abka bu üç göz 6 el ( ara tür olarak )
kaynak neresi ?
ilk kez duyuyorumda.
5 memesi olan insanlar var ama..
canlı şuan
Printable View
yahu konu teknik analizle ilgiliydi be :rules::rules::rules::kahkah:
tabi ki insanlar maymundan falan evrimleşmedi. darvin amcanın öyle bi sözü yok... insanlarla maymun şempanze orangutan ve türevleri evrimde benzeşirler falan.... insanlar maymundan geldi sözü işin makarası
doğal sellektörasyonun ana sıkıntısı şudur kine,
bir çok elemandan süzlerek, elenerek gelirler.
mantık o dur.
yani baştan büyük bir havuz var,
ordan seçile elene gelmişler.
soru şu ki büyük havuz nerde?
yok tek canlıdan türedi.
o zaman da o hücrenin katrilyon tane denemesinden bir başka hücre oluşacak,
o hücre katrilyon kere deneyecek bir tane başka şey olacak,
onlar katır trilyon birleşecek başka bir tür olacak.
cabrenyan pörtlemesi için bir kaç trilyon yıl da yetişmez.
kaldıkine daha ilk hücre yi yaapamadık. kimyadan biyolociye geçemedik.
önce onu açıklayınız.
EVRİM dedikleri andaki tüm atmosfer koşullarına ragmen asla bir canlı-virüs BİLE oluşturamadık..
Yani canlıyı oluşturan tüm maddeler var ama RUH veremiyoruz..canlı oluşmuyor.
Bu kadar formullerle donatılmış(yer çekimi-kütle kanunu) bir sanat(kainat) var karşımızda.
Bu yaratıcının bir başkan seçerek(peygamber) insanlarla iletişime geçmesi ve hayatın anlamını,nereden geldik nereye gidiyoruz vs.. sorularını cevaplaması ve taleplerini(ibadet) iletmesi neden garip olsun?
2 hücre(zigottan) ana rahminde ,karanlıkta bir insan yaratıldığına asla inanmazdım.(bu olayı önceden bilmesem).Buna inanıyorsak çoğu şeye inanırım.
Boyutlar arası geçiş yabsak direk ışınlansak. Sn 300bin km hıza insan vucudu daha doğrusu canlı türü dayanmaz emlak
milyar dolarlık lablar kurmuşlar,
o firüsün başı, bu firüsün dalağı, terlikzü hayvanın böbreği,
sonuç,
virüzü elinden kaçırdın, ortalığın içine ettin.
bu fatura sana çıkar abraham. dimedi dime.
evrime göre milyarlarca tür oluştu..bunların mesela ilk nesilde 100 mil. tür elendi..2. nesilde 50 mil. elendi.vs...
Derken organları simetrik,2 gözlü ve çenesi müklemmel dizayn edilmiş..eli tutmak için programlanmış SON MODEL İNSAN KALDI..
Peki bu son modele kadar olan ve raslantı sonucu oluşabilecek 4 kulaklı insan türü veya organları simetrik olmayan tür nerede?
işte o nedenle mesafeyi anlayın artık ...
misal ışık hızı ile ifade edebiliyoruz. saatte 200 km yapınca rakam ( varma senesi ) katrilyonlara dönmesin deyu :he:
kütle korunumuna göre ışık hızında hareket edecek olsan. kütlen dünyadan kat be kat büyük olmak zorunda.
:drunk::drunk:
illa merak eden
maymun ile insan lab ortamında (yumurta ve sperm ). çiftleşme anlamında değil. saçmalamasın kimse !!!!
zigot oluşumuna baksın.
bilim etiği gereği. çalışma zigot oluşumundan sonra . sonlanmış !!!!
zigot tanımına bakın birde
neyse
benim deniz vakti geldi.
:drunk::drunk:
EVRİMİ AKIL OYUNU olarak görüyorum...:)
Eskiden ramazan ayının başlaması için ahali gece hilalin çıkmasını beklermiş.
Yaşlı bir amca hırs yapmış ve bu sefer ben göreceğim diye BÜYÜK BİR İSTEKLE bakmış.
O arada gözüne inen beyaz kirpiğini hilale benzetmiş.
ve yemin ederek ''ben hilali gördüm,bakın '' demiş...
EVRİM BU...Yaratılışı kabul etmediklerinden, imkansız olanı kabul etme arayışıdır..çünkü İSTEKLERİ BU ŞEKİLDEDİR ve akıl buna ikna edilmek istenmektedir.
TALEP-TEMENNİ; insana basit maddelerden canlı oluşabilirliği makul gibi gösterir.
yaw kaynak veremiyorsunuz bişey yok
eee 6 göz 15 bacak insan ara formu
nerde ulan bu ??
kafanızdan evrimi çürüt sonra
oldu paşam :he:
kaynak ver diyoruz yok
araştır bakem,
her yüz mutazyonun % kaçı pozintiftir?
her mutazyon da dna nın maksimüm milyonda kaçı denişir.
yani üle maymundan löp diyen insan olmaz.
luci den insana geçiş için zamanlar uyumsuz.
he desenkine carberyan patlamasındaydı lusicik, ordan insana dönüştü,
zamansal olarak uygun olabilir ama yinede raslantısal olmamalı.
tut ki mutazyon kısırlığa sebep oldu.
başkası baş ağrısı yaptı.
diğerinde beyin totoşun orda çıktı. çok olasılıklı alengirli işler.
yat uyu emlak. zıbar.
zabah da ayık ol. zabah 10 da büfeye gitme. asdas. :he:
en azından bi twinings marka çayı demlersin bi de bizim çayı... daha bu en alt karşılaştırma... bi de daha pahalı olan yabancı çaydan içince yahu çay bu muymuş biz bugüne dek ne içtik çay diye der yurdum damak zevki olan insanı
şahit katrilyonları 10 üzeri katrilyon yap..
sayı ile ifade etmenin mesafeyi yada sayıyı çoğattığın anlamı çıkmıyor :he:
% 98,7
sana tüm rakamı veriyor zaten..
sayı ister 10 dna olsun..
ister katrilyonkere katrilyon tane dna veya genom dizilimi olsun.
:he:
kapiş...
Üstadım evrime göre milyarlarca tür oluştu..Bunlar zamanla elendi ve geriye en mükemmeli kaldı...
İNSAN ,KARGA -İNEK İÇİN konuşalım....Bu mevcut formları en mükemmel formdur.sadece organlarının simetrik olması bile milyarlarca olasılıktır.
İnsan birden var olmadığına göre bu mükemmel forma ulaşıncaya kadar binlerce yok olmuş türü olmalıydı.
Mesela azı dişi önde olan insan türü olmalıydı..ama o doğal seleksiyona uğramalıydı..çünkü azı dişi arkada olmalı...
Bir bacağı kısa bir tür olmalıydı..ama o da elenmeliydi...
Yani UÇAĞIN evrimi gibi saçma sapan ama işlevsiz binlerce tür-ara model olmalıydı.
Biri 699 tl diyor twinings(1/2) markaya....
çaykur 58,5 (1/2 kg)
Parası olana tatlı gelebilir.
Benim için ahu gibi olur tadı.
Güzelse denemek istemem.Alışkanlık yapar batırır sonra bizi.
Günde en az 10-15 kupa çay içiyorum.
not:Damak zevkim yok iyiki. Ölmemek için yiyorum içiyorum . Kilom oldum olası sabitdir(askerlik hariç)
Bu insanoğlu hep büüüle, boyuna araştırıyor gurcalıyor sürekli.
Çok eski çağlarda insanlar şuanki teknolojiden çok daha ileriye gitmişler ve bi gün laboratuvarda ışınlanmayı bulduk derken dünyayı patlatmışlar, bu kitaplarda bize big bang ilen sonuçlandı dediler halbukisi o patlama esnasında bi kaç insan ırkı uzayda araştırma yapıyordu sonra dünyanın patladığını götünce başlarının çaresine baktılar, nereye gittiler belli değil, tabii bu büyük patlamada bi insan kurtulup en baştan sıfırdan devam ederek bu günlere gelindi, şindi yine gurcalıyorlar büyük laboratuvarlarda, ordan dna yapısıyla oynadıkları bi virüsü kaçıracaklar sen seyret cümbüşü :he: yolda örümcekadam görürsek şaşırmayalım. Asasds beynim yandı
İyi geceler. Bu yazdığım Senaryo tamamen uydurma
mesela insanlarda 4 kan gurubu var.
Eğer insanların atası 2 kişi olsa ve birisi A(AO) ve diğeri B(BO) olsa 4 kan gurubu olur.ADEM-HAVVA
Haydi ateistler bunu da açıklasın?:)
Atom çekirdeğinin etrafında elektronlar dönüyor...
Bir de Yıldızların etrafında gezegenler dönüyor...AYNI MÜHÜR VAR...
birisi noktanın milyonlarca küçüğü..diğeri güneş kadar sistem...Aha bunu da açıklasınlar?:)
ben olsam en azından PASKAL gibi derdim...
İnanırsam ve o tarafta bir şey yoksa sorun olmaz.sağlıklı-düzenli yaşamış olurum....ama o taraf ibrahimi dinlerin dediği gibiyse ...yandım anam:oleyo:
minik beyin.
bin kişilik bir golonimiz var.
yeni nesil mutazyona uğradı
2 bin kişi oldular bu arada
%98 telef oldu veya kötü mutazyon oldu.
kaldık sana 50 kişi
onlar üredi 100 kişin oldular,
hoop bi mutazyon daha,
kaldık iki kişi.
sen zıbardın.
hikaye bitti. asdasds. :he:
hıyarlan % kaç dna mız uyuşuyordu?
%40 mı?
belkimde kişiden kişiye denüşüyordur. asdasds. :he:
ee var işte
tavukk..
yahu açın bakın işte biraz araştırın.
ayrıca evrim kaç kere yazdım bunu şak diye en iyiyi yapamıyor
bundan 200 bin sene öncesine kadar dünya ne şartlardaydı.. sıcaklık soğukluk besin zinciri üreme havadaki oksijen miktarı
200 bin sene öncesine kadar sen en iyisi olandın.
tavuk neden hala kanatlı kaldı.. uçmuyor etmiyor.
güvercinle birlikte yanında uçan tavuk görebiliyormusun. ?
kuşla birlikte uçan tavuk yanyana veya yarasa.
bunlar evrim ağacı olarak katologlandırılmış. tüm fosiller var. tüm geçmiş hikaleri var.
birazcık okuyun sadece
darwine saplanıp kalmayın.
bir fosili binlerce bilim adamı inceliyor .. kanıtlar orada.. al eline tüm profesyonel ekibini. yalan de sahte de. kap nobeli :)
yeterki belgele.
dünyadaki piramitlerin dizilimine baksan zaten çok şey anlatıyor... sadece mısırdakileri demiyorum... dünyanın bir çok yerinde o piramitlerden var, bazılarının üzerleri devletler tarafından örtülmüş bazıları belli belirsiz bir hal almış/ aldırılmış...
bütün piramitleri birleştirince hepsinin enerji çıkışı olduğunu, bir şeyin parçası olduğunu, bir yer ile bağlantısı olduğunu , bu bağlantısı olan yerin bizim gezegenimizin dışında bir yer olduğunu , halley ( van allen ) kuşağının aslında dünyayı işaretlemek için konulduğunu, dünya planetindeki insan ırkının zaman algısına bağımlı kalmasının bir vasatlık olduğunu, iş bu duruşmada hazır bulunan hisse.net ahalisine karşı okunduğunu , konunun anlamlandırıldığının belli olması sebebi ile davanın KESİN olarak düşürülmesine karar verilmiştir.
KESİN : üst mahkeme yolu kapalı demek !!!
hadi biraz daha üte gidelim.
kainatın var oluşuna.
senin adamlar diyorkine kainat 13 milyar yıl önce oluştu.
yoktan mı oluştu?
yok hep vardı? sonsuz öncesi sonzusdu.
neden 13 milyar yıl önce oluştu.
oluşmasına bişey mi sebep oldu?
yok hep çevrim halinde habiren oluşup duruyor.
senin adamlara göre, evrenin uygun oranda pörtlememesi madde oluşturamayacak şekilde dağılmasına yol açabilürdü.
peki bu sonsuz çevrimde neden hiç darmadağın bir şekilde pörtlemedi.
pörtledi ama paralel evrene kaçtık.
eyü yaptınız. lafontenden masallar. asdasds. :he:
TAVUĞA sordun mu peki hiç uçabiliyor musun diye ? sen tavuğu gözlemliyorsun diğer kuşlarla kıyaslıyorsun ve uçamıyor bu diyorsun...
bir de TAVUĞA sor bakalım ye evet ben uçabiliyorum derse ne olacak ? Tavukla empati yap
Hayatta dikkatimi çeken insan dışında diğer canlılar bir EŞİĞİN ALTINDA BIRAKILMIŞ...
ASLANLAR,ATLAR,KUŞLAR VS...bunların zekası sadece ihtiyaçlarını karşılayacak kadardır.
ONLARDA NEDEN bilinç-zeka yok..bunun anlamını kimse veremiyor.Beyin büyüklüğü-kromozon sayısı vs. konusunda insanlar ortada yer alır.
Mesela Aslanların evrimi 13 yaşındaki çocuğun zekası kadar olsaydı ne olurdu?
Kartallar 12 yaşındaki çocuk kadar IQ olsalardı ne olurdu?
ATLARIN ZEKASI 9 yaşındaki çocuk kadar olsaydı?
insanlık medeniyeti olur muydu?
Yani bir güç İNSANLIĞI A LİGİNDE TUTMAK İÇİN diğer tüm gelişmeyi(hayvanların) bir eşikte bırakmış..
saf arkadaşım,
seni üttüler büle diyerek.
çepanzeynen aramızda %98 benzerlik yok.
şöyle annatayım abime,
adam bakıyor hangi genler örtüşüyor, değerlendirmeyi ordan yapıyor.
yani adam değerlendirmeye belden yukarıyı alıyor, onun da kafası var, bunun da iki kulağı var.
göğüs kafesi denüşük, ondada ciğer bunda da böbrek diyor.
ama aşağı guyruğu ve ayakları işin içine katmıyor.
3 milyar gen adamların bizden fazlalığı vardı yannuş hatırlamıyorsam.
yani asıl rakam %80 lerin altında tam emin değilim, bir araştur.