birlik gücüyle ve izniyle birbirini kalkındıran ve geliştiren batı birliği, türkiyenin elinden tutmamıştır...sonuç olarak batı ittifakında geri kalmış tek ülke türkiyedir...
Printable View
birlik gücüyle ve izniyle birbirini kalkındıran ve geliştiren batı birliği, türkiyenin elinden tutmamıştır...sonuç olarak batı ittifakında geri kalmış tek ülke türkiyedir...
Aylar ônce ingiliz derin devletinin bir işler karıştırdığını, sahalara ingilterenin geri dönecegini yazmistim. Aylardir ingiltere ilgili en ufak haber bile yok. Biseyler dönüyor ama göreceğiz...
Abd nin son iran hamlesi sonrasi bütün dünyanın abd ye karsi tavir takinması, Türkiye-abd iliskileri. Belki trump yönetimine karsi algilanabilir ama bence trump ın seçilmesi bile planin parçası oldu. Herkes clinton u beklerken bir anda trump baskan oldu. Sonra abd şmaroğlanina dönmeye basladı. Kore, Türkiye en son avrupa... 2. Dünya savasi sonrası sahaları abd ye birakan ingiltere ya geri dönuyor ya da rusyayı abd nin yerine geçirmeye çalisiyor. Süreç uzun izleyip göreceğiz... Dünyayı enteresan olayların bekledigi kesin...
Yakında bir ayrışma bekliyorum..TC ayrı..RTE ayrı.. Bir kişiyi bu devlet taşımaz, taşıyamaz... Nasıl olur? Bilmiyorum..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu amma karamsar insanlarsınız hiçmi türkiyede yaşamakdan mutlu olmazsınız pisaya düşer çıkar siz para kazanmaya bakın netceniz şu şunu demiş bu bunu demiş emin olun şuan ATATÜRK cb ni olsaydı ülkeyi yönetiyor olsaydı onada bi kulp takacak kitle olurdu eminim bu hükümeti seçen % 50 bir kesim var diyorlo bizi 5 yıl yönet ha olmadi başkan ol hiç gitme biz memnunuz bizim ülkede biz şunu yaptık dogru bu diyen bir 50 lik kesim var ne oldu zam ? 25 mi niye diye soran ve yaptırımi yok çünki üreten ülke cari açıkmi verir fazlami ? Yetersiz, eti ithal ediyoruz ve bir çok şeyi enflasyon düşmez ithalatcı ulkeyiz dogalgazimiz yok petrol yok boru enerjiye dönüşturemiyoruz vs vs daha cok yazmak gerek de oda boş bırakın siyaseti piyasadan yazın çizin şu olursa kısa vade söyle olur uzun vade bu olur gibi yeter öteki berikiciligi bırakın yahu
Irak ordusu ve haşdi şabi gece yarisindan sonra kerküke girecegini bildirmiş. Çatışmalar her an başlayabilir...
Güzel analiz... Felsefe ve stratejide ingiltere dünyanın tek süper gücüdür. Sadece Lenin ve Stalin döneminde Rusya ingiltere'ye yaklaşabilmişti. ABD'nin en saygın üniversiteleri ve düşünce kuruluşları ingiliz felsefesinin yavruları gibidir. Silah bu devirde işe yaramıyor artık. Finans piyasaları da Londra'dan soruluyor.
Türkiye-İngiltere ilişkileri bence gayet iyi. AB'ye karşı ittifaklık bile yapılabilir. Sorun şu ki İsrail ile ilişkilerimiz çok kötü. Bizim israili br an önce kazanmamız şart.
Hocam İngiltere'nin 10 yıldır sesi çıkmıyor....
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.cnbc.com/2017/10/13/an-u...man-warns.html
An unusual trend between gold and bonds could be about to break 'violently,' Dennis Gartman warns
Altın yatırımcılarının dikkatine!
Newyork Times,(dün)
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 27 Kasım’da New York’ta görülecek olan
Zarrab davasına yönelik eleştirilerinin temelindeki asıl kaygının, hâkim karşısına çıkacak isimlerden bir ya da birkaçının suçlamaları kabul ederek anlaşmaya gitmesi olduğu iddia edildi.
eski Türkiye Büyükelçisi Eric. S. Edelman da, ...Erdoğan’ın bundan endişe duyduğuna eminim. Eminim ki duruşmada nelerin ortaya çıkacağına yönelik endişe duyuyor... dedi..
...
Evet,ABD davayı erteliyor, müslüman aleminin mümtaz lideri,Dostum Erdoğan'ın sinirleri dayanamıyor..
Koca Devletin başında adamsın.olmadık adamlarla olmadık işler yaparsan olacağı da,bu..
ABD de yapılacak duruşma ne ladar adil ne kadar doğru olabiilir
Düşünün aylardır hapisteliler işkence baskı gördülerse işkenceden kastım psikolojik. ABD nin istediği ezberlettiği şeyleri söyleyecel.Ben mahkeme kararını kaale almıyorum ama dünya genelinde boş sözlerde olsa uluslarası hukuğa ıydurmak için içini dolduracaktır.Adamlar ilaç verir ailesine zarar verme şanyajı aklına ne gelirse.Karar da mahkemede sanıık ve hakimin söyleyeceği her şey şimdiden belli.ABD mahkemeyi uzarak Türkiye nin tavrını bekliyor.Türkiye ABD min sözünden çıkmasa sanıklar için tatil olur cebinede harçlığı koyup gönderirlerdi.Şimdi dutum farllı adamlar çıldırıyor.olumsuz karar çıkabilir muhtemelen.Tabi mah.sonucunun da sonuçlarını iyi hesqp edecek.Rusya derken Çin ile de yakınlaşıyoruz.ABDher türlü kararı aldırır.Tabi Türkiye yi tamamen kaybetmeyi göze alırsa.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zarrab'ın ortağı,İran'da İDAMla yargılanıyor.. zarrabı milyon dolar rüşvetle,zamanın İçişleri Bakanı TC vatandaşı yaptı.. sende ABDde ,benim vatandaşım demektesin.. yerse?
TC zarar görüyor, doğru,ama
TC=RTE=Zarrab değildir..
Hepsi yargılansın.yeter ki TC zarar görmesin
Doların pazar günü kaç olduğunu görebildiğimiz bir yer var mı?
Aynen dediğiniz gibi...
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd tüm zirlamalarinda samimiyse buraya yatirim yapmasin hersey normale doner.
Sevmedigin ulkeye gelmezsen kafan agrimaz. Sen rahat edersin .1
Burdan cektigin parayla hukumet zora girer. Yaptigi yanlislara biz ne yaptik demeye baslar.2
Tutarli davranirsan bu piyasa herkes icin ongorulebilir olur bu da dalgalanmalari azaltip kucuk yatirimcilara yarar.3
Cek kardes parani sevmiyorsan ne diye yalanip geliyorsun buraya.al dolarini defol git baska piyasami kalmadi dunyada. 45 bin puan artmis borsa ucuz da degil artik.
Dayanamayip giriyorsan da adam olcaksin. Ajanlarini cekeceksin burdan.
Turkiye oyle kotu Erdogan boyle zirliyorlar.
Secimlere kadar cek dolarını durzu bakalim neler olcak
Türkiye de geçmişte böyleydi şimdi mümkün mü? Ha fetö davalarından bahsediyorsan yorma kendini derim.Türkiye tarihinin en büyük davası sonuçlanıncaya kadar masum ile suçluyu ayırmak zaman alacak.Çok ayaklı olduğu için.
Bizim ABD den ne kadar alacağımız var araştıran oldu mu? Bizim derken yatırımcıların bi ara 60 milyar dolar diye okumuştum.Mesela Çin bilmem kaç milyar dolar 600-800 milyar diyorlar ABD den çıkaracağım al dolarını ver bana altın veya başka bir şey olmadı yuan olarak ne yapacak merak ediyorum. FED yıllarca parasal genişleme diye dolar bastı karşılığı olmayan.Aslında zor durumda olan ABD işi savaşla kargaşa ile unutturuyor.Borçlarını birine yüklüyor.Son Katar örneği.biz niye ağlıyoruz ki yıkılsın beter olsunlar
O yuzden mj goldman garanti 13 hedefimiz
Jp akbank 12.50 hedefimiz.
Aynen turkler icin veriyor :)
Hadi 70 bin de sıkışırsın cikamazsin.110 olmus tarihi zirvedesin
Durzu abd cek parani topla o kurumlari arkadas tr ye girmiyoruz de bitsin olay. Herkes rahatlasin. Merrili tr deb cikar.
Bu is bu kadar basit.
Bu soruya cevap yok.
E efendim paranin dini imani olmazmis. E efendim onlar abd parasi degilmis.
Ptesi vize yok turklere...sali carsamba persembe cuma yalama gibi kos türk piyasasina.
Tam durzu bunlar ya
Aynen bunlar tam yalama elleri mahkum bize.Biraz daha ileri giderse yine çizerler bugün biz yarın başkaları.şapka düştü kel göründü.Hala Halkbankası davasından medet uman var mı acaba.Sıcağı sıcağına gelemezler.Bu kuyruk acısını unutturmaları lazım onlarda oyun bitmez.
