Sayfa 634/812 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. Beklenen yolda ilerliyor 3.51 artik guclu destek olacaktir kirmamasini temenni ediyorum.Eger kirmazsa Haftaya görünüm daha da güzelleşir ve son 1 aylik trendini artık yukarı yonlu kirmasini beklerim. İlerleyen yolda bozulma olmazsa subat sonuna kadar 5.5 lari gorebilir ve oralari gecerse 7 bandina daha hizli gidebilir sonrasi hedef 2023 sonuna kadar 9.5 tllar olacaktir. Tabi hepsi bizim bakkalin hesabi yatirim tavsiyesi degil varsayim . bntas ne yapar patron ve arkadaşlarına kalmış...

2. Çakma mal koyup sattırmaya çalışıyorlar

3.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Beklenen yolda ilerliyor 3.51 artik guclu destek olacaktir kirmamasini temenni ediyorum.Eger kirmazsa Haftaya görünüm daha da güzelleşir ve son 1 aylik trendini artık yukarı yonlu kirmasini beklerim. İlerleyen yolda bozulma olmazsa subat sonuna kadar 5.5 lari gorebilir ve oralari gecerse 7 bandina daha hizli gidebilir sonrasi hedef 2023 sonuna kadar 9.5 tllar olacaktir. Tabi hepsi bizim bakkalin hesabi yatirim tavsiyesi degil varsayim . bntas ne yapar patron ve arkadaşlarına kalmış...
    Ortak tüm temmennilerine katılıyorum bu gün az daha alis
    Yaptık attik kasaya hakkımızda hayırlısı bir tarafta
    Gedza bir tarafta Bantas.sagligin ve kazancın daim olsun ortak.ytd

4. Sagol ortak sana da bol kazanclar. İvme ihracatçılar ve kasasi doviz dolu olanlardan yana şu an bizimkilerin yüzüne pek bakan yok ama cokta vakitleri kalmadi. Piyasa da ki belirsizlikler biraz azalsin, Buyuklerde isleri bitsin son bir calkalama yapip surerler heralde temeli saglam yan tahtalari da.

5. Kilisli zeytin üreticisi Erkan Özmaya, fabrikada 1 litre zeytinyağı ile 5 litrelik boş yağ tenekesinin aynı fiyat olduğunu belirterek, Şu an fabrikaya sordum, yağın litresi 35 TL. Bir kilo ağırlığındaki boş zeytinyağı tenekesi 35 TL.

https://odatv4.com/guncel/bu-nasil-o...-haber--223722

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Poşetlerde zeytinyağı satılırsa şaşırmamalı artık Sn .tinaz
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kilisli zeytin üreticisi Erkan Özmaya, fabrikada 1 litre zeytinyağı ile 5 litrelik boş yağ tenekesinin aynı fiyat olduğunu belirterek, Şu an fabrikaya sordum, yağın litresi 35 TL. Bir kilo ağırlığındaki boş zeytinyağı tenekesi 35 TL.

https://odatv4.com/guncel/bu-nasil-o...-haber--223722

Köyde şişen varsa dolduruyorlar
    yoksa,
    pet şişeyle veriyorlarr ...

Benzer bir ambalaj değişikliği olabilir,
    böyle saçma/sapan bir fiyat ticari olarak karşılanabilir değil ...

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Arkadaş mandıra işi ile uğraşıyor. Yoğurt ve ayranda aynı durum söz konusu. Ambalaj üründen pahalıya geliyormuş. Buda yetmezmiş gibi tedarik olayı sıkıntılı. Parayı versen bile naz ediyorlarmış ürün göndermekte. Altarnetif bir ürün bulunması elzem oldu artık. Ticarî olarak bu durumun sürdürelebilirliği yok. insanoğlu herzaman bir yolunu bulmuştur . Yine bulacaktır.

Sayfa 634/812 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •