Sayfa 631/650 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Flat Yazıyı Oku
    Az sabr arkadaşlar, bu sefer 30 üstü yolculuk, sizlerde hissediyorsunuz kağıt üzerine özel çökmüşler, endeks 500 puan artı yaptı, bu emmi halen 2000 endeks fiyatında, Şöfor uyuya kaldı sanmayın, tahtayı sürüp- sürüp/ geri yaptırmaları bezdirip mal toplamadır. Ucuza mal verilmemeli bence. Bir vakit alıp başını 30 üstüne gider, o vakit artık doldu ve çok yakın!!!!
    Aylardır böyle diyoruz da ne bileyim. Umarim

2. 400 lot ile yeniden geldik. Bu kez bari gol olsun

3. Dediğim gibi yine verus atak yaptı da öyle 25.3 olduk. Genelde iyi giden iyi gitmeye devam eder diğeri 3te 1 i falan gider. Bu kez tersi olsun Vertu gitsin

4.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Dediğim gibi yine verus atak yaptı da öyle 25.3 olduk. Genelde iyi giden iyi gitmeye devam eder diğeri 3te 1 i falan gider. Bu kez tersi olsun Vertu gitsin
    bu şirketin patronu ve speği iyi niyetli değil para kazanmak gerçekten zor..endeks nereden nereye geldi vertu gitmedi ucuz kaldı...niye ucuz kalınması istendi bilmiyoruz...

5.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    bu şirketin patronu ve speği iyi niyetli değil para kazanmak gerçekten zor..endeks nereden nereye geldi vertu gitmedi ucuz kaldı...niye ucuz kalınması istendi bilmiyoruz...
    Aynen. Sonra kimse kalmayinca adice tavan tavan yaptirirlar

6. Yıllık paranın değer kaybını da eklersek çok yazık yani bu yapılanlar. Şu anda 70 bile olsa sasirmazdim bu kadar. Enteresan . Kötü niyet

7.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Yıllık paranın değer kaybını da eklersek çok yazık yani bu yapılanlar. Şu anda 70 bile olsa sasirmazdim bu kadar. Enteresan . Kötü niyet
    satarız gider satmayız gitmez ilginç...şu şirketin bir sürü iştiraki var enerji yazılım vs. bu şekilde enerji hisseleri giderken bunu fiyatlamaması zirveyi bile yoklayamaması bunca zaman sonra çok tuhaf...çoğu hisse yeni zirveler yapıyor...umarım artık iyi haftalar bizi bekler...bizim borsada fk nın çokta önemli bir olay olmadığını vertu bana anlattı...düşük fk tuzağına düştüm..

8.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    satarız gider satmayız gitmez ilginç...şu şirketin bir sürü iştiraki var enerji yazılım vs. bu şekilde enerji hisseleri giderken bunu fiyatlamaması zirveyi bile yoklayamaması bunca zaman sonra çok tuhaf...çoğu hisse yeni zirveler yapıyor...umarım artık iyi haftalar bizi bekler...bizim borsada fk nın çokta önemli bir olay olmadığını vertu bana anlattı...düşük fk tuzağına düştüm..
    Aynen millet parayi her yerde vurdu gelip bizden ucuza alabilirler ))

Sayfa 631/650 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •