Arama sonucu : 5631 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: HEKTS - Hektaþ Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Dudu Yazýyý Oku
    Defalarca yazdim bir daha yazayim.

2022 icinde ilkbaharda bedelli icin satarak nakit yarattim.

Sonbaharda yemleme tarzi satarak azalttim.

Tepe donusunden itibaren tumunu sattim 42-43 ortalama ile.

6 ay sonra yaz ortasi 30 civari yatay yapinca, dondum 28-30 dan 3/4 kadar geri aldim. ( Bu buyuk hata idi )

En son 2023 sonunda hepsini 0.66 dolar ortalama ile tekrar bosalttim.

X3 daha fazla kar edebilecekken satislari alislara gore iyi yapamadigim icin 1/3 oraninda daha az kar ettim.

Yine de 36 yillik borsa hayatimda en cok kar ettigim sirket olarak Hekts ismini altin harflerle yazdirdi.

Kismet bu kadarmis

Baska hayallerim vardi ama olmadi.

Kizgin veya kuskun degilim.

Notr olmaya calisiyorum

Geriye bakmamaya ama tecrubelerden de ogrenmeye gayret ederek yeni Hektslar arayisi icindeyim.
    Hemen hemen ayný þeyleri yapmýþýz.Ben de tam hesaplamasam bile ilk satýþýmý 40-43 ortalama ile yapmýþtým.
    Dönüyor bu galiba diye düþünüp tekrar almak dahi ayný.Ben de 27 den tekrar alýp zararla satmýþtým,23 tl ortalama ile

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alýntý Originally Posted by Canmert Yazýyý Oku
    Hemen hemen ayný þeyleri yapmýþýz.Ben de tam hesaplamasam bile ilk satýþýmý 40-43 ortalama ile yapmýþtým.
    Dönüyor bu galiba diye düþünüp tekrar almak dahi ayný.Ben de 27 den tekrar alýp zararla satmýþtým,23 tl ortalama ile
    Operasyon yemis kagita, hem de bu kadar guclusunu yemisine oyle bir kac ay sonra geri gelinir mi Canmert abim?
    Ya ebediyen unutacaksin geri donmeyeceksin hic, en guzeli budur, ya da en az 2 sene bekleyeceksin.
    Sonra bakacaksin.
    Ne kadar tecrubeli olsak da yine ayni yanlislari yapabiliyoruz bu hayatta.
    Hirs, acgozluluk sen ne dersen de adina, bize ayni hatalari yaptiriyor.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. HEKTS - Hektaþ Ticaret

Alýntý Originally Posted by Canmert Yazýyý Oku
    Maalesef siz en azýndan öyle yada böyle satmýþsýnýz, Yine ben ve çoðu yatýrýmcýdan daha iyi durumda olduðunuzu düþünüyorum. 2017 baþýndan bu yana taþýdýðým hisselerimi, 29 -30 bandan bir miktar satýp ev almýþtým, sonra ben sattýktan 1 ay sonra 51 oldu o an çok üzüldüm çok piþman oldum satýp ev aldýðýma.( þimdi ev 2 katýna çýktý Hektaþ 3 te 1 e düþtü) Sonra 29 lara tekrar düþtüðünde aracý mý satýp, bir miktar da Hektaþ satýp aracý mý yeniledim. Ama kim bilebilirdi bu durumlara gelebileceðini. Þimdi 29 lardan keþke hepsini satsaymýþým diyorum. Hatta o donem gidip bir bankadan yabancý borsaya girmek için hesap açtýrdým,ama elim gitmedi Hektaþ satýp girmeye. Þimdi o hisse 10 katýna çýktý…Her gün ayný þeyleri , ayný piþmanlýklarý yaþamak hakikaten kolay bir sey deðil. Ama hep ayný teselliyle avutuyorum kendimi : hiç birseyim yoktu olmazdý diyorum. yine an azýndan iyi bir hatýrý sayýlýr bir konumda evim , iyi marka ve model aracým ve yine de deðersizde olsa Hektaþ ta bir miktar sermayem var diyorum. Biraz içimi dökmek istedim. Saygýlarýmla….

Tapatalk kullanarak iPhone 14 Pro Max aracýlýðýyla gönderildi

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •