Arabalarla ellerini kollarını sallayıp geçip gitmeleri benim çok ağrıma gidiyor...Kırmızı halılar geliyor aklıma yeniden Haburdaki...
Giderken bile 20 ekimde Tel Abyadda 1 askerimizi şehit ettiler yine...
Printable View
Arabalarla ellerini kollarını sallayıp geçip gitmeleri benim çok ağrıma gidiyor...Kırmızı halılar geliyor aklıma yeniden Haburdaki...
Giderken bile 20 ekimde Tel Abyadda 1 askerimizi şehit ettiler yine...
Vw üretim direktörü tostmann: Türkiye'ye alternatif üretim yeri aramıyoruz
Volkswagen ....
https://www.internethaber.com/volksw...r-2058486h.htm
y.t.degildir..
https://m.ensonhaber.com/volkswagend...ciklamasi.html
y.t.degildir..
Bloomberg Intelligence’tan* kıdemli hukuk uzmanı *Elliott Stein “Eğer Türkiye Halkbank konusunda uzlaşmaya gitseydi, ödeyeceği tazminat bir kaç milyar $’da kalabilirdi. Fakat, dava açıldıktan sonra ödenecek ceza veya tazminat 2014 davasında BNP Paribas’ın ödediği $8.9 milyarı aşabilir” yorumunda bulundu.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dakika… Kritik zirve sırasında ajanslara düşen tuhaf açıklama!
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Oleg Sıromolotov, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleşen görüşme sırasında tuhaf bir açıklama yaptı.
Bakan Yardımcısı Sıromolotov, Türkiye’nin kuzeydoğu Suriye’de başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’nın Suriye’nin toprak bütünlüğünü ihlâl ettiğini söyledi.
Sadece Rus ve İran askerlerinin yasal olarak Suriye’de bulunma hakkı olduğunu belirten Sıromolotov, Erdoğan-Putin görüşmesinin kuzeydoğu Suriye’nin petrol açısından zengin bölümlerini kimin kontrol edeceğine de açıklık getirmesini umduklarını ifade etti.
Oleg Sıromolotov’un bu açıklamasını Reuters haber ajansı ‘son dakika’ gelişmesi olarak duyurdu.
Haber, Rus İnterfax haber ajansından aktarılırken, aynı dakikalarda uluslararası ajanslara Erdoğan-Putin zirvesinin fotoğrafları düşüyordu.
Zirvede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Rus mevkidaşı Sergey Lavrov da hazır bulundu.
ABD, 8.9 milyar$ tazminatı Türk halkına ödettirecek öyle mi!
Cumhuriyet baş savcısı da ABD aleyhine PKK terör örgütüne destek olarak Türk halkına verdiği zararın tazmini için T.C mahkemelerinde 18 milyar$lık dava açmalı.. Batı ile müttefiklik zaten bitmiş inceldiği yerden kopsun..
O parayı ödeyene de hain derim..
(Bloomberg) --Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yetkililerinin bankanın değerleme hesabında bulunan miktarın gelir hesabına aktarılmasını konuştuğu öğrenildi. Konuya yakın bir kaynak TCMB yetkililerinin görüşmelerine ilişkin Bloomberge bilgi verdi.
Bir el surekli satiyor aniden
Bu 70 lerde de vardi 90 larda da simdi de var
Sürekli.mudahele var sinirsiz bir parayla sanki
Öyle basiyorlar
Bu bitmeden dolar okumayacak gorunen
Tam 5.84 e yaklaşıyor aniden 5.831 oluyor defalarca kez
Sinirsiz kaynak var sanki
Piyasa baskisi degil
ABD, komşularımızla ticaretimizde keyfi kararlar alıp kendi mahkemelerinde ceza keser iktidar da bunu öderse o zaman Türkiye'yi ABD sömürge valisinin yönetmesiyle hiçbir farkı kalmaz..
Boyle bir gunde benjamin dusuyorsa yoruma gerek varmi..
y.t.degildir..
çok biliyorsun g. oğlan
100 falan değil. 200 çalışanın 150'si yabancı olan şirketler var. İstanbulun nüfusu kaç milyon 1'den başlayıp bir say istersen. Türkiyede bedavaya çalışacak adamların kapasitesi yurtdışından gelenle eşdeğer olmuyor. Söylediğinin aksine Ceo'lar falan Türk. Ayrıca yabancıların bir çoğu multinasyonel şirketlerde Türkiye gibi operasyonları kendileri için bir zıplama tahtası olarak gördüğü için talepte ediliyor. Dünyadan bir haber yorum yapıp duruyorsun sana kaç kere söyledim benim yazdıklarımı alıntılama Ahmet abla. Engelle geç her boku biliyormuş gibi cevap yetiştirmek zorunda değilsin.
Ne oldu benjamine ateskeste bitiyor bugun ...
y.t.degildir..
Benjamin çok belli ki idare eliyle veya yurtdışı müdahale gelmediği sürece çok hareket etmeyecek. DTH'larda hacminin tepesinde seyrettiği için yurtiçi hareketlerinde sınırlı kaldığını gözlemledik.
Bundan sonra ekonomik göstergelere göre sıkışmış bir durumdayken devlet eliyle devalüe edilmesini bekleyeceğiz gibi duruyor.
