Hocam Ýngiltere'nin 10 yýldýr sesi çýkmýyor....
MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam Ýngiltere'nin 10 yýldýr sesi çýkmýyor....
MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.cnbc.com/2017/10/13/an-u...man-warns.html
An unusual trend between gold and bonds could be about to break 'violently,' Dennis Gartman warns
Altýn yatýrýmcýlarýnýn dikkatine!
Newyork Times,(dün)
Cumhurbaþkaný Tayyip Erdoðan’ýn 27 Kasým’da New York’ta görülecek olan
Zarrab davasýna yönelik eleþtirilerinin temelindeki asýl kaygýnýn, hâkim karþýsýna çýkacak isimlerden bir ya da birkaçýnýn suçlamalarý kabul ederek anlaþmaya gitmesi olduðu iddia edildi.
eski Türkiye Büyükelçisi Eric. S. Edelman da, ...Erdoðan’ýn bundan endiþe duyduðuna eminim. Eminim ki duruþmada nelerin ortaya çýkacaðýna yönelik endiþe duyuyor... dedi..
...
Evet,ABD davayý erteliyor, müslüman aleminin mümtaz lideri,Dostum Erdoðan'ýn sinirleri dayanamýyor..
Koca Devletin baþýnda adamsýn.olmadýk adamlarla olmadýk iþler yaparsan olacaðý da,bu..
SM-A800I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : keremalkm; 15-10-2017 saat: 08:00.
ABD de yapýlacak duruþma ne ladar adil ne kadar doðru olabiilir
Düþünün aylardýr hapisteliler iþkence baský gördülerse iþkenceden kastým psikolojik. ABD nin istediði ezberlettiði þeyleri söyleyecel.Ben mahkeme kararýný kaale almýyorum ama dünya genelinde boþ sözlerde olsa uluslarasý hukuða ýydurmak için içini dolduracaktýr.Adamlar ilaç verir ailesine zarar verme þanyajý aklýna ne gelirse.Karar da mahkemede sanýýk ve hakimin söyleyeceði her þey þimdiden belli.ABD mahkemeyi uzarak Türkiye nin tavrýný bekliyor.Türkiye ABD min sözünden çýkmasa sanýklar için tatil olur cebinede harçlýðý koyup gönderirlerdi.Þimdi dutum farllý adamlar çýldýrýyor.olumsuz karar çýkabilir muhtemelen.Tabi mah.sonucunun da sonuçlarýný iyi hesqp edecek.Rusya derken Çin ile de yakýnlaþýyoruz.ABDher türlü kararý aldýrýr.Tabi Türkiye yi tamamen kaybetmeyi göze alýrsa.
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Zarrab'ýn ortaðý,Ýran'da ÝDAMla yargýlanýyor.. zarrabý milyon dolar rüþvetle,zamanýn Ýçiþleri Bakaný TC vatandaþý yaptý.. sende ABDde ,benim vatandaþým demektesin.. yerse?
TC zarar görüyor, doðru,ama
TC=RTE=Zarrab deðildir..
Hepsi yargýlansýn.yeter ki TC zarar görmesin
SM-A800I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarýn pazar günü kaç olduðunu görebildiðimiz bir yer var mý?
Yer Ýmleri