Bu arada bunları yazarken kısa da olduğumu belirteyim yarın ilk fırsatta kaparım ha çakarlarsa ellemem kurum vergileri muhabbetinden dolayı
Gecen bi avrupa kurumu kapatti.
Faaliyetini durdurdu turkiye den cikti.kaypaklik yapmadi.
Durzu abd hem fedin paralarını tasisin kurumlarin buraya hem ajanlarima dokunma.
Cek seni baglayan mi var burda.
Bank of america merril lynch. Senin ulusal bankan degil mk buraya it gibi dolar tasiyan.
Topla tr faaliyetlerimiz durduruyoruz de durzu abd.bu kadsr basit
Sen emir aldığın yer her neresi ise burada bilerek, üstüne basa bas boş gargara yapıyosun üstadım.
Devlet yönetiminde senin bu kendince taşıdığın duygusallık yoktur.
Devleti yönetenler duygusal hareket edemezler.
Ha şu var; bu senin kişisel düşüncendir saygı duyarım, dinlerim fakat tekrar etmek gerekirse devleti yönetmek ayrı şey,
devletlerarası ilişkilerde bir konuda açmaza düşmek, krize girmek ayrı şey.
Bana masal anlatma ben masal dinlemem.
Varsa sikintin cikip gidersin.
Yalak gibi 16.30 dan sonra buraya dolar sokup piyasayi ucurmazsin. Bu kadar basit.
Turkiye guvensiz. Demokrasi yok. Insan hakki yok.
Ee napcaz.. e gidelim borsasina dolari bozdurup giris yapalim o halde.
Ilkokulda eskiden hoca gelirdi.. kalk ayaga derdi yaramazlim yapana. Iki tokat sallayip otur devam et.
Cb aynısını yapti bu hafta. Tokat manyagi yapti. Senin gibi ulkeye yaziklar olsun dedi.
Yalama 16.30 dan sonra yuzsuz yuzsuz yine geldin dolar tasidin piyasaya.
Bu kdr kaypaklik olur mu?
Parami sokayim sinsi sinsi orayi karistirayim da .. yok ole bisey.
Demokrasi tahammül rejimidir. Her kafadan sesi kaale alıp dinlemek zorundayız zira hepimiz bu ülkenin birer ferdiyiz. Doğruda düşünsek, yanlışta düşünsek beraber yaşamak ve tahammül etme mecburiyetimiz var.
Bistteki yabancı payinin yani %66 ya yaklasan su gun itibarıyla %50 ye yakini 40-50 arasi sadece abd yatirim bankalarina aittir. Yani o merril jp goldman gibi buraya fed in dolarini taşıyıp hammallik yapanlar fonlara ait.
Vize yasagi cok cok agir bir yaptirimdir.
Su an gundemden dusmesinin tek nedeni.
Bu yukardaki namussuz kaypak fonlarin yalama gibi dolar bozup biste girmesi yuzunden
Bunlar kaypak olmasa su dakika tum sicakligiyla vize yasağını konusuyor olurduk.
Sonuçta fonlarda birçok ülke vatandaşı ve yatırımcısının parası.
Örnek garantiyabancı A tipi fon vs. vs.
içinde türkte var almanda var, abd var, papua yeni gineden olan var, tanzanyadan var.
varoğlu var.
Size bir şey itiraf edeceğim
Ben viobta palanın parasını almaya çalışmıyorum
Trollerin parasını çarptığımı düşünüyorum
Bu trolleri ne kadar yolarsam kardır
Baştan söylim, öyle aynı forumda yazıyoz diye kader dostu falan değiliz, trol benim piyasada bir numaralı hedefimdir.
Batan her trol, artı bir puandır
Şu an Aralık Sonuna kadar piyasanın ne olacağını milimetrik biliyorum
Troller bu süre zarfında yolunacaktır
Kimse kusura bakmasın
son dakika haberi iran ırak ile sınır kapılarını kapattı kaynak 13.03 ntv haberlerde geçti .
soru şu
1- bizde kapatacakmıyız?
2-kapatırsak ekonmimiz olumsuz etkilenir mi ?
3- kapatmıyoruz dersek iran bu duruma ne der ben kapattım beni yarı yolda bıraktın der mi ?
SON DAKİKA HABERİ...İRAN KUZEY IRAK'LA SINIRLARI KAPATTI http://www.ntv.com.tr/dunya/son-daki...9E60Avu2Q-kGWQ