Sayfa 637/1006 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Aylar ônce ingiliz derin devletinin bir işler karıştırdığını, sahalara ingilterenin geri dönecegini yazmistim. Aylardir ingiltere ilgili en ufak haber bile yok. Biseyler dönüyor ama göreceğiz...

Abd nin son iran hamlesi sonrasi bütün dünyanın abd ye karsi tavir takinması, Türkiye-abd iliskileri. Belki trump yönetimine karsi algilanabilir ama bence trump ın seçilmesi bile planin parçası oldu. Herkes clinton u beklerken bir anda trump baskan oldu. Sonra abd şmaroğlanina dönmeye basladı. Kore, Türkiye en son avrupa... 2. Dünya savasi sonrası sahaları abd ye birakan ingiltere ya geri dönuyor ya da rusyayı abd nin yerine geçirmeye çalisiyor. Süreç uzun izleyip göreceğiz... Dünyayı enteresan olayların bekledigi kesin...
    Hocam İngiltere'nin 10 yıldır sesi çıkmıyor....

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Hocam İngiltere'nin 10 yıldır sesi çıkmıyor....

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    10 yildir degil 1. Körfez savasi sonrasi pek sesi çıkmıyor. Ama brexitten beri hiçbir ses yok. Sanki kendini unutturmaya çalisiyor gibi...

https://www.cnbc.com/2017/10/13/an-u...man-warns.html

An unusual trend between gold and bonds could be about to break 'violently,' Dennis Gartman warns

Altın yatırımcılarının dikkatine!

Newyork Times,(dün)
    Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 27 Kasım’da New York’ta görülecek olan
    Zarrab davasına yönelik eleştirilerinin temelindeki asıl kaygının, hâkim karşısına çıkacak isimlerden bir ya da birkaçının suçlamaları kabul ederek anlaşmaya gitmesi olduğu iddia edildi.
    eski Türkiye Büyükelçisi Eric. S. Edelman da, ...Erdoğan’ın bundan endişe duyduğuna eminim. Eminim ki duruşmada nelerin ortaya çıkacağına yönelik endişe duyuyor... dedi..
    ...
    Evet,ABD davayı erteliyor, müslüman aleminin mümtaz lideri,Dostum Erdoğan'ın sinirleri dayanamıyor..
    Koca Devletin başında adamsın.olmadık adamlarla olmadık işler yaparsan olacağı da,bu..

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : keremalkm; 15-10-2017 saat: 08:00.

5. ABD de yapılacak duruşma ne ladar adil ne kadar doğru olabiilir
    Düşünün aylardır hapisteliler işkence baskı gördülerse işkenceden kastım psikolojik. ABD nin istediği ezberlettiği şeyleri söyleyecel.Ben mahkeme kararını kaale almıyorum ama dünya genelinde boş sözlerde olsa uluslarası hukuğa ıydurmak için içini dolduracaktır.Adamlar ilaç verir ailesine zarar verme şanyajı aklına ne gelirse.Karar da mahkemede sanıık ve hakimin söyleyeceği her şey şimdiden belli.ABD mahkemeyi uzarak Türkiye nin tavrını bekliyor.Türkiye ABD min sözünden çıkmasa sanıklar için tatil olur cebinede harçlığı koyup gönderirlerdi.Şimdi dutum farllı adamlar çıldırıyor.olumsuz karar çıkabilir muhtemelen.Tabi mah.sonucunun da sonuçlarını iyi hesqp edecek.Rusya derken Çin ile de yakınlaşıyoruz.ABDher türlü kararı aldırır.Tabi Türkiye yi tamamen kaybetmeyi göze alırsa.

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Zarrab'ın ortağı,İran'da İDAMla yargılanıyor.. zarrabı milyon dolar rüşvetle,zamanın İçişleri Bakanı TC vatandaşı yaptı.. sende ABDde ,benim vatandaşım demektesin.. yerse?
    TC zarar görüyor, doğru,ama
    TC=RTE=Zarrab değildir..
    Hepsi yargılansın.yeter ki TC zarar görmesin

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Doların pazar günü kaç olduğunu görebildiğimiz bir yer var mı?

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    ABD de yapılacak duruşma ne ladar adil ne kadar doğru olabiilir
    Düşünün aylardır hapisteliler işkence baskı gördülerse işkenceden kastım psikolojik. .

tıpkı Türkiye de ki davaalr gibi diyorsun
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 637/1006 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •