Aylardır böyle diyoruz da ne bileyim. Umarim
Printable View
400 lot ile yeniden geldik. Bu kez bari gol olsun :)
Dediğim gibi yine verus atak yaptı da öyle 25.3 olduk. Genelde iyi giden iyi gitmeye devam eder diğeri 3te 1 i falan gider. Bu kez tersi olsun Vertu gitsin
Yıllık paranın değer kaybını da eklersek çok yazık yani bu yapılanlar. Şu anda 70 bile olsa sasirmazdim bu kadar. Enteresan . Kötü niyet
satarız gider satmayız gitmez ilginç...şu şirketin bir sürü iştiraki var enerji yazılım vs. bu şekilde enerji hisseleri giderken bunu fiyatlamaması zirveyi bile yoklayamaması bunca zaman sonra çok tuhaf...çoğu hisse yeni zirveler yapıyor...umarım artık iyi haftalar bizi bekler...bizim borsada fk nın çokta önemli bir olay olmadığını vertu bana anlattı...düşük fk tuzağına düştüm..
Yıllık zirvesine yaklaştı verus. Bizimki her anlamda daha iyi degerlere sahip ama hiç oralı değil. Her yerde pazarlanmaya da baslandi,yeni atlayanlari dökmek için de uğraş dur şimdi
Bugün 26,70 TL. den biraz aldım.
Sanki , yukarı harekete başladı gibi.
İştiraki olan , Pamel elektirlk in yukarı gitmesiyle , bu da değerleniyor.
Pamel düşerse, Vertu nun durumu kötüleşebilir.. Fakat , çok değerli başka iştirakleri de var.
Hayırlısı bakalım.
3-4 tl temettü verse süper olur ama vermez..
Yatırımcı sevmiyor ki adamlar. Ele verme konusunda ustadlar. 35 bile olamadi şu endekste
zirveden alıpta bekleyene allah yardım etsin zor...hisse fk sı herkesi hisseye çekiyor bizde düştük oltaya...
26.5 tl üzeri kalabilse umutlu olacağım ama zorlanıyor..düşüş kanal direnci 26.5 tl....ytd
Verus giderken gitmeyip,o düzeltme yaparken saliyor :)))) dandik niyetler
Geçen seneki fiyatından aşağıda olan tek hisse.. bravooo. İnsanları çok güzel kandiriyorlar
fk düşük diye alanın elinde patlıyor hisse..
Vertu da hedef 32.50 gibi, emmi alıp geri vermece, tekrar almaca yaparak yukarı gittiğinde satmayanları pişman eden bir tur rulet yapıyor. Bu iş artık kabak tadı verdi. Yemezler!!!! Bir anda bir iki gün üst üste % 4-5 ler gelicek ve 28.70 e saracak tahtacı emmim. Malı tahtacıya kaptıran arkasından baka kalıcak ve bir daha geri basmadan tahtayı yukarı sürer emmi. Dikkatli olun malınıza sahip çıkın!!!! Tahtacı malı anlamadıkça, yeterince mal edinemeyince tahtayı yoruyor akıllı olmak gerek bu tahtaya 30-35 TL ler yakışır
Noktaaaa!!!!!
Durum bu ve operasyon çok çok yakın, belkide yarın yada pztsi
Malı ucuza yedirmeyin, benden söylemesi
Bugün artı endeks te, bile bile tahtacı bastı malı, dönüp dönüp bastığını aldı, yarın gaplı açılış umuyorum
Sanki endeksin uçuşunda çıkmış gibi salarken de en çok salanlardan olmasi. Cidden terbiyesizlik... Büyük kepazelik.
haftalıklarda kendıne yer bulmaya çalışırken fırtınaya denk geldi.. 27.62 direnci artık çöp oldu.. bir süre daha yaylanması gerekebilir..grafikte 22.56 dibi görünüyor olsa da 22.82 daha dikkat çekici...
not: haftalıkların elle tutulur gibi olması toparlanma olasılğını yüksek tutuyor olsa da.adam olacak çocuk 25.48 ve üzeri..
Sabah verdik şimdi geri aldık iyi zarar ettirdi
Ama robot işlemler. 28 üzeri atmadan güven 0
Henüz temettü yada bedelsizde açıklanmadı. Ben biraz kağıdı söndürerek yatırımcıyı dökmek istediklerini düşünüyorum. Bu kadar inadın başka bir sebebini göremiyorum. Pazarlamaya hazır bir kağıt. İsteseler çok rahat sürerlerdi. Dikkat çekmeden umut kırarak döküyorlar. Piyasayla paralel hareket ettirip umut bile verdirmiyorlar. Temel olarak incelediğimde kötü işler yapmamışlar. Buna böyle parayı lök diye koyup katlasın diye izlersen çok üzer. Aydan aya kumbara yapmalık sanki şu dönemler.
haklısın ama bu nasıl dökmek...1 yıl olacak bu fk lardan ky nasıl dökülecek...hissede mal kaptırılmış dert bu....toplamak istiyorsan bir yere kadar en azından yükseltmek lazım...naten den ne farkı var diyeceğim tek fark sahipleri...bu şirketin patronu iyi niyetli değil bu çok net...hisse geri alımı yapabilirdi...temettü vs.hikaye bence birşey vermez bunlar...
şu dönem bir tavan yapmalı en azından endeks altı performansı telafi için...küçük bir flama var aylardır yukarı kıramadı...
Bir yere kadar yükseltince orada çok tutamıyorlar seri geçiyorlar. Yüksek ihtimal primlendikçe hedefler yükseliyor insanlar daha çok saldırıyor.
Patron konusunda aynı düşünüyorum. Bakın direk 60 a sürseler nasıl şok temettüler açıklarlar o yönetim bu yönetim mi deriz. Danışıklı dövüş yapıyorlar. Sonuç olarak fırsat kaçırttı. Umarım artık şu saçmalık biter. Gün içinde izliyorsanız istedikleri an çok seri hareket yaptırıyorlar. Baya toplandı bence kağıt.
ölü yiyen bir spek var vertuda..
1 litre süt 3 lirayken Vertu 30 liraydi. Yani çöp bir hisse. Bugün verus artı yapacak bu da etkilenir essek deelse