Sayfa 630/1005 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kötü düşenecek birşey yok

eğleniyoruz işte ne güzel.

cinlerden korkmuyorum uzaylıdan mı korkacam yaw

Uzaylı varsa gider elini sıkarız.
    Dostsa "iyiki varsın hoşgeldin "deriz.
    Yoksa "girişiriz" .
    Yanındayım dostum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    6-7 ay önce

james webb teleskopu uzak galaksilerde karbondioksiti net buldular.

şşşşşşşşşşşşş

daha çok eğlencez..
    bu ne dimek yani?
    uzaylılar mangal mı yapmış? asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    insanlar maymundan geliyorsa şimdiki maymunlar neden insan olmuyor ? bu soru nobel aldı ... heh işte bunun gibi bi de şu var;

madem teknik analiz çalışıyor o halde ne pokuma stop-loss koyuyorsun ?
    niye olsun ???

dallara ayrılıyor... sen insan olarak tonla hasta oluyorsun. küçük bi virüs kırıp geçiriyor .

dişi ağrıyan veya astım olan veya başı ağrıyıp ağrı kesici alan maymun gördün mü
    evrim geleceği göremiyorda o nedenle

gelecekte hangisi baskın gelecek çevre şartlarına göre belli değil. belki sıcklık çok daha artacak. veya dondurucu soğuklar olacak

hangi canlı türü hayatta kalabilir.. ? bu nedenle dağılım şart.

en çok hasta olan canlı insan ? çünkü tonla atık hücre barındırıyor tonla atık gen var içimizde. atalardan kalan.

yoksa bizde çok daha iyi evrimleşebilirdik.. kusursuz vs

hal diyince olmuyor evrim milyar seneler geçiyor

senin soyunun garantisi gelecekte kesin mi ? devamı ? ))

o nedenlle dallanıyor sürekli..

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bu ne dimek yani?
    uzaylılar mangal mı yapmış? asdasds.
    suyu bulmaya az kaldı demek.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kötü düşenecek birşey yok

eğleniyoruz işte ne güzel.

cinlerden korkmuyorum uzaylıdan mı korkacam yaw

Sana gaz vermek gibi olmasın ama insanların evrimleşme süreci bitmedi, yarı robot yarı insan modelleride çıkacak ilerde bu tutarsa çoğu organa gerek kalmadan yemeden içmeden yaşamaya başlıycaz.
    Bana ordan 12-14 İngiliz anektarını getir, şu bacağımdaki vida gevşemiş ses çıkartıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    arkadaş öyle gider elini sıkarız falan yok öyle bi şey ... uzaylıyı da kendimize benzetmeyelim... dünya dışı varlıklarla iletişimde öyle el sıkışmak, laubali olup yanaktan makas almak falan bunları unutun. hani bize has bi hareket vardır , böyle parmak uçlarını birleştirip ,
    sanayi atölyelerinde yan komşunun elinde çay varken, işeme organına doğru aniden ppüüüüüüpüüüüüffff diye dudağını büzüp ses çıkararak elinle hamle yaparsın ya ( parmak uçları birbirine birleşmiş vaziyette ) heh sen o hareketi bi uzaylıya yap bakiiiimm başına ne geliyor
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    EMLAK evrimi tam bilmiyorsun...Evrime göre milyonlarca tür oluştu ve bunlar zamanla elendi(doğal seleksiyon) ve en mükemmeli kaldı...

peki o ara türler nerede?mesela neden 3 gözlü ,6 elli insanlar yok..onların fosilleri nerede?

Işınlanmış gibi en mükemmel formlar var.mesela çenedeki diş dizaynı farklı tür neden yok?

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    6-7 ay önce

james webb teleskopu uzak galaksilerde karbondioksiti net buldular.

şşşşşşşşşşşşş

daha çok eğlencez..
    Bulmuş olabilirler.
    Benim anlamadığım Adana'da heryer mangal heryer karbondioksit.Tee ötelere bakınmaya ne gerek vardı ?
    Eğer uzak galaksilerdeki de bizim dünyaya bakındıysa telekopla kesin bizim Adana'yı işaretlemişdir "ha burası karbondioksitin" en yoğun olduğu yer diye.
    Aradıkları karbonmonoksit ise İstanbul'u seçerler gibime geliyor iniş yeri için.
    Acaba İstanbul Yeşilköy'deki atıl iniş pistlerini onlara mı tahsis edecekler ki yoksa ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 630/1005 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •