Boyle bir gunde benjamin dusuyorsa yoruma gerek varmi..
y.t.degildir..
Boyle bir gunde benjamin dusuyorsa yoruma gerek varmi..
y.t.degildir..
çok biliyorsun g. oğlan
100 falan değil. 200 çalışanın 150'si yabancı olan şirketler var. İstanbulun nüfusu kaç milyon 1'den başlayıp bir say istersen. Türkiyede bedavaya çalışacak adamların kapasitesi yurtdışından gelenle eşdeğer olmuyor. Söylediğinin aksine Ceo'lar falan Türk. Ayrıca yabancıların bir çoğu multinasyonel şirketlerde Türkiye gibi operasyonları kendileri için bir zıplama tahtası olarak gördüğü için talepte ediliyor. Dünyadan bir haber yorum yapıp duruyorsun sana kaç kere söyledim benim yazdıklarımı alıntılama Ahmet abla. Engelle geç her boku biliyormuş gibi cevap yetiştirmek zorunda değilsin.
Ytd
Ne oldu benjamine ateskeste bitiyor bugun ...
y.t.degildir..
Benjamin çok belli ki idare eliyle veya yurtdışı müdahale gelmediği sürece çok hareket etmeyecek. DTH'larda hacminin tepesinde seyrettiği için yurtiçi hareketlerinde sınırlı kaldığını gözlemledik.
Bundan sonra ekonomik göstergelere göre sıkışmış bir durumdayken devlet eliyle devalüe edilmesini bekleyeceğiz gibi duruyor.
Ytd
"Barış Pınarı Harekatının ilk aşaması bitmiştir, bundan sonraki aşama güvenli bölgenin ikamesini sağlayıp, ülkemizde bulunan Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce bu bölgelere yerleştirilmesi olacaktır"
Gibisinden bir açıklama gelirse, nasıl olur acaba diye düşünüyorum?
Türkiye etf 3.13%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Putin: Dönüm noktası olacak bir karara vardık. Dışişleri bakanlarımız vu konuda açıklama yapacak
Türkiye Etf: +3.21%
Yer İmleri