Sayfa 633/779 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 6231 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Dolarda aldı basını gidiyor şimdi..hapsolduk mu burda simdi
    Boşuna uğraşma dostum sende bende hiç bir yere gidemeyiz. Bak 3 gün önce yarısını tam satıyım derken gene bağladı beni buraya. [emoji4]

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Boşuna uğraşma dostum sende bende hiç bir yere gidemeyiz. Bak 3 gün önce yarısını tam satıyım derken gene bağladı beni buraya. [emoji4]

Bendeki uc bes para eglence ediyoruz kendimizede sonuc olarak sizdeki ciddi para..neyse yarınıda atlatırsak yuzde bırle fılan...bize karada ölüm yok

3.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Bendeki uc bes para eglence ediyoruz kendimizede sonuc olarak sizdeki ciddi para..neyse yarınıda atlatırsak yuzde bırle fılan...bize karada ölüm yok
    Bilanço bahanesiyle her şey yapabilirler bundan sonra da

4. Ama bu sene farklı girdi netaş. Önce ceo nun değişimi , iki iş bağlantısı sonra sigorta işi. Bakalım neler neler olacak.

Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Bilanço bahanesiyle her şey yapabilirler bundan sonra da

Bakalım bende onla teselli buluyorum .bakalım zaten suanki düsüs uras zamanı 19 dan 7 lere salma işi gibi degil nıyeti bu olsa 28 tl coktan öptürmüstü bizi lot saya saya gidiyor garantıden aldı ıkı gundur cuma garantıden satar baska yerden toplar. neyse fazla yazıp cızmeyelım tahtacıya bılgı saglamıs olmayalım..2 hafta susalım bakalım ne olacak

6.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    benım vurgulamak ıstedıgım baska seydı..cok sebepsız yere dustu satan olmadıgı için tam tersı alan var cekemıyor asagıya..
    en basında zaten 35 olur ondan sonrası bılınmez demıstım . Bu kadar sert düşmeside tahmın edılecek bır sey degıl oyuncak olmus vakıf zıraat bank of un elınde
    Yau iyimisin ortak..daha nereye cekecek 3 gunde yuzde 18 ekdi yazdı..daha nr yapmalı

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

7. Bir mok olmaz bu adı hisseden

Alıntı Originally Posted by metyusanus Yazıyı Oku
    Yau iyimisin ortak..daha nereye cekecek 3 gunde yuzde 18 ekdi yazdı..daha nr yapmalı

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Düşüncelerinizi soylemekte özgürsünüz ama kendi düsüncelerinizi bana dikta etmek gibi bir keyfiyetiniz yok. iyi geceler ortak

Sayfa 633/779 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •