ben boyle bir rakam gormedim. Bir takoz olusumu var. Buralardan donmesi lazim yoksa sirket hakkini vererek iyice bok olacak [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dönerse ekime dönmezse kasima kadar.
ben üzüldüm başkaları üzülmesin. ..
trend aşağı
endeks düşerken en önden koşar
endeks tepki yapınca hiç orali olmaz...
mal meydanda
benden başka alan yoktu,bende almiyorum artik .
Hamdım Piştim Yandım
Hani deriz ya batanlar batsin diye. Sanki bir cok sirket batacak gibi hareket ediyor. Fiyatlamalara oldukca sasiriyorum. Hisseler tarihi diplerinde ve alicilari hic yok. Bir yil once 15 tl olan hisse 2 3 tl ve hic tepki gelmiyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri