Bu stoklarin kâra dönüşücegini biz görüyorsak piyasa da gorecek elbet. Su faiz indirim beklentileri, soylemleri aralikta sonlanirsa bizim essekte en gec aralik sonu ocak başı bir yola çıkar heralde.
Printable View
Oo çılgın hareketler bntasa bak sen yuzde 3 falan:)
https://i.resmim.net/SX0Yfi.png
Bu hafta kırmaz diye düşünüyorum.
Bu hafta buralardan kapatsak.... Haftaya inşallah golden cross ihtimali olur.:)
Dün bunun için bir hisseme kıydım. Nasip artık
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bugün de fena durmuyor bence 3.41 ler kirilmasin haftaya daha guzel olabilir...
Şimdilik trendin üstüne atmaya niyetim yok biraz motorlari soğutayım tekrar bakariz diyor heralde...
Yala beni op beni şap beni sup beni gibi manyak manyak isler yapmazsa Şubat sonuna kadar tl bazli eski zirveyi gormesini beklerim... İzlemeye devam...
Sıraya bindi
Bir gedza
Bir bantas
Gelmedim, gelicem der ama gelmiştir aslinda[emoji4]
Sıkıntı yok.
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ilk 9 ay sonu bilancoda gorduk.
Hasilat 113 Milyon TL.den 159 Milyona cikmis.
60 Milyon stok'a ayirmis, 400.000 dolar dovizi var.
Kapasite artisi ve BANTAS Akademi gibi isleri de var.
Bir sans oldu iyi fiattan alabildik. ( Maaliyet 3.45 TL. )
Bugun icin konu, eldeki hisseyi kucuk bir karla satip nakite donmek mi, yoksa tutmak mi ?
Satsan, eski olcuyle 195 Bine cikmis bir endekste, %58 deger kaybetmis TL. ile ne alacagin.
Isteyen satar kimsenin isine karismam ama akil var izan var.
Tınaz kardeşim burada oldugun için
Dun biraz .bantas attık köşeye maliyet 356 geriye yaslanip
Takip edeceğiz.bidbas dostumla gedzada yolculuk yapıyoruz
. Önce sağlık sonra bol kazançlar diliyorum dostlarım.kazanciniz daim olsun.ytd
Sn Tinaz 4 ml usd civari olarak görüyorum kasadaki dovizi sehven 400 bin olarak yazdiniz muhtmelen. Bu vesile ile son ceyrek supriz bir kar beklesem de mutevazi olarak ilk iki çeyrek civarı bir kar normal olabilir sanırım. Sunu da sormak isterim bedelsiz şirkete ne gibi bir kâr sağladı? 2. ceyrek 61 ml olan yabanci para pozisyonu 3. ceyrek 30 ml a düştü. Şirket kambiyo karindan feragat etmis olmadi mi? Sermayeye eklemesi ne gibi bir avantaj sağlıyor?
Sn. Bidbas,
Bilanço tarihinde usd net pozisyonu +400 bin idi. Yani borcu var alacağı var nakit o şu bu derken net nakit +400k usd, yani döviz açık pozisyonu yok idi.
Sn. Tinaz da bence onu söylüyor.
Bu piyasada çok aşırı fırsat veriyor, gerçekten ilginç hayırlısı olsun.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi kac saate olmadi yarina kafayi cevirmesi muhtemel umarim trendini bozmaz.
Bntas ta satışlar adet bazli düştüğü için mi 3 tllere kadar saldi veya cabuk toparlanamadi analamadim. Stoklari boşuna yaptığını düşünmüyorum kisa surede yatırımların bir kısmınin devreye alinmasini, ihracat oranlarinda ve satislarda artma bekliyorum. Faaliyet raporlarinda yatırımlarla alakalı yil sonuna kadar 23 ml civari ödemenin yapılacağı yazılmışti. Bunun dışında sorduklarim piyasadan 2 ay once 8 tl ya aldığı 5 lt tenekeyi gecen ay 12 ye gecen hafta 14 e ve bu hafta 18 e aldığını söylüyor. Araştırınca sarkap tenekenin internet satışı var ve 17.5 ile 22 arasi sattığını goruyorum. Yani bu ceyrek ve önümüzdeki ceyrek cok iyi kârlar gelecektir. Bu ceyrek kambiyo kari haric karin 6-8 arasi degil 12-15 arasi gelmesini 2022 ilk ceyrek 15 ml üstü net kar gelmesini bekliyorum. Bakkal hesabi fazlasi olacak azi olmayacaktır yani biraz daha sabir göstereceğiz artık...
Tuvalet kağıdı bile senden pahalı oldu... Ambalaj kağıtlarının tahtalarında bir durgunluk söz konusu. Beklemek lazım.
Arada bir dürtün bunu sayın bidbas[emoji4]
Sizi dinleyecek gibi[emoji4]
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu endekste 3 lü fiyatlarda nadir senet kaldı.Bu konuda tebrik etmek lazım.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi be feride yeter bu naz
Beklenen yolda ilerliyor 3.51 artik guclu destek olacaktir kirmamasini temenni ediyorum.Eger kirmazsa Haftaya görünüm daha da güzelleşir ve son 1 aylik trendini artık yukarı yonlu kirmasini beklerim. İlerleyen yolda bozulma olmazsa subat sonuna kadar 5.5 lari gorebilir ve oralari gecerse 7 bandina daha hizli gidebilir sonrasi hedef 2023 sonuna kadar 9.5 tllar olacaktir. Tabi hepsi bizim bakkalin hesabi yatirim tavsiyesi degil varsayim . bntas ne yapar patron ve arkadaşlarına kalmış...
Çakma mal koyup sattırmaya çalışıyorlar
Sagol ortak sana da bol kazanclar. İvme ihracatçılar ve kasasi doviz dolu olanlardan yana şu an bizimkilerin yüzüne pek bakan yok ama cokta vakitleri kalmadi. Piyasa da ki belirsizlikler biraz azalsin, Buyuklerde isleri bitsin son bir calkalama yapip surerler heralde temeli saglam yan tahtalari da.
Kilisli zeytin üreticisi Erkan Özmaya, fabrikada 1 litre zeytinyağı ile 5 litrelik boş yağ tenekesinin aynı fiyat olduğunu belirterek, Şu an fabrikaya sordum, yağın litresi 35 TL. Bir kilo ağırlığındaki boş zeytinyağı tenekesi 35 TL.
https://odatv4.com/guncel/bu-nasil-o...-haber--223722
Köyde şişen varsa dolduruyorlar
yoksa,
pet şişeyle veriyorlarr ...
Benzer bir ambalaj değişikliği olabilir,
böyle saçma/sapan bir fiyat ticari olarak karşılanabilir değil ...
Arkadaş mandıra işi ile uğraşıyor. Yoğurt ve ayranda aynı durum söz konusu. Ambalaj üründen pahalıya geliyormuş. Buda yetmezmiş gibi tedarik olayı sıkıntılı. Parayı versen bile naz ediyorlarmış ürün göndermekte. Altarnetif bir ürün bulunması elzem oldu artık. Ticarî olarak bu durumun sürdürelebilirliği yok. insanoğlu herzaman bir yolunu bulmuştur . Yine bulacaktır.
Sütçünün laneti.
Soğuk karlı havada veya sıcak yazın sıcağında kapınıza kadar gelen süt hemde ay sonu parasını veresiye defterine yazarak ödemek.
İstanbul da 2000 yıllara kadar günlük taze süt dağıtımı bu şekilde idi.
Yıllarca medya eli ile açık günlük süretim ve dağıtımını kötüleyerek(sokak sütü tabirini kullandılar ) UHT kutu süt kullanımına yönlendirdiler halkı.
UHT kutu sütün maliyetide sütün kilo fiyatı ile neredeyse aynı.
Süte değil aynı zamanda ambalajınada para veriyor halk.
Şimdiki fiyatı 4.70 TL olan,toptan sütü eski sütçüler olsa idi en fazla 7.00 liraya müşterilerinin kapısına kadar getirip satardı.
15 lira gibi astronomik rakamlara çıkmaz idi.
Eski İstanbul dan Nostalijik hatıralar.
İyi haftalar ortaklar. Teknige gore bu hafta 3.95-4 araligina dokunmasını bekliyorum sonrası her zamanki gibi patronun keyfine kalmış...
Altin'in grami 823 TL.
Tahtacı canımsın. şu kağıdı iteklesen biraz .
Yapılan işlemlerin çoğu fiktif.Al gülüm,ver gülüm.Sen bu kafayla .... mal toplarsın bu fiyatlardan.Getir bir önce geçen sene malı dağıttığın 4.50-4.90 aralığına belki veren olur.Ben mi,Sana ilk partiyi 6.00 dan aşağıya vermem bilesin.İstersen aşağı bas.Mallanırız biraz daha.
Aslında korkutmuyor değil. Bu endexse rağmen ralliye eşlik etmiyorsa çektirecek belliki. Sorun değil aslında beklemek ama bizim gibi sermayesi kısıtlı olanların diğer fırsatları kaçırması sinir bozucu oluyor.