devre kesti
Printable View
devre kesti
3 5 8 sistemine göre
Endesk bugun + kapatması lazım
Eger yine - kapatırsa yarın da düşüşler devam edebilir.
Pazartesine kalir umutlar
Pazarteside devam ederse haftaya persembe...
Endeks 152 uzerine atmadığı müddetçe hisselerde yükselişe geçmez
Sabir her şeyin anahtarıdır
Ytd
2 gün + kapasin hostadlar yine gozumuze far tutar ,satamayiz... Şöyle uçacak boyle vuracak... sonuç Netaş klasigi. İndese bak da utan
Ben sana desem izmiri amerikalılar alacakmış desem gidip iznirde gözü kapalı yer alacanmı veya desemki dolar 50 lira olacak gidip alacanmı, speğe isyan et tamam ama hemen hemen her forumda ağlama duvarı ve sürekli hüstad hüstad seni hüstad dediğini alayını zikeyim sana üstadlık tasrlayıp mal aldırdıysa yok sen kendi kafana göre almışssan veya burdan yazılan iki cümle almışssan otur kendini sorgula seni 2 yıldan beri heryerde görüyom ve heryerde böyle ağlamalar farkındamısın sıkıldım ve sıkıldı herkes
Kalın sağlıcakla
28... alti kapanislar hissenin gidişatını bozar...
Toparlanması guc olur...
Hisse Speginde elinde kalabilir... :)
sorulacak tek soru dun yuzde 5 asagı caktın bugun nıye asagıya dogru salmıyor..salamıyor mu...
Eksina farkındamısn endeks artı ve hala hisse ekside yani vermiyor diye bşr durum yok
benım vurgulamak ıstedıgım baska seydı..cok sebepsız yere dustu satan olmadıgı için tam tersı alan var cekemıyor asagıya..
en basında zaten 35 olur ondan sonrası bılınmez demıstım . Bu kadar sert düşmeside tahmın edılecek bır sey degıl oyuncak olmus vakıf zıraat bank of un elınde
Endeksin + kapatması iyiliğe delalet
Sabah endeksin +1 veya daha üzeri açması iyi olmuyor...
açılışlar + olması ama +0,30 kadar olması gerekir
Sonrasında endeks yükselişe gectikce hisselerde yükselişe geçecektir.
Netas spegine de bol kazançlar diliyorum.
Ya hissesine sahip çıkamadı
Parasi yok demekki :)
Demem o ki bu hisseyi 32 uzeri satan normal yatırımcılar tekrar buraya gelmeyecektir.
Vestel varken, Alkım varken, Aselsan varken, Alcatel varken gelipte bu hisseyi almazlar.
Sağlığınıza dikkat edin.
Her sey tekrar yerine gelir arkadaslar...
Sırf ben satmayayım diye üç gündür düşürüyor hisseyi speğimiz. Tamam tamam söz satmayacağım yarın çıkmaya başla. :)))
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşuna uğraşma dostum sende bende hiç bir yere gidemeyiz. Bak 3 gün önce yarısını tam satıyım derken gene bağladı beni buraya. [emoji4]
Bilanço bahanesiyle her şey yapabilirler bundan sonra da
Ama bu sene farklı girdi netaş. Önce ceo nun değişimi , iki iş bağlantısı sonra sigorta işi. Bakalım neler neler olacak.
Bakalım bende onla teselli buluyorum .bakalım zaten suanki düsüs uras zamanı 19 dan 7 lere salma işi gibi degil nıyeti bu olsa 28 tl coktan öptürmüstü bizi lot saya saya gidiyor garantıden aldı ıkı gundur cuma garantıden satar baska yerden toplar. neyse fazla yazıp cızmeyelım tahtacıya bılgı saglamıs olmayalım..2 hafta susalım bakalım ne olacak
Bir mok olmaz bu adı hisseden
bugün kurbanlık koyun gibi bekliyoruz...
Siz eskiyi bilmiyorsunuz galiba dostum sayın Eksina eski netaş olsa burak %20 yi %50-60 a inerdi demek istemiştir ki bende öyle düşünüyorum.
40 günde çıktığı yere üç günde geldi... :) Senin gibi hissenin taaa ...k
Cumartesi pazarda düşémez ya
https://twitter.com/UlakHaberlesme/s...24450195988481 /photo/1
Yeni CEO muz çıktı ortaya ama eskisinin yolunda ULAK şirketinde çıktı ortaya inşallah iş bağlantısıyla döner eskisi hayır işlerini seviyordu sadece netaş yatırımcısına hayrı dokunmadan gitti.
karanlıkta girdim bende hayırlısı olur inşallah
32:53 saniyede Ahmet Mergen Netaş yorumu.
https://youtu.be/eEMAFBeQnVM
34 ten önce yazmak çizmek anlamsiz
Geçerli zaman url sini alırsanız mevzuya direk dalabiliyorsunuz...:yes:
https://youtu.be/eEMAFBeQnVM?t=1974
Haklısınız. :)
https://gazetebanka.com/mobil/haber/...iyat-8901.html