Sayfa 632/1006 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Viop LXII

1. Avrupa'nın kırmızı çizgisi mülteci ve mülteci politikası dedik,bu politikada iktidar ile hemfikirler.Abd dediğimiz oluşumun ise kırmızı çizgisi Kürtler ve Kürt siyaseti,kendi adıma ben burada da iktidar ile hemfikir olduğunu düşünüyorum.İktidar açısından dışarda sorun yok.İktidar açısından içerde ise muhalefet çok sorun teşkil etmiyor, çünkü muhalefet çok parçalı ve çok handikapları var.Benzetme yaparsak çok parçalı pazıl gibi.Tüm pazıl parçalarını bir araya getirmekte yetmiyor,araya başka pazıllara ait parçalarda giriyor ve bunları ayırt etmek imkansız .İktidar için en düzeltilmesi zor yada imkansız şey ekonomi.Burada da iktidarı kurtaran şey ülkenin kayıt dışı zenginliğinin muazzam olması.Yani uzun lafın kısası iktidar hala avantajlı,bu avantajın bir sebebi de 25 yıla uzanan bir iktidar süreci.25 yıl süren bir iktidar bir 25 yıl daha sürebilir. Muhalefete ve muhaliflere çatışmadan uzak durma ve sakinlik öneriyorum.Fay hatlarını germeye gerek yok, ortalık sarsılırsa pazılın her parçası bir yere dağılır.İktidar tarafı tutkalla yapıştırılı.Yani muhalefet için doğru aday ve karşı tarafa iktidar değişimi halinde rövanş olmayacağı garantisi ve duygusunu verme tek reçete bu....( Yazıya dökebilecegim kısımlar böyle,dökemeyecegim ise yüzde 99 'a tekabül ediyor, yanlızca bu yazıya mahsus değil tüm yazdıklarım dahil)

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    155-180 arası sıkışma oldu birazdan bir marj açacaklar..100 altta 215 üstte..
    Katırcı abi bu Bozkurt reisim hünkârımın kostümü sana kim verdi. Gerçi dün gece bunu zikredince tüymüştü. Hala da ortaklıkta yok

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Katırcı abi bu Bozkurt reisim hünkârımın kostümü sana kim verdi. Gerçi dün gece bunu zikredince tüymüştü. Hala da ortaklıkta yok
    Emlak yapay zekaya çizdirmiş..hediye etti..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Emlak yapay zekaya çizdirmiş..hediye etti..
    Abi katır altında olsa daha iyiydi senin kafaya koymuş onu. Bence emlak seninle dalga geçiyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi katır altında olsa daha iyiydi senin kafaya koymuş onu. Bence emlak seninle dalga geçiyor.
    ateyis mateyis ama öyle kötü düşünmez..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku

215 rakamını neden verdim sihirli ortalamalar ordan geçiyor..
    kapanışa yakın üstüne atabilir sanki.

7. Ben kaçar kar muhabbeti trafiğe kalmıyayım.
    thy 315 altı paraşütü açarlarsa 312 doğru pıst 100 0.80-0.70 lerden kapatır diye hesabım.
    2 milyar jeton atılan tahta o ana oyuncu
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 632/1006 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz