Sayfa 632/817 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. yarin rekor virman gelir herkes son gunu bekliyorr. yancilar gene baskilar

2.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    yarın 53 e garantiye verecek varsa eğer isterse düşükten yerine koyabilir.

Mesela elimde 200 bin lot varsa,garantiye virman yaparım 53 e... Ve hemen alımlara başalarım 51,25 veya altına. Böylece hiç birşey kaybetmeden %4 kazanmış olurum.

elinde 22 bin lot olanlara duyrulur.. 50 milyar TL fark yapar. Temiz para
    Kardes inceden bana laf sokuyosun ama yemin ederim vermedim ve vermeyide düşünmüyorum inanmayan olursa numara atsın wattsağtan pörtföyümü atabilirim

3.  Alıntı Originally Posted by Karagöz Yazıyı Oku
    Kardes inceden bana laf sokuyosun ama yemin ederim vermedim ve vermeyide düşünmüyorum inanmayan olursa numara atsın wattsağtan pörtföyümü atabilirim
    laf felan sokmadım. Hele inceden hiç anlamam. Elbette inanıyorum. Satmamakla İyi ettiniz umarım beklentinizin karşılığını alırsınız.

Aslında sizin gibi 1 yatırımcı yarın kağıdı tavan yapabilir iyi düşünürseniz eğer..

4. Soru:

Sadece Bilen varsa cevaplasın lütfen.

Yarın alacağımız malları, eskisi gibi rahat alıp satabilecekmiyiz.

5. marbas ve tacirlerin alimlari garantiye virman olarak gidiyor aybasindan beri 76 bin lot olmus garanti muhtemelen patrona gidecek son gun. yanci
    yarin 250 bin lot toplayabilirmi?

6. Yarin virmanda rekor olur evet ama yarin gonderdik diyelim 6 mart ve sonrasinda hisseyi 53 altinda tutacak kadar saf değillerdir heralde yada safmidirlar bilemedim

7.  Alıntı Originally Posted by Andromeda41 Yazıyı Oku
    Yarin virmanda rekor olur evet ama yarin gonderdik diyelim 6 mart ve sonrasinda hisseyi 53 altinda tutacak kadar saf değillerdir heralde yada safmidirlar bilemedim
    valla korkum hacimsiz hisseyi asagi basmalari. meksa marbas tacir isyat hepsi patrona calisti .. ve aldiklari garantide toplandi .. baska toplayan yok patrona giderse hissede ky baş basa kalir.
    Son düzenleme : Cyclone.; 04-03-2020 saat: 20:59.

8. Ben filmin sonunu gormeden uyuyamam 53 alti uygun yerlerden aliciyim zorunlu cagri 53 asagisi olamaz nasil olsa zabahakadar burdayim

Sayfa 632/817 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •