Tekrar kota dönmemiz için yeterli olurmu aceba insallah ramazan mübarek günde duamız kabul olur
Printable View
Tekrar kota dönmemiz için yeterli olurmu aceba insallah ramazan mübarek günde duamız kabul olur
Tekrar kota dönen şirket şu ana kadar olmadı buda bir gerçek o yüzden çokta umut etmeyin derim Kottan atılmak kolaydı iflas ve borsa yönetim kurulunun keyfi kararı ile atılırsın sonra geri dönmek imkansız
Çünkü Geri dönmek için Borsaya kote olma parasını ödemesi gerekecek bu da az bir rakam değil bildiğim kadarı ile yada Yeni bir halka arz yapması gerekir buda imkansız o yüzden geri dönmesi Rüya
Anca ortakların Rüchan haklarını kısıtlayarak sermaye artırımı yapım borsaya halka arz yolu ile girebilir bunun dışında imkansız
Şimdi bunu nasıl yapacak spk izin verir mi bu sermaye artışına
Siz bu kadar emin konuşunca tekrar baktım kotasyon yönetmeliğine. hem kote olma parası diye bir şey yok hem de yeniden halka arz diye bir şey yok. Madde 28:Kottan çıkarılan payların tekrar Borsa kotuna alınması ile ilgili hususlar çok açık. kottan atılma nedenleri ortadan kalkmalı ve bu süre içinde başka yeni kottan atılma nedeni de oluşmamalı.
Geri döner dönmez orası artık patronlara kaldı.
Bu kadar bekledik biraz daha temmuz ağustos ayını bekleriz olursa olur olmasada kaderimizle baş başa kalırız
yönetim kurulu başkanından çıt yok inşallah hayırlı işlerle uğraşıyordur.bu ural vardı diğer ortak ondanda ses yok bıraktılar bizi bu halde
Yok mu bir hayırlı haber
Ramazanda olmassa hayırlı haber, hiç olacağını sanmıyorum, yazacak çok şey var da, bu borsada Allah inancı olanların bir mevkide olduğunu sanmıyorum, Acun da dahil hepsi ya ataist ya da Yunan ........
O zaman korkacak birşey yok müslüman gorunen hırsızlar imaninizi gevrettiler. Misal ciftlikbank Memo
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz patronların adamimisiniz ki bu cevabı verdiniz, ikiyüzlü müslüman gorunenlelerimi savundum da böyle cevap halefselef kardeş, size laf söyleyen mi oldu ki patron savunuculuğu yapıyorsunuz.
Beyler bu söylenenler markadaki gk la gidenler tarafından onaylıdır ..
Madem Geçen gk gelmediniz o zaman yazayım bilgi isteyen trnsk yatırımcısına Zeynep Korkmazın ( 2. Ortak, başkan) kendi ağzı ile trnsk için ne söylediğini: Faruk Ural ile sorunlarımız var kendisi ile anlaşamıyoruz dedi, bizzat Kendi ağzı ile, belki Mine Tozlu kendi söyleyemedi ona söyletti o yüzden katılmadı gk la bence. İşte trnsk ortaklar ne 6 aylık bilançosu ne kota geri dönmesi, kendi ağzı ile söyledi Farukla anlaşamıyoruz diye, nasıl geri dönecekmişiz bu durumda kota geri siz söyleyin, ümit beslemeyelim diye yazdım yoksa yazmayacaktım. 6 aylık bilançoyu beklemeyin yani, üzgünüm dostlar
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
önce trnsk.
geldiğimiz noktada bilen bilmeyen herkes birşey söylüyor. önce olaya bi netlik kazandıralım.
temmuz ayında 6 aylık bilançoyla başvurulacağı söyleniyor. temmuz ayında 6 aylık bilançoyla başvurma konusu anapazara geçiş içindir. daha evvel tebliğin belli bölümlerini buraya kopyalamıştım. geri dönmek için çıkarılma konularını ortadan kaldırmak yeterli. çünkü anapazara geçiş için 6 veya 12 aylık denetçi raporuna bakılır. yani daha evvel yazdığım gibi para varmı yok mu??? konusu. varsa temmuzu beklemeye gerek yok.
öyle olsa bile temmuz ayında bilançoyla başvurulup vurulamayacağını anlamak için gene temmuzu beklemeye gerek yok. bayrama kadar anlarız. çünkü 6 aylık bilançoya denetçinin görüşünün olabilmesi için benim bildiğim kadarıyla seçilmesi bunun içinde genel kurulun yapıması gerek. GK ilanı ve yapılması kabaca 1 ay. denetçinin herhalde 5-10 gün içinde raporu hazırlar. yani bayrama kadar temmuzda olup olmayacağını anlarsınız. tabi asgari nisap sağlanamazsa 2. kez ilanı vs. ağustos bile mümkün olmaz.
