Sayfa 630/1223 İlkİlk ... 1305305806206286296306316326406807301130 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    abi sorun değil: yanılabiliriz..bu işin fıtratında var...sorun: poz. ifade etmeden terse düşeni yargılamak...
    Gece de dedim sabah 11 dede dedim yaz pozunu da görelim gerekirse sonra överiz olmadı döveriz tık yok kuru sıkı mantar tabancası. ergenler oynuyo ya. Trol de trol tutturdu ben de ergen diyom artık yalnız hakaret babında değil acemi tecrübesiz anlamında tabi isteyen istediği manaları çıkarıp küfür de edebilir. hehehe
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bir yerden sonra bu duruma MÜDAHELE gelmeli(ne olur bilemiyorum)...şüphesiz herkesin dikkatini çeken agresif hareketler var..
    Ben de öyle düşünüyorum şu satışlar bitsin bence onu bekliyorlar. Koskoca merkez kimde ne var ne yok bilmiyecek mi. Şimdi müdahale etse şahenk ve diğerleri yukarıdan satacak ne gerek var fazla para kazandırmaya. Halbuki adam gibi satsa 2 katına da verebilirdi. Amaç başka olunca aradaki zararını karşılayacak sponsor bulmuştur.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    kapanış 88.500 üzeri olsun..HERİF CANIMI YESİN...

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Ben de öyle düşünüyorum şu satışlar bitsin bence onu bekliyorlar. Koskoca merkez kimde ne var ne yok bilmiyecek mi. Şimdi müdahale etse şahenk ve diğerleri yukarıdan satacak ne gerek var fazla para kazandırmaya. Halbuki adam gibi satsa 2 katına da verebilirdi. Amaç başka olunca aradaki zararını karşılayacak sponsor bulmuştur.
    Doğuş holding açıklama yaptı,son 16 aydır hiç garanti bankası hissesi satmamışlar,portföylerinde durmaya devam ediyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    EMİNİM basından uzak, kapalı kapılar arkasında ,toplantılar tüm hararetiyle devam ediyordur...sonuç netleşince kamuya açıklanır...

6.  Alıntı Originally Posted by guru61 Yazıyı Oku
    Çok çok çok acemi biri olarak soruyorum. Borsadan çıkmaya çalışan yabancıya düşükten dolar vermemek için MB doları yukseltiyor olabilir mi?

P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

çok çooook çok acemi olarak şunu söyleyebilirim ki

benceeeeee

borsaya girmeye çalışan yabancı yüksekten doları çıkıp düşükten hisse alması için oluyor

hep öyle oluyor zaten ben başka türlüsünü görmedim ki

merkezin bu işlerde major bir etkisinin olduğunu sanmıyorum

ama ben acemiyim yanlış da görmüş olabilirim sürekli

senden bile acemiyimdir

mezvahane de dograyacak boga kalmadi pala bundan sonra cepten yersin hatirlatayim....kirbac hazir
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

8.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    bozkurt trollse ben de meri yim

ne saçmalıyorum ben ya , ben troll üm troll
    sen karistirdin yine,
    trol olan sensin
    meri benim
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 630/1223 İlkİlk ... 1305305806206286296306316326406807301130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız