Ben filmin sonunu gormeden uyuyamam53 alti uygun yerlerden aliciyim zorunlu cagri 53 asagisi olamaz nasil olsa zabahakadar burdayim
![]()
Ben filmin sonunu gormeden uyuyamam53 alti uygun yerlerden aliciyim zorunlu cagri 53 asagisi olamaz nasil olsa zabahakadar burdayim
![]()
Spk diyorki (benim okuduğum) zorunlu çağrı oluşursa (yani %95 geçerse) çağrı fiyatı son 6 ay içinde ortaklığın ödediği en yüksek fiyat veya bu tarih içinde oluşan en yüksek günlük ortalama değer..
. yani benim anladığım bu gönüllü çağrı üzerinden 6 ay geçerse 53 fiyatı zorunlu çağrıda geçersizdir. Ve büyük ihtimal aort alınır.
Oldu cikmak istiyom de verin bana diye gonullu yap sonra baskilattir araci kurumlara 6 ay beklet sonra daha dusukten zorunlu cagri yap burasi muz cumhuriyetimi Atillaya derim çeker kulaklarini![]()
izocm zorunlu çağriyi son 1 aylik ort ile yapti
yani 20.12 bu rakam hissenin son 10 yil gordigu en dusuk ortalamaydi. baskiyla o fiyata getirttiler.
spk onaylanmaz deniyordu. dip fiyatti.
bizim ky 70 tl den aşaği benden babayi alir diyordu
ne mi oldu spk onayladi 20.12 tl den gile gule.
buradada farkli bir oyun donermi . gelen sms ler mailler hissedeki baskilar...
Ya arkadaslar sonucta biz yabancı bir sirketten hisse almısız ve türkiye borsasında bunlara istedikleri gibi hareket etmesi için fırsat veriyoruz herseyde vatan millet sakarya borsada banane ben aldığım kar a bakarım diyoruz. Bizde bu kafa olduğu sürece adamlar bizi daha çok düdükler. Ben burda desem gelin beraber birlik olalım korkuyorum yarın organize işlerden bizi içeri atarlar. O yüzden kimseye ne al ne sat diyebilirim fakat Santranç oynarken karsındakinin sana yapacağı hamleyi iyi düsünüp ona göre hamle yapman lazım yanlış hamle yaparsan mat olursun. İnşallah kazanan bizler oluruz kalın sağlıcakla
Daha önceden alanlar bugün hala virman yapabiliyormu.?
Yer İmleri