niye olsun ???
dallara ayrılıyor... sen insan olarak tonla hasta oluyorsun. küçük bi virüs kırıp geçiriyor .
dişi ağrıyan veya astım olan veya başı ağrıyıp ağrı kesici alan maymun gördün mü
evrim geleceği göremiyorda o nedenle
gelecekte hangisi baskın gelecek çevre şartlarına göre belli değil. belki sıcklık çok daha artacak. veya dondurucu soğuklar olacak
hangi canlı türü hayatta kalabilir.. ? bu nedenle dağılım şart.
en çok hasta olan canlı insan ? çünkü tonla atık hücre barındırıyor tonla atık gen var içimizde. atalardan kalan.
yoksa bizde çok daha iyi evrimleşebilirdik.. kusursuz vs
hal diyince olmuyor evrim milyar seneler geçiyor
senin soyunun garantisi gelecekte kesin mi ? devamı ?))
o nedenlle dallanıyor sürekli..
Sana gaz vermek gibi olmasın ama insanların evrimleşme süreci bitmedi, yarı robot yarı insan modelleride çıkacak ilerde bu tutarsa çoğu organa gerek kalmadan yemeden içmeden yaşamaya başlıycaz.
Bana ordan 12-14 İngiliz anektarını getir, şu bacağımdaki vida gevşemiş ses çıkartıyor![]()
Hamdım Piştim Yandım
arkadaş öyle gider elini sıkarız falan yok öyle bi şey ... uzaylıyı da kendimize benzetmeyelim... dünya dışı varlıklarla iletişimde öyle el sıkışmak, laubali olup yanaktan makas almak falan bunları unutun. hani bize has bi hareket vardır , böyle parmak uçlarını birleştirip ,
sanayi atölyelerinde yan komşunun elinde çay varken, işeme organına doğru aniden ppüüüüüüpüüüüüffff diye dudağını büzüp ses çıkararak elinle hamle yaparsın ya ( parmak uçları birbirine birleşmiş vaziyette ) heh sen o hareketi bi uzaylıya yap bakiiiimm başına ne geliyor
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
EMLAK evrimi tam bilmiyorsun...Evrime göre milyonlarca tür oluştu ve bunlar zamanla elendi(doğal seleksiyon) ve en mükemmeli kaldı...
peki o ara türler nerede?mesela neden 3 gözlü ,6 elli insanlar yok..onların fosilleri nerede?
Işınlanmış gibi en mükemmel formlar var.mesela çenedeki diş dizaynı farklı tür neden yok?
Bulmuş olabilirler.
Benim anlamadığım Adana'da heryer mangal heryer karbondioksit.Tee ötelere bakınmaya ne gerek vardı ?
Eğer uzak galaksilerdeki de bizim dünyaya bakındıysa telekopla kesin bizim Adana'yı işaretlemişdir "ha burası karbondioksitin" en yoğun olduğu yer diye.
Aradıkları karbonmonoksit ise İstanbul'u seçerler gibime geliyor iniş yeri için.
Acaba İstanbul Yeşilköy'deki atıl iniş pistlerini onlara mı tahsis edecekler ki yoksa ?
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri