gecenin en koyu anı,gündüzün en yakın olduğu andır..
Printable View
gecenin en koyu anı,gündüzün en yakın olduğu andır..
88400 uc kere dedim herkese bol sans iyi aksamlar ben kirbaci vurmaya devam edecem
belki bu poz. zarar ettirecek ama önemli olan argumanlarına istinaden poz. ifade etmektir..
asıl problem poz. ifade edemediği halde yanıldığında forumdaşlara saldırılmasıdır...
88.500 altı kapanmadıkça poz. devammmmmmmmmmmmm..88500 altı stop...(bugün için..her saat azda olsa düşüyor)
belkide bu günlük bu kadar sopa yeter deyip, kalanını sabaha bırakmışlardır:) devam
kötü bir haber gelecek diye satmadılar bence...ne olur yarın FITCH var not indirir mi? belki ama kim takar zaten diğer kurumlarda indirmiş çöp seviyesindeyiz...bence satışın sebebi kesinlikle berat albayrak konusu....bazı büyük fonlar bence rte yapmaz damadını atamaz diye düşündüler ama düşündükleri gibi olmadı kendilerince bu durumdan rahatsız oldu bir kısmı ve kol gibi ordinoları yolladılar piyasaya...sonuç bu...
ben başka bir haber sebep falan olduğunu sanmıyorum...bu atamayı kötüye yordular onun için sattılar...haaa bakarsınız bir süre sonra döner alırlar belli olmaz...ya da gidenin yerine başkaları gelir...önemli olan berat albayrak, ekonomi yönetimi ve tabii rte ne yapacak bunun içinde zaman lazım...
caho gecen sene bi bankanin batacağından bahsetmişti,belki hatirlayan vardir.acaba diyorum böyle bir kötü haber mi var yakin bir zamanda
nedir bu satiş yağmuru arkadaş
bizim bilmediğimiz neyi fiyatliyor bunlar
belki bizde bilsek tüm senetler tabana yapisacak...
günlüğün haftalık bolinger alt bandı 110.9xx e değdi bugün.
tepki zamanı. son iştimayı yarın alır mı palacan ?
Abiler olay basit yormayın kafayı malum kişi malum kişiyi mb yapar ve merkezi kendine bağlarsa olacağı bu olur başka neden yok
bırak dini, faizi vs..bunlar başka zaman konuşulur...bizzat senin için yazdım ama cevap vermedin...madem poz. İFADE EDEMİYORSUN öyleyse poz. ifade etme cesaretine sahip kişileri yargılama...
ABKA BATTI,OMAHA BATTI,DR BATTI,ALİBEY BATTI....DİYECEĞİNE millete VOB DA nasıl para kazanılırmış göster..en başta ben seni tebrik edeceğim...
Bugün USDTRY gece ulaştığı değerden açsa, dönebilirdi herşey...
Artık çok geç....
Yalnız bu damadın anahtarını alırlar... Baya baya acemi...
ben dün vipere söyledim.
ben zaten batigim da
çok kişi batacak. .ister long ol ister şort ol farketmeyecek.
volatilite had safhada
vicente bırak 3-5 ay sonrasını...sana vob 111.000 ken dedim, ne yapalım diye...ben longluyorum dedim...sen de TIK YOK...
2-3 AY SONRASINI BOŞ VER..KİM ÖLE KİM KALA...vob için konuş..yarına kadar ne olacak...
birader evin camdan yapılmışsa başkasına taş atmayacaksın...senin ne elin ne kolun yerinde durmuyor...:)
onun için kendinle uğraştırmak zorunda bırakıyorsun....
Merinin satışları bitti mi acaba derken ikinci seans alıcı gelince 13 milyon lot Garan daha boşalttı. Niyeti portföyün ne kadarını satmak bir bilsek :)
buda neşet babanın gençliğinden kırşehirli lere gelsin:bravo:
https://www.youtube.com/watch?v=6PiXQCjW1L0
Hocam bu dediklerim rte nin kafasindaki ilk yapacağı plan.
Yabanci buna cok emin.
Daha once de yazdim fed en kotu hizini korur
Ecb baslayacak japonlar baslicak ingiltere basladi sanirim
Bunlar dunya kadar para sacti dunyaya.
Cok ekstrem bir durumdu bu.
Bunlar sacarken paralri durum bu geri toplarken rte birde faiz indircem diyor. Cok buyuk risk bu.
Tr de faizin su an 6 larda olmasi lazımdı ki bu global sıkıntıyı buralarda atlatalim en kotu.
Ama 20 uzerinde mb lerin faiz artirimlarini karşılıyoruz.
Nasil yapti bunu inatlasarak konuşarak
BUrak Arzova..
BlooombergHT de
der ki,
Satışların hızlanmasına sebep, SERMAYE TRANSFERİ,KISITLANMASInın gelecek olma dedikodusu...!
son 3 gündür ilk defa 5 daklıklar al kapattı...bu long adına son 3 gündür ilk defa olan bir müsbet olay...
en dipten longu ben acmadimmi huzursuz oluyom...
o yüzden geceye şort
kapanış kötü olmadı, sabah a artı bile açabilir ama nereye kadar götürebilir diye ben çıkmadım..
daha olmadı şhort ları ortalama yaparım.. çünki yükselişe hiç inanamıyorum..
YArın da THY satarlar..
kabak gibi açılmış.. %5,5...+ yabancı kaçırmaz
Imf...türkiye mb bagimsizligini temin etmeli demis.
Meali... Rte karistikca kaos kriz devam edecek