TTK ve tebliğleri iyi okumanızı öneririm.
ayın 11 inde toplantıya gidilmiş daha o bile tam anlaşılamamış. size tavsiyem. giden biriyle yüzyüze konuşun. bana söylenen biraz daha kapsamlı. o bahsedilenler doğru bendekilerle örtüşüyor ama fazlası var. yazmaya zaman yetmez. markada trnsk için konuşulanlar o kadar anlaşıldıysa işimiz var.
Özetle ifade et çok uzunsa. Umudu kesellim mi
Tamam mı Devam mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o halde gelelim ne düşündüğüme,
size de ilginç gelmiyormu? ayın 11 inde toplantı yapacaksın kendi isteğinle hiçbir mecburiyetin yok. bugüne kadarda böyle bir girişim olmuşsada içlerinde tek tüktür. üstelik YKB ve diğer yönetimdekiler beraber yatırımcıların karşısına çıkacaksın. güçlü bir irade ortaya koyacaksın.
ayın 24 ünde her ne olduysa 10 günde birden anlaşmazlık ortaya çıkmış. olamazmı olabilir. ticaret hayatı bu anlaşmazlık her zaman olur.
ama ne hikmetse 25 inde anlaşmazlık olmasına rağmen 1 milyondu sanırım. para ödenip eçmersini trnsk ya geçiriyorlar. bu arada eçmersin önemliydi. denetçinin uyardığı tek konu olan faliyeti yok meselesi kapanabilir. tabi bunun geri dönüşü olamaz diye düşünemeyiz. yarın trnsk dan markaya sattım der çıkar. ama anlaşamıyorsan anlaşamadığın bir şirkete koymazsın.
şimdi diğer konu bu benim tahminim
süreç devam ediyor. bence markadaki satışlar trnsk için olabilir. bu bayan satıyorsa sizin söylediğiniz gibi buna koymak ister. markada satışlar bugün durdu gibi. bence iyi şeyler olabilir temmuzdan önce. dediğim gibi parayı bekliyoruz geri dönmek için bilançoyu değil.
yaklaşık 20 senedir bu piyasalardayım kimsenin sözüne güvenerek alım yapmadım. ama kendime güvenim tamdır. söz verdi yapmadı diyecek kadar anlamayan birisi değilim. bu hisseyi alırken bazı kriterlere baktım . uygun buldum aldım. kimseyi sorumlu tutmam. kapanabilirde ne yapalım yani..sağlığımız yerinde olsun...
yeni yeni markaya giriyorum. oradaki yazılar ilginç geldi. orayada 1-2 şey yazmak lazım
aynı şekilde umud ediyorum.. ve geri gelmemesi mantıksız diye düşünüyorum ama benin ne düşündüğüm kime ne etkisi var
borcu harcı yok
iflas etmemiş
elçideri trnsk almış
geçmiş dönem zararları karlı firmalar için iştah kabartıcı
firmanın sahipleri aslında zengin adamlar
sadece bir araba fiyatına -100bin lira için kota dışı kalan bir firma
akıl almıyor
hesap tutmuyor
ben bu firmanın kota dışı kalabileceğine bile imkan vermiyordu
olmayanlar oldu
dedim ya eğer tamamen kapanırsa bu saatten sonra yapacak bişey yok canı sağolsun mine hanımın deriz
aynı şekilde umud ediyorum.. ve geri gelmemesi mantıksız diye düşünüyorum ama benin ne düşündüğüm kime ne etkisi var
borcu harcı yok
iflas etmemiş
elçideri trnsk almış
geçmiş dönem zararları karlı firmalar için iştah kabartıcı
firmanın sahipleri aslında zengin adamlar
sadece bir araba fiyatına -100bin lira için kota dışı kalan bir firma
akıl almıyor
hesap tutmuyor
ben bu firmanın kota dışı kalabileceğine bile imkan vermiyordu
olmayanlar oldu
dedim ya eğer tamamen kapanırsa bu saatten sonra yapacak bişey yok canı sağolsun mine hanımın deriz
birde son 1 veya 2 hafta önce birşey daha farkettim. oda sürecin devam ettiğini destekler nitelikte. hep beraber görecez.
dostum o çok önemli değil sanmıyorum ama belki yanlış düşünüyorumdur. o yüzden her tarafa çekilebilir. onu söylemeye gerek yok. izliyorum. benim size göre belki biraz daha fazla yerden bilgi edinebilme tecrübem var. ama başka birşey daha söyleyecem. sizin bahsettiğiniz kriterlerin çoğunu analiz ederek almıştım. 11 mayıstaki toplantı uzun sürmüş. tek söylediği 6 aylık bilanço ve o zaman başvuracaz dan mı ibaretmiş. o kadar zaman markadaki lerin değimiyle kuru pastamı ikram etmişler. bir takvime bağlamış gidiyor. olması gereken rakam kurallara göre bir hayli yüksek. ayrıca para yokta dememiş. markadaki hareketlerde ayrı bir referans noktası olabilir. hissesini satıyor diyorlar oranın forumunda. olabilir. elinizde nakit yoksa bulma imkanlarınıza bakarsınız. markayla ilgili konuya girmeyecem son 1 aylık hareketler çok manidar bence. sadece zamana bakar. ne bileyim şirketin tahtası kapanacak. hiçbir menfatim yok. kısa bir süre yatırımcılardan talep edecem.
birde çok kişi varmış anladığımız kadarıyla herkes ikna olacak. niye uğraşayım. oturur kurabiyeleri ben yerim.
birde sakın unutmayın. herkes twitterdan bahsediyor. bende gördüğümü söyleyeyim. tahta açıkken söylemişti. ocak veya şubat olabilir emin değilim. markadaki birisi sürekli ekran görüntüsünü koyuyor. bunu da koysun o zaman. bu şirkete yatırım yapan 'en az 1 sene bekleyecek' demişti. buraya geleceğimizi bilmiyordum ama çok gerekiyorsa beklerim diyerek aldım.
bu piyasada o kadar çirkin insan gördüm. bu onlardan değil bence. daha sonra altında kalınacak laflar etmemek lazım. bir daha dönmeyebilirde tabi seçenek olarak. buraya yazmamım tek nedeni zaten kapandıktan sonra yazdım sağlığını kaybedenler duydum. sakin olup beklemek lazım...
daha da yazmam herhalde...
sayın trademir şunda hem fikirmiyiz otobüs firması alınarak faaliyet kısmı halledilmiş oldu ama bu şirket yeterli değil
yapılacaklar kod a dönüş için yönetmeliğe göre 1-öz sermayesi artıda 7 milyon küsür civarı
2-nakit sermaye artırımı tahsisli oda 7 milyon küsür civarı görüşlerinizi alalım ortak
bize yazık günah ya herkes bişey sallıyor
URAL bey acilen hareket etmeli bence mine hn yapamayacaksa bu işi millet havada kapar borçsuz harçsız şirketi beklemenin bir anlamı yok
20 yıllık borsacıya karşı çıkılmaz [emoji16]
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanında kapandı kağıt bu strese dayanacak yürek bulmak zor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
transtürkcüler ağlıyor markacılar ağlıyor ne olacak bu haller tahminim transtürk kod a geçtimi başkan verir hareketi her iki şirkette bundan faydalanır.
mine hn becremezse ural bey alır şirketi tekrar galant birine satar sabırrrrrrrrrrrrrrrr
dönemezsede ticari hayattan bir kazık yemiş olacağız
defalarca söyledim yine söylüyorum
bunlar ..... eşeğin önüne ot koymazlar
bist i tebrik ediyorum
belki param gitti ama yeni faciaların önüne geçti
bu dakikadan sonra firmanın asıl sahipleri kendilerini kurtarmak için gerekeni yapacak ve daha iyi yerlere gelecek (bu oyunda mine hanımın ne bir lotu var nede bir vasfı..)
okuduğumuz kadarıyla firmanın kot dışı kalmasının kimseye bir faydası yok.. asıl patronlar zenginler diye biliyorum
bişekilde küllerinden tekrar doğururlar firmayı
ama olmazsada benim için borsanın son noktası olur.. heyecanla bekiyorum sonucu malum bu borsanın zevkini kelimelerle anlatmam çok zor..
Transk türk mağdurları Mine tozlu twetırdan beni engellediği için transk türk ile ilgili yapmış olduğu paylaşımları vaatleri göremiyorum benim bu paylaşımlara acil ihtiyacım var.Çünkü bu yaptığı paylaşımlarla dava açacağım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Göründüğü üzere transk türk ile ilgili hala somut birşey yapılmadı çok zaman kaybettik birlik olalım çünkü hepimiz kaybettik en azından Hakkımızı arayalım bu konuda benle birlikte bana yardımcı olacak arkadaşlar bana bu telefondan ulaşabilirsiniz 0544 543 16 17