Hocam İngiltere'nin 10 yıldır sesi çıkmıyor....
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam İngiltere'nin 10 yıldır sesi çıkmıyor....
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.cnbc.com/2017/10/13/an-u...man-warns.html
An unusual trend between gold and bonds could be about to break 'violently,' Dennis Gartman warns
Altın yatırımcılarının dikkatine!
Newyork Times,(dün)
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 27 Kasım’da New York’ta görülecek olan
Zarrab davasına yönelik eleştirilerinin temelindeki asıl kaygının, hâkim karşısına çıkacak isimlerden bir ya da birkaçının suçlamaları kabul ederek anlaşmaya gitmesi olduğu iddia edildi.
eski Türkiye Büyükelçisi Eric. S. Edelman da, ...Erdoğan’ın bundan endişe duyduğuna eminim. Eminim ki duruşmada nelerin ortaya çıkacağına yönelik endişe duyuyor... dedi..
...
Evet,ABD davayı erteliyor, müslüman aleminin mümtaz lideri,Dostum Erdoğan'ın sinirleri dayanamıyor..
Koca Devletin başında adamsın.olmadık adamlarla olmadık işler yaparsan olacağı da,bu..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : keremalkm; 15-10-2017 saat: 08:00.
ABD de yapılacak duruşma ne ladar adil ne kadar doğru olabiilir
Düşünün aylardır hapisteliler işkence baskı gördülerse işkenceden kastım psikolojik. ABD nin istediği ezberlettiği şeyleri söyleyecel.Ben mahkeme kararını kaale almıyorum ama dünya genelinde boş sözlerde olsa uluslarası hukuğa ıydurmak için içini dolduracaktır.Adamlar ilaç verir ailesine zarar verme şanyajı aklına ne gelirse.Karar da mahkemede sanıık ve hakimin söyleyeceği her şey şimdiden belli.ABD mahkemeyi uzarak Türkiye nin tavrını bekliyor.Türkiye ABD min sözünden çıkmasa sanıklar için tatil olur cebinede harçlığı koyup gönderirlerdi.Şimdi dutum farllı adamlar çıldırıyor.olumsuz karar çıkabilir muhtemelen.Tabi mah.sonucunun da sonuçlarını iyi hesqp edecek.Rusya derken Çin ile de yakınlaşıyoruz.ABDher türlü kararı aldırır.Tabi Türkiye yi tamamen kaybetmeyi göze alırsa.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Zarrab'ın ortağı,İran'da İDAMla yargılanıyor.. zarrabı milyon dolar rüşvetle,zamanın İçişleri Bakanı TC vatandaşı yaptı.. sende ABDde ,benim vatandaşım demektesin.. yerse?
TC zarar görüyor, doğru,ama
TC=RTE=Zarrab değildir..
Hepsi yargılansın.yeter ki TC zarar görmesin
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doların pazar günü kaç olduğunu görebildiğimiz bir yer var mı?
Yer İmleri