bazen dünyadaki elektronik cihazlarýn frekanslarý manyetik alanlar sebebi ile , ufolarýn sistemlerinde arýza olur o sebeple düþerler... ayriyetten sadece usa deðil bizim ülkemizde bile yere iniþ yapan ufolar olmuþtur...
en azýndan ben 1985 yýlýnda tepemde ne gördüðümü çok iyi hatýrlýyorum halen.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
hocaammmm
geliþmiþ olduðunu nereden biliyorsun ??
belki maymunlardan daha ilkel bir çoðu
geliþmiþ olanlarda ise. uzay mekiðinin düþmesi herþeye baðlý olabülü
iki kaptan gemideki hostes için kýskançlýk krizine girmiþ olabilir mesela.
senindi benimdi senindi benimdi..
al sana ýþýn silahý...
þýrraaaakkkk gemi düþtümü tokata...
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Akla mantýða uygun söylediklerin sn EMLAK dostum.(hatun kavgasýdýr kesin)
Zaten uzaylýlara inanmýyorum demedim.
Sen dersen inanýrým.Amerikalýlar derse inanmam o anlamda
Saygýlar.
Siz derseniz size de inanýrým.Sorgulamam bile .
Benim inancým Amerika'lýlara yok .Onlara itimat edemiyorum
Saygýlar
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Ben seni çok iyi anlýyorum emlak, benimde hayal gücüm sýnýrsýz ama kötü düþünerek dünyaya negatif enerji vermek istemem
Bir gün uzaylýlarýn dünyaya geliceðini hatta büyük kaoslarýn yaþanacaðýný düþünüyorum ama öncesinde insanlarýn uzayda yerleþim yeri yapmalarý ve büyük uzay gemileri inþaa etmelerini gerekiyor, o yüzden daha var senin senaryonun gerçekleþmesine![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
insanlar maymundan geliyorsa þimdiki maymunlar neden insan olmuyor ? bu soru nobel aldý ... heh iþte bunun gibi bi de þu var;
madem teknik analiz çalýþýyor o halde ne pokuma stop-loss koyuyorsun ?
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
1- defalarca defalarca yazdým..alýntýladým...max. 7.200 den sonra 1500-2.000 puanlýk düþüþ bekliyorum diye...17 haziran da yazdým..26 haz. yazdým...
ve bunu yazarken 5200 den 7.000 e yükseliþ sonra düþüþ..dedim..bu günkü mesajlarda bile var..
2- bunu yazarken. temmuzun son 10 günü dikkat..zamansallýkta var dedim...
-
40 gün önce yazýlmýþ olan mesaj varken caho denilen adam; bu gün bunlarý söylüyor...Hatta 5600 deyken (alýntýladým) düþüþ olacak dedi(orta vade)..yani 5200 den 6800 e gelinceye kadar 2-3 kere ÇÖKÜÞ dedi..elbette bir gün tutacak...
Bu ralli boyunca 3-4 kere çöküþ diyen birisini alkýþlamak doðru deðil.Her gün öleceðim dersen bir gün tutar....ne arguman var ne teknik..
Yazýlar ortada CÝDDEN MESAJLAR OKUNMUYOR DEMEK...hala bana bundan sonra ne olacak diyorsun..7200 stoploss olmak üzere agresif short açacaðýmý defalarca söyledim..bunu 40 gün önce de söyledim..artýk bu konuda konuþmayacaðým...
vay anasýna ya...
Yer Ýmleri