O zaman korkacak birşey yok müslüman gorunen hırsızlar imaninizi gevrettiler. Misal ciftlikbank Memo
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman korkacak birşey yok müslüman gorunen hırsızlar imaninizi gevrettiler. Misal ciftlikbank Memo
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz patronların adamimisiniz ki bu cevabı verdiniz, ikiyüzlü müslüman gorunenlelerimi savundum da böyle cevap halefselef kardeş, size laf söyleyen mi oldu ki patron savunuculuğu yapıyorsunuz.
Beyler bu söylenenler markadaki gk la gidenler tarafından onaylıdır ..
Madem Geçen gk gelmediniz o zaman yazayım bilgi isteyen trnsk yatırımcısına Zeynep Korkmazın ( 2. Ortak, başkan) kendi ağzı ile trnsk için ne söylediğini: Faruk Ural ile sorunlarımız var kendisi ile anlaşamıyoruz dedi, bizzat Kendi ağzı ile, belki Mine Tozlu kendi söyleyemedi ona söyletti o yüzden katılmadı gk la bence. İşte trnsk ortaklar ne 6 aylık bilançosu ne kota geri dönmesi, kendi ağzı ile söyledi Farukla anlaşamıyoruz diye, nasıl geri dönecekmişiz bu durumda kota geri siz söyleyin, ümit beslemeyelim diye yazdım yoksa yazmayacaktım. 6 aylık bilançoyu beklemeyin yani, üzgünüm dostlar
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
önce trnsk.
geldiğimiz noktada bilen bilmeyen herkes birşey söylüyor. önce olaya bi netlik kazandıralım.
temmuz ayında 6 aylık bilançoyla başvurulacağı söyleniyor. temmuz ayında 6 aylık bilançoyla başvurma konusu anapazara geçiş içindir. daha evvel tebliğin belli bölümlerini buraya kopyalamıştım. geri dönmek için çıkarılma konularını ortadan kaldırmak yeterli. çünkü anapazara geçiş için 6 veya 12 aylık denetçi raporuna bakılır. yani daha evvel yazdığım gibi para varmı yok mu??? konusu. varsa temmuzu beklemeye gerek yok.
öyle olsa bile temmuz ayında bilançoyla başvurulup vurulamayacağını anlamak için gene temmuzu beklemeye gerek yok. bayrama kadar anlarız. çünkü 6 aylık bilançoya denetçinin görüşünün olabilmesi için benim bildiğim kadarıyla seçilmesi bunun içinde genel kurulun yapıması gerek. GK ilanı ve yapılması kabaca 1 ay. denetçinin herhalde 5-10 gün içinde raporu hazırlar. yani bayrama kadar temmuzda olup olmayacağını anlarsınız. tabi asgari nisap sağlanamazsa 2. kez ilanı vs. ağustos bile mümkün olmaz.
TTK ve tebliğleri iyi okumanızı öneririm.
ayın 11 inde toplantıya gidilmiş daha o bile tam anlaşılamamış. size tavsiyem. giden biriyle yüzyüze konuşun. bana söylenen biraz daha kapsamlı. o bahsedilenler doğru bendekilerle örtüşüyor ama fazlası var. yazmaya zaman yetmez. markada trnsk için konuşulanlar o kadar anlaşıldıysa işimiz var.
Özetle ifade et çok uzunsa. Umudu kesellim mi
Tamam mı Devam mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o halde gelelim ne düşündüğüme,
size de ilginç gelmiyormu? ayın 11 inde toplantı yapacaksın kendi isteğinle hiçbir mecburiyetin yok. bugüne kadarda böyle bir girişim olmuşsada içlerinde tek tüktür. üstelik YKB ve diğer yönetimdekiler beraber yatırımcıların karşısına çıkacaksın. güçlü bir irade ortaya koyacaksın.
ayın 24 ünde her ne olduysa 10 günde birden anlaşmazlık ortaya çıkmış. olamazmı olabilir. ticaret hayatı bu anlaşmazlık her zaman olur.
ama ne hikmetse 25 inde anlaşmazlık olmasına rağmen 1 milyondu sanırım. para ödenip eçmersini trnsk ya geçiriyorlar. bu arada eçmersin önemliydi. denetçinin uyardığı tek konu olan faliyeti yok meselesi kapanabilir. tabi bunun geri dönüşü olamaz diye düşünemeyiz. yarın trnsk dan markaya sattım der çıkar. ama anlaşamıyorsan anlaşamadığın bir şirkete koymazsın.
şimdi diğer konu bu benim tahminim
süreç devam ediyor. bence markadaki satışlar trnsk için olabilir. bu bayan satıyorsa sizin söylediğiniz gibi buna koymak ister. markada satışlar bugün durdu gibi. bence iyi şeyler olabilir temmuzdan önce. dediğim gibi parayı bekliyoruz geri dönmek için bilançoyu değil.
Yer İmleri