halaycı başı yabalım onu...
:halay::halay: :kahkah:
:drunk:
Printable View
Türkiye Avrupa nın güvenlik kapısıdır her zaman.Bu nedenle tam güçlü ve tam zayıf bir Türkiye istemezler hiç bir zaman.Orta şeker bir Türkiye işlerine gelir, güvenlik görevini yerine getiriyorsa , ülkeyi kimin veya nasıl yönettiği onların ilgi alanına girmez.Suriye iç savaşı başlayana kadar kırmızı çizgileri Kürtler ve Kürt siyaseti idi.Bu tarihten sonraki kırmızı çizgileri ise mülteciler ve mülteci politikası.Avrupa dışında ise ABD geliyor ( ABD deyince,İsrail ve İngiltere de dahil) burada her zaman atraksiyon mümkün,ama biliyoruz ki burada da ülkemiz aleyhine büyük bir güç orantısızlığı mevcut ( özellikle ekonomi kaynaklı).Bunlara atraksiyon için malzeme de bol,insan kaynağı da.
Deh ulen deeeeeh:oleyo:
2 tahta var paraşütün ipini çekse pıst 100 de süzüle süzüle inecek :)her şey kontrollü algı herşey var millet dünkü bofa nın şort kapanışlarını kuyudan çıkaramadı:)
https://i.hizliresim.com/2yiklgp.png
215 rakamını neden verdim sihirli ortalamalar ordan geçiyor..:evil:
Badem bofası 600 milyondan 190 milyonlara kadar düştü alımı .
bugunde maç sonucunu o belirleyecek şuanda sağ şeritte sol şeride geçerse çarşı kapanışa doğru karışır sol tarafta satıcıda az şimdilik ortada bir maç:)
bugün yabancı satışı yok...
alan aldı satan sattı
şimdi İŞ YATIRIM'a kalır piyasa
3-5 kontrat long , 3-5 milyon tl ile tahtalara TAKOZ KOYUP, piyasayı yukarı yönlü manipüle etmeye çalışır bu saatten sonra
155-180 arası sıkışma oldu birazdan bir marj açacaklar..100 altta 215 üstte..
Avrupa'nın kırmızı çizgisi mülteci ve mülteci politikası dedik,bu politikada iktidar ile hemfikirler.Abd dediğimiz oluşumun ise kırmızı çizgisi Kürtler ve Kürt siyaseti,kendi adıma ben burada da iktidar ile hemfikir olduğunu düşünüyorum.İktidar açısından dışarda sorun yok.İktidar açısından içerde ise muhalefet çok sorun teşkil etmiyor, çünkü muhalefet çok parçalı ve çok handikapları var.Benzetme yaparsak çok parçalı pazıl gibi.Tüm pazıl parçalarını bir araya getirmekte yetmiyor,araya başka pazıllara ait parçalarda giriyor ve bunları ayırt etmek imkansız .İktidar için en düzeltilmesi zor yada imkansız şey ekonomi.Burada da iktidarı kurtaran şey ülkenin kayıt dışı zenginliğinin muazzam olması.Yani uzun lafın kısası iktidar hala avantajlı,bu avantajın bir sebebi de 25 yıla uzanan bir iktidar süreci.25 yıl süren bir iktidar bir 25 yıl daha sürebilir. Muhalefete ve muhaliflere çatışmadan uzak durma ve sakinlik öneriyorum.Fay hatlarını germeye gerek yok, ortalık sarsılırsa pazılın her parçası bir yere dağılır.İktidar tarafı tutkalla yapıştırılı.Yani muhalefet için doğru aday ve karşı tarafa iktidar değişimi halinde rövanş olmayacağı garantisi ve duygusunu verme tek reçete bu....( Yazıya dökebilecegim kısımlar böyle,dökemeyecegim ise yüzde 99 'a tekabül ediyor, yanlızca bu yazıya mahsus değil tüm yazdıklarım dahil)
Ben kaçar kar muhabbeti trafiğe kalmıyayım.
thy 315 altı paraşütü açarlarsa 312 doğru pıst 100 0.80-0.70 lerden kapatır diye hesabım.
2 milyar jeton atılan tahta o ana oyuncu:)
kolay gelsin
garanda yukarı dik bi cubuk bekliyorum ama gelmiy.
:drunk:
Citak dayu telekomu 50 ye şoku 40 a kadar ciziver bi zahmet.
Bu gün akşam pazarı yok mu yaw
06.02.2025 17:29:50
Kaynak: MATRIKS
ABD Başkanı Trump: Petrol fiyatlarını düşüreceğiz, diğerleri de onu takip edecek- Bloomberg HT
gozalda tekrar suyun üstüne çıktım.
ipekle koza da çıkmış haber mi var kine bunlarda.
halka çakım çakım çakıyoru pala.
tepeden açtığım shortları kapamasaymşım iyimiş :oleyo:
bugün bazar yok ellaam hava soğukmuş...
mıy mıy kapatır bu :drunk:
06.02.25 Perşembe
XU030YVADE 11099-11230 gördü 11176(uzlaşma 11183) kapattı. +% 0.92
Alemin longerlerine tebrikler :)
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (8 üye ve 37 ziyaretçi)
mert45, ALPER+, çıtak+, el turco+, işçi74, katırcı_bedri+, maverick_nd, pisyedili01+
Dün borsa kırmızıydı daha fazla kişi vardı ...geçen de yazdım- bu bir sosyoekonomik araştırılması gereken bir konu .. mavi günlerde daha kalabalık olması gerekirken kırmızı günler daha kalabalık...
https://i.hizliresim.com/t53lzrb.jpg
Bofa ..almalara doyamadı :oleyo:
Büyük kankisi işyat da geldi sola :rules:
Palişkoom bugün istediğimi yapmadı ...umarım akşam seansı ve yarın haftanın son günü olarak yapar :yahoo:
Akşam seansında şimdilik 11172-87 gördü şimdi 11187
Benim spor gecem ..görüşmek üzere değerli palişkooomun şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler :)
https://www.youtube.com/watch?v=VAZW...el=Kebaplyrics
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 54 kişi okumaktadır. (10 üye ve 44 ziyaretçi)
mert45, çıtak+, Denizdenizli61, el turco+, katırcı_bedri+, mimar74, mustaf2231, pisyedili01+, stars, vioptrader09
Bu influenza çok kolay bulaşıyor evdeki herkes hasta ben hiç dışarı çıkmadan burnumu çekiyorum. Kiminle konuşsam hasta ilaç mı alsak. 2025 3 aylık bilanço iyi gelir ilacın
kendin tarif et yaptır,
ben artık nasıl tarif ettiysem
orjinal beni resmetti sivri zeka :he:
ama gözlüksüz 10-15 sene önceki genç halimi yapmış.-
Alıntı:
Tam da sakarya caddesinde çizmiş bear abey:)