"Barış Pınarı Harekatının ilk aşaması bitmiştir, bundan sonraki aşama güvenli bölgenin ikamesini sağlayıp, ülkemizde bulunan Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce bu bölgelere yerleştirilmesi olacaktır"
Gibisinden bir açıklama gelirse, nasıl olur acaba diye düşünüyorum?
Türkiye etf 3.13%
Putin: Dönüm noktası olacak bir karara vardık. Dışişleri bakanlarımız vu konuda açıklama yapacak
Türkiye Etf: +3.21%
Son dakika: Amerika Birleşik Devletleri'nden üst düzey bir yetkili, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG'nin "güvenli bölgeyi" terk ettiğini açıkladı. Aynı yetkili, YPG'li teröristbaşı Mazlum Kobani'nin anlaşma şartlarını tamamen yerine getirdiklerini söylediğini aktardı.
Erdogan : Rusya ile güvenli bölge konusunda anlaştık . Ypg’liler 150 saat içerisinde çekilecek .Bu sürenin sonunda Türk ve Rus devriyesi başlayacak
Türkiye, Rusya ile ortak devriye atacak sarı kafayı terse getirdi.
Dışişleri bakanı :Mumbic ve Tel Rifat’dan tüm terorist unsurlar çekilecek
Çavuşoğlu : 23 Elim saat 12’den itibaren Rusya ve Suriye sınır muhafızları , barış pinari harekat alanı dışında kalan Türkiye Suriye sınırının Suriye tarafına ypg unsurları ve silahlarinin sınırdan 30 km dışarıda çıkarılması icin girecektir .
Çavuşoğlu : Bu süreç sonrasında mevcut barış pinari harekat alanı sınırlarının batısı ve dolgusunda 10 km derinlikte kamışlı hariç Türk Rus devriyeleri başlayacaktır
Bu konu benim iyi bildigim bir konu. Bir suru expat tanidim hicbiri ceo alti degildi
Bu konuyu abd deki sirketlerin hr yetkilileriyle cok konusmuslugum var. Cok cok ozel cok teknik ozel bilgi ve egitim gerekmedikce turkiyenin icinden adam aliyoriz 5 te birine geliyor maliyet diyenler oldu.
HR daki bir yetkili hatta sunuda sormustu. Neden turkiye sozkonusu olunca asiri ilgi oluyor?
Cevap veremedim bilmiyorum dedim. Sozkonusu is istanbul izmit arasi bulunan pirelli fabrikasinda cok ust duzey muhendislikti yani senior engineer pozisyonu. Bundan 10 sene once oldu olay. Abd nin icinden binlerce kisi basvurmus adamda sok olmus bana soruyordu.
Sen bir doktor olarak bu konuyu nereden biliyorsun? Benim ilgi alanima giriyor cunku her turkun hayali tr ye expat olarak donmek ama donebilen hic turk gormedim.
Ülkenin Erdoğan'ın arkasında konsolide olmasını sağlayacak kazanımlar sağlanamadan harekat sona ermiş görünüyor. Bundan sonra ekonomiye odaklanacağız. AKP için "Winter is coming".
Not: Benim ilk izlenimim Türkiye'nin Rusya'nın bakış açısına teslim olduğudur. Bir çok konuda geri atılmış gibi görülüyor.
ABD orayı zaten Esad-Putin ortaklığına devretti..
Erdoğan'ın bunlarla anlaşmaktan başka yolu yoktu zaten...
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...n-yol-41355581
Yarın piyasalarda ne olacak önemli değil bu başlıktaki yerleşikler için.
Orta uzun vadede bizim kendi sorunlarımız yeter de artar dolar kurunun dura hoplaya zıplaya çıkması için...
Şimdi bir maraza çıkacak vicente "kur düştü Bora Yaşar gene öfkelendi" diyecek.
Oysa benim doların kuruyla bir ilgim yok.
Bakın açık söylüyorum.
Yarın dolar kuru 7 lira olsun gene satmam.
O benim bu coğrafyada yaşamamın bedeli olan güvencem...
Bu kadar açık ve net söylüyorum. :)
Ypg,pkk kuzey suriyedeki tum kazanimlari kaybedildi,abd ve rusya onaylayarak yoksa tc harekata devam edecekti,olay budur..
Pkk ypg vs.kullan kullan at hem abd hem rusya tarafindan,
Bir zamanlarda barzani devlet kuruyordu kullanip atildi,
Artik kullanip atilmaktan akillari baslarina gelir umarim.
y.t.degildir..
Filler tepisiyor gariban dolar arada kaliyor
Iyi gelisme de olsa kotu de olsa farketmiyor her turlu dth dolari satiliyor
Sn. Yaşar
Ben ekonomiye odaklanacağız derken hemen yarın piyasaların alt üst olacağını söylemiyorum zaten.Siz de benim kadar batışımızın zamana yayılacağını biliyorsunuz. Söylemek istediğim, AKP'nin milletin dikkatini ekonomiden uzaklaştırmada kullandığı bir manevra alanından yoksun kaldığıdır.
Dolara yatırım aracı değil de güvence olarak bakarken yalnız değiliz, millet bizimle aynı fikirde. Eğitim, bilim, kültür düşmanı iktidardan kurtulmadan dolara bağlılığımız devam edecek, trollerin çabaları nafile çaba.
birde şu suriye milli ordusunu suriyeye verebilseydik, sahi biz ne yapıcaz şimdi bunları