12 lerde durmaz en son durak 7,50 hazırlık olun.
Printable View
12 lerde durmaz en son durak 7,50 hazırlık olun.
10 numara 5 yıldız operasyon yemiş gibi duruyor hisse özellikle eylül 2022 den kasıma kadar dolar bazlı 3x yaptırmışlar. Şu anda o 3x e başladığı yerin bile yüzde 50 altında hisse. 50 cent dibidir diye düşünürken 0.35 e göstermişler. Bir ton insanın ahını almışlardır herhalde bu işe karışanlar. Çıkar herhalde . Kendilerinden olmasa bile çoluk çocuklarından. Karma ya inanırım ben şahsen.
Gibisi fazla..
Tam da dedigin zaman diliminde belki 50 defa uyardim.
Herkes anlasin diye de 2023 un hakki bitti 2024 u yiyoruz dedim.
Simdi cikmis bazi akli evveller suclu benmisim diyorlar.
2022 icin yil sonu hedefi, revizyon ile o da, max 17 TL idi.
31 TL de uyari seviyemi saridan kirmiziya cektim.
31-51 arasi sadece 8 hafta surdu.
Yil bazinda bakarsak x10 yapti. Oysa hedefimiz veya trendi geregi x3 yapmasi gerekiyordu.
Ama bir hisse giderken kimseyi dinlemezler.
Ranttan pay alma derdindedir herkes.
Veya soyle de derler "fiyat kendi hikayesini yazar"
Ne denirse densin bostur, herkes inanmak istedigine inanir..
Netekim oyle de oldu.
Uyardığınız zaman kendiniz ne yaptınız? Uyarınız doğrultusunda hareket ettiniz mi? Yani sattınız mı?
Gençler kolay gelsin......Allah kolaylık versin......
Defalarca yemleme tarzinda (%2-3) sattigimi yazdim hatta tepki bile cektim..
Satiyorsan sat ama yazma dediler bazilari.
2022 icinde bedelli parasi cikartmak icin zaten ilkbaharda ucuz ucuz verdigimi de yazdim..
Uyarilarim arttikca tepki cektim, 2 hafta yazmayayim bari dedim bu defa da neden yazmiyor satti kacti mi diye tepki aldim.
Tepe donusunde 17 TL ye bile dusebilir yazdim diye tabiri caiz ise linc edildim.
Her sey arsivde duruyor..
Merak eden geri doner okur.
https://i.hizliresim.com/atv7zwy.png
Grafik haftalık logaritmiktir.
Üstten gelen mavi direnç ile alttan gelen mavi desteğin kesişeceği nokta olan 7-9 TL arası artık bir dengelenme yeri olmalı.
Bu hissenin hesabını sosyal medyadan sormak lazım. Lakin bizim memlekette herkes haklıdır. Sadece yatırımcı haksızdır.
Bol şanslar.
https://i.hizliresim.com/29inw0i.png
Lineer olarak Fibonacci çizersek ki fibonacciyi agresif hareketi baz aldım.
Bol sanşlar.
@trakyalı22 noldu yav?
sürünceme sonrası dip oluşumu tamamlanır gibi..
fırsat için izliyorum bakalm..
:drunk:
Geçen hafta yabancı alım yapmıştı. Bu pazartesi yabancıda satış görülüyor. Muhtemelen Doyçe satış yapmış.
https://i.hizliresim.com/tbzpdi4.JPG
0.36 dolarda devam ediyoruz.
927 milyon dolar PD var hala ve bu beni korkutuyor acikcasi
http://share.matriksdata.com/shareMa...07111116551311
Tırakyalı bu hisse para etmez tabana yazdım diyordu
Patrick de "Yaz dabana yaz Tırrakyalı" diyordu
Yaz dabana yaz 🙂
Bir de Temelreisim vardı aynı söylemlere sahip
Ne gunlerdi be...:)
Ozledik degil mi?
Sermaye arttırımından gelecek kaynağın tamamı borç ödemesinde kullanılacak. Kaynak: Kap
Yufka yurekliyim.
He yaptılar pet mama diye bi yer. Sosyeteye premium mama satacağdık. Çok para kazanacağdık. Üretim yapamadan elden çıkardılar. Ferbisin kapasitesini arttırmak için yeni tesis yapılıyordu sanırım. Birde Ankarada organomineral üretimi için bir yer kiralanmıştı en son. Maalesef şirketin ödeme kapasitesinin üstünde borç yaptılar. Kendi kaynakları ödemeye yetmeyince, vadesi gelen borçlarıda yeni alınan borçlarla kapamaya çalışınca yük iyice arttı. Bu kadar paranın yüzde kaçı gerçek yatırıma gitti. Ne kadarı faiz giderlerine vs ye gitti. Burası önemli. Ben şahsen bu kadar borca karşılık hangi yatırımların hayata geçirildiğini öğrenmek isterim. Son bedelliden gelen paranın neredeyse tamamının ayrıldığı Özbek yatırımı ne alemde ben bilmiyorum. Sanki çokta bir ilerleme yok gibi. Büyük ümitler bağlanan tohum alanında arge çalışmalarından hangi sonuçlar alındı. Bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. Hala bu şirketin bir yatırımcısı olarak (fiyattan bağımsız) son 2 sene tam bir hayal kırıklığı oldu. Oysa ne beklentiler konuşuluyordu. Bu bedelliden gelen parayla kısa vadeli borçları azaltıp, kalanlarıda çevrilebilir hale getirmek artık son çare. Bir daha da artık yoğurdu üfleyerek yerler.
Horosumun tüyü kara sesi gider gidivana biligah bili gah gah gah bilş
İyi haftasonları Dudu hocam.
Mahzuru yoksa cevap yazar mısınız?Yanlış hatırlamıyorsam poltk satıp HEKTAŞ eklemiştiniz ve o HEKTAŞ larınızla çok iyi bir yükseliş yaşamıştınız...Poltk satıp aldığınız HEKTAŞ ları hala tutuyor musunuz yoksa sattınız mı veya ne kadarını satıp ne kadarı ile devam ediyorsunuz?
Mahzuru varsa cevap vermemek doğal hakkınız.Sadece merak edip sordum...
Defalarca yazdim bir daha yazayim.
2022 icinde ilkbaharda bedelli icin satarak nakit yarattim.
Sonbaharda yemleme tarzi satarak azalttim.
Tepe donusunden itibaren tumunu sattim 42-43 ortalama ile.
6 ay sonra yaz ortasi 30 civari yatay yapinca, dondum 28-30 dan 3/4 kadar geri aldim. ( Bu buyuk hata idi )
En son 2023 sonunda hepsini 0.66 dolar ortalama ile tekrar bosalttim.
X3 daha fazla kar edebilecekken satislari alislara gore iyi yapamadigim icin 1/3 oraninda daha az kar ettim.
Yine de 36 yillik borsa hayatimda en cok kar ettigim sirket olarak Hekts ismini altin harflerle yazdirdi.
Kismet bu kadarmis
Baska hayallerim vardi ama olmadi.
Kizgin veya kuskun degilim.
Notr olmaya calisiyorum
Geriye bakmamaya ama tecrubelerden de ogrenmeye gayret ederek yeni Hektslar arayisi icindeyim. :)
Bi daha böyle şişir patlat hisse zor bulunur. Bulacaz da şişerken elimizde olacak da, elimizde olan miktar iyi olacak da
Loto oynasak daha iyi
Katiliyorum Patrik..
Hekts "once in a lifetime" bir olay idi..
Muhtemelen onun gibi bir hisse bulamayacagiz.
Bulsak elimizde dise dokanir bir miktar ( bir daire veya orta ust sinif bir araba bedeli) olmayacak.
Olsa belki de sabir edemeyecegiz, bekleyemeyecegiz.
Beklesek en tepeden cikamayacagiz.
Cikarsak tekrar girecegiz acgozluluk yapip ve bir cuval inciri berbat edecegiz.
Ust uste 5 defa duses atmak gibi bir sey bu.
Ihtimal var ama cok dusuk.
Bu aksam bi masa kurdurayim kendime..
https://www.instagram.com/reel/CzJz6...drOTN4aGNkcw==
Beyas peynir, kavun, denis borulcesi, kabak cicegi dolmasi, biraz patlican kizartmasi, begendili ahtapot yanina da bi duble buzlu raki...
Para para para biriktir, biriktir de nereye kadar degil mi Bospo? :)
Operasyon yemis kagita, hem de bu kadar guclusunu yemisine oyle bir kac ay sonra geri gelinir mi Canmert abim?
Ya ebediyen unutacaksin geri donmeyeceksin hic, en guzeli budur, ya da en az 2 sene bekleyeceksin.
Sonra bakacaksin.
Ne kadar tecrubeli olsak da yine ayni yanlislari yapabiliyoruz bu hayatta. :)
Hirs, acgozluluk sen ne dersen de adina, bize ayni hatalari yaptiriyor.
Yine de burasi oyle bir yer ki en az 6/10 dogru karar versen cok kazaniyorsun.
Allah borsayi cikarandan razi olsun. :)
Benimkisi hırs,aç gözlülük ve acemilikti
Her şeye rağmen 2021 nisanda (sanırım 2,80 tl maliyete denk geliyor )alıp sizin de sayenizde o kadar bekleyerek ,sabrederek bir hayli fazla para kazandım şükürler olsun
Ereğli gibi hisselerde yaptığım zararı kat be kat çıkardı Hektaş +Sasa
Dudu abi bilmem hatırlıyor musun 2022 başlarında hektaş forumunda Sasa yı da sormuştum kalayım mı,temettü hisselerime mi ekleyeyim,stres yapıyor diye.Sen kalmamı tavsiye etmiştin.O sayede kazandım
Sağol abi Allah razı olsun.Allah sağlıklı ömürler versin sana.Bize çok faydan oldu
*ömürler yanlış oldu bir tane ömrümüz var
Allah sana sağlıklı,mutlu,uzun yıllar dolu bir ömür versin Dudu abi
https://www.youtube.com/watch?v=05JLmex0tTQ
:drunk::drunk:
Maalesef siz en azından öyle yada böyle satmışsınız, Yine ben ve çoğu yatırımcıdan daha iyi durumda olduğunuzu düşünüyorum. 2017 başından bu yana taşıdığım hisselerimi, 29 -30 bandan bir miktar satıp ev almıştım, sonra ben sattıktan 1 ay sonra 51 oldu o an çok üzüldüm çok pişman oldum satıp ev aldığıma.( şimdi ev 2 katına çıktı Hektaş 3 te 1 e düştü) Sonra 29 lara tekrar düştüğünde aracı mı satıp, bir miktar da Hektaş satıp aracı mı yeniledim. Ama kim bilebilirdi bu durumlara gelebileceğini. Şimdi 29 lardan keşke hepsini satsaymışım diyorum. Hatta o donem gidip bir bankadan yabancı borsaya girmek için hesap açtırdım,ama elim gitmedi Hektaş satıp girmeye. Şimdi o hisse 10 katına çıktı…Her gün aynı şeyleri , aynı pişmanlıkları yaşamak hakikaten kolay bir sey değil. Ama hep aynı teselliyle avutuyorum kendimi : hiç birseyim yoktu olmazdı diyorum. yine an azından iyi bir hatırı sayılır bir konumda evim , iyi marka ve model aracım ve yine de değersizde olsa Hektaş ta bir miktar sermayem var diyorum. Biraz içimi dökmek istedim. Saygılarımla….
Tapatalk kullanarak iPhone 14 Pro Max aracılığıyla gönderildi