Patronun yancıları yarında baskılayacaklar 53 liraya virmanlasınlar diye :) 6 marttada muhtemelen aşağı basarlar :)
Printable View
Patronun yancıları yarında baskılayacaklar 53 liraya virmanlasınlar diye :) 6 marttada muhtemelen aşağı basarlar :)
Meraktan bekleyecem MK nası bi psikopatsam satanı miksinler vermiycem
adam her yolu deneyecek almak icin yoksa kiçina girecek yuksek fiyattan. bekledigim hareketti
23 bin lot satilmis patrona bigun...
bugün hangi akıllı vermiş olabilirki..
Zira garanti 53 e alıyor.
Niye ona vermemişki.
Neyse birazdan KAP da çıkar belki..
yarın 53 e garantiye verecek varsa eğer isterse düşükten yerine koyabilir.
Mesela elimde 200 bin lot varsa,garantiye virman yaparım 53 e... Ve hemen alımlara başalarım 51,25 veya altına. Böylece hiç birşey kaybetmeden %4 kazanmış olurum.
elinde 22 bin lot olanlara duyrulur.. 50 milyar TL fark yapar. Temiz para
yarin rekor virman gelir herkes son gunu bekliyorr. yancilar gene baskilar
Soru:
Sadece Bilen varsa cevaplasın lütfen.
Yarın alacağımız malları, eskisi gibi rahat alıp satabilecekmiyiz.
marbas ve tacirlerin alimlari garantiye virman olarak gidiyor aybasindan beri 76 bin lot olmus garanti muhtemelen patrona gidecek son gun. yanci
yarin 250 bin lot toplayabilirmi?
Yarin virmanda rekor olur evet ama yarin gonderdik diyelim 6 mart ve sonrasinda hisseyi 53 altinda tutacak kadar saf değillerdir heralde yada safmidirlar bilemedim :) :)
Ben filmin sonunu gormeden uyuyamam :) 53 alti uygun yerlerden aliciyim zorunlu cagri 53 asagisi olamaz nasil olsa zabahakadar burdayim :)
Siz bakin bakalim 5 mart sonrasi tahtaya kimler gelmiş neler oluyo yedirmezler öyle kolay kolay.
Spk diyorki (benim okuduğum) zorunlu çağrı oluşursa (yani %95 geçerse) çağrı fiyatı son 6 ay içinde ortaklığın ödediği en yüksek fiyat veya bu tarih içinde oluşan en yüksek günlük ortalama değer..
. yani benim anladığım bu gönüllü çağrı üzerinden 6 ay geçerse 53 fiyatı zorunlu çağrıda geçersizdir. Ve büyük ihtimal aort alınır.
Yarin öbürgün tavan yaptirirsa belki 250 toplayabilir öteki türlü toplayabilecegini hiç sanmıyorum.
54 55 rahat rshat aldırıyordu herkese ve beklenen son.,, umarım yukarı döner
Oldu cikmak istiyom de verin bana diye gonullu yap sonra baskilattir araci kurumlara 6 ay beklet sonra daha dusukten zorunlu cagri yap burasi muz cumhuriyetimi Atillaya derim çeker kulaklarini :)
Bunlari spk ya şikayet etmek lazim bunca yil yalandan zarar acikla temettu verme bedelsiz verme şimdide 53 verin ben çikacam de oldu a.g
En guncel hali http://moral.av.tr/pay-alim-teklifi-tebligi?l=null
izocm zorunlu çağriyi son 1 aylik ort ile yapti
yani 20.12 bu rakam hissenin son 10 yil gordigu en dusuk ortalamaydi. baskiyla o fiyata getirttiler.
spk onaylanmaz deniyordu. dip fiyatti.
bizim ky 70 tl den aşaği benden babayi alir diyordu
ne mi oldu spk onayladi 20.12 tl den gile gule.
buradada farkli bir oyun donermi . gelen sms ler mailler hissedeki baskilar...
Ya arkadaslar sonucta biz yabancı bir sirketten hisse almısız ve türkiye borsasında bunlara istedikleri gibi hareket etmesi için fırsat veriyoruz herseyde vatan millet sakarya borsada banane ben aldığım kar a bakarım diyoruz. Bizde bu kafa olduğu sürece adamlar bizi daha çok düdükler. Ben burda desem gelin beraber birlik olalım korkuyorum yarın organize işlerden bizi içeri atarlar. O yüzden kimseye ne al ne sat diyebilirim fakat Santranç oynarken karsındakinin sana yapacağı hamleyi iyi düsünüp ona göre hamle yapman lazım yanlış hamle yaparsan mat olursun. İnşallah kazanan bizler oluruz kalın sağlıcakla
Kottan çıkıştan vazgeçmesi durumunda 10 yıllık temettü ödemesi yada bedelsiz bölünmesi gibi bir zorunluluk varmı?Böyle şeyler konuşuluyor.
Daha önceden alanlar bugün hala virman yapabiliyormu.?
Tarihi bir an. Hangi mantık en az 53 e alıyorum yeterki virman yapın, ertesi iş günü para hesabınızda diyen bir duyuru karşısında hissesini 53 altına verir anlayamıyorum.
Beni ilgilendirmez ama Yazzık günah paranıza.
Paranız çoksa 53 e virmanlayın aradaki farkı fukaraya muhtaca verin kardeşim.
Yanlız bu dünyayı düşünmeyin cemaat.. Desem zırnık vermezler
bu tacirler kimin malını satıyor takasta malı yok
Saat 15.00 da çağrı bitiyor.Eğerki yüzde 95 e ulaşırlarsa 53 lira bundan sonra dip olacağı için güzel hareket olacaktır.Ulaşamazlarsa ki bu durumda elinde toplu olanlar vermemiş demektir o zaman patronu çok yukarılara zorlayacak grup olabilir...
Endeks 113 bin olmuş bizimkini zorla 53 altinda tutuyorlar yaw bu akzoda pek cimriymiş.
Saat 15 mi 17 mi hocam