Anladım o kadar mevduatım yok.tşk ederim.
Printable View
Borçlanma nitelikli yatırımcıya mı yapıldı? Eğer öyleyse şekerin nitelikli yatırımcı sıfatı 1 m+ şeklinde. Yani sadece 11 kişiye satmış oluyor. Çok talep geldi diyelim yarısı ile alabiliyorsun. Talep toplama günleri düşük faizli repoda kalıyor hepsi. Bono alamadığın kısmı zarar yazmış oluyor. Ne anlamı kalıyor o zaman bu işlemi yapmanın? Hiç bulaşmam daha iyi.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Finansbank'ın Kazandıran günlük hesabını kullanan yada oran alan var mı?
Piyasa böyle olduğu sürece mevduat biraz zor çıkar
Çok anlamam ama bu işlerden benim yorumum işsizlik fonundan kamu bankalarına aktarılan bir miktar para, bence bazı bankaların ihtiyacını karşılamaya gitti, vakıf, halk gibi bankalar daha önceden yüksek fazi verirken şimdi adları bile geçmiyor, bu da mudilere karşı diğer bankaların elini güçlendirdi diye düşünüyorum, müşteri çekmek için bir iştah kalmadı benim yorumum.
Fitch, takasbank'ın vr notunu 'b+'''ye indirdi, uzun vadeli kredi notunu 'bb'/negatif olarak teyit etti
Merhaba arkidişler,
İş Bankası temdit oranları bugün için şunlar oldu: 500k USD için (TL oranı da USD'nin karşılığı tutar için öğrendim)
USD 35 gün %3,5
TL 35 gün %24
brüt 27.5 net 26.1 ile 10 aralık vade dönüşü bağlayabiliyorum
ne dersiniz?
bankalara makyaj başladı. HALKBANK 76.7 MİLYON LUK SORUNLU KREDİLERİNİ SATMIŞ. hani bunlar ayrı bir bankada birleştirilecek devlet bu bankayı fonlayacaktı. FOS çıktı.
piyasayı yoklamaya devam ediyorum. odeobank 1m+ 26 verdiğini söyledi. dün güya daha yüksekmiş.
haftaya daha yüksek oranlar bekliyorum.
yılbaşı gelmeden kılını kıpırdatmıcak bunlar.çok uyanıklar.sanki anlaşmışlar.rekabet kurulu acaba bakıyormu?
Malesef tarım sizlere ömür. Toprak reformu yapılmadığı için toprak bölük pörçük. Verimsizlik had safhada. Üstelik çalışacak adam da yok necip türk milleti çok zenginledi ya masa başı iş istiyor. Hükûmet bir şeyler yaptı büyük araziler tek elde toplansın diye ama toprak sahibi ölecek, mirasçılar malı paylaşmak mümkün olmadığı için satacak, alan da böyle böyle çok büyük arazi toplayacak. Eğitim 20 yıl demişsiniz bu dediğim 50 yıl malesef.
Turizm iyi kötü eldeki tek döviz girdimiz malesef.
Konut sektörü komple topu atacak enerji keza aynı şekilde bu goller çıkmaz fakirlesmeyi kabullenip önümüzdeki maçlara bakmak lazım.
Daha kötüsü ise malesef nüfus artışı açısından yaşlıların ve bebeklerin az, yetişkinlerin çoğunluk olduğu ve en çok gelişmemiz gereken ' fırsat penceresi ' önümüzdeki 2045 e kadar 20 yıl. Cümleten geçmiş olsun.
burgan 32 vadeli 26.5 oran verdi
10 aralık vadeli 27.5 mu 32 vadeli 26.5 mu?
ne dersiniz?
merhaba herkese,
bugün Anadolubank yenilediğim vadeli mevduat 32 gün % 26.75 > 500 k.
bol kazançlar
Basligin ana konusuna donelim lutfen.
Syg,
Birde yağlı domatese kırmızı pul biber yakisir :) yanına ezine peyniri ..almissindir haralde Çanakkale'de n Ezine yi :) ne yerdim orda yazları eskiden Küçükkuyu da 2+1 dairem vardı kalabaliklasti ilçe diye sattım ..kum gibi insan kaynıyor ..ben kalabalık sevmiiim..3-4 yıl oldu gitmedim orolara gitsem 1 teneke Ezine alırdım nerde öyle peynir tadı ..Çanakkale'nin zeytinyağı ezinesi ...saygılar bizden dudu reis :)
Bu basligin ismine guncel domatis fiyatlari da eklenmeli.
Faizi belirleyen enflasyonun en onemli gostergesi ne de olsa.
Syg,
gecelik tezgah üstü domates fiyatlari.bim 7 ekonomik halk pazarları 9 lux marketler 12 ..ben 9 dan aldim..10 kilo.. uzun bağladım ..dedim 10 kilo alırsam eve taşıma masrafı varmi..dedi 4 lira alırız...bende hazirlayin domatesi elden tasiyacagim dedim..dedim şimdi alsam 32 gün sonra ödesem ..o zaman % 6 faiz koyarız dedi :))
12 ekimdeki duruşma saat kaçta acaba?
Bloomberg canlı yayın yapar mı?
Kararı kaç gibi öğreniriz?
Bilebilecek var mıdır?
Enflasyon sepetinde en büyük pay ekmek ..o bakımdan ekmek fiyatlarındaki bunca tartışma ...ben 1.15 ten aliyorum bakkaldan 250 grami bazende halk ekmekten hem 250 gram hem 0.75 kurus hem daha lezzetli ..bu arada rxpu reis buralardaysan fonlama nasıl oldu bugun kayda değer birşey var mı ?
NUFUSUMUZUN HEM NOMİNAL DEĞERİ HEMDE ARTIŞI BAŞIMIZDAKİ EN BÜYÜK BELALARDAN BİRİDİR...
Keşke nufusumuz şöyle 3-5-x yıl hiç artmasa...
Ben çürütülmesi zor cümleler kurarım...
saygılar/başarılar
Şecaat arz ederken sirkatin söylemişsiniz teşekkür ederim. Almanya 2. Dünya savaşı sonrası baby boomers sayesinde Almanya oldu. Tıpkı amerika gibi. Merak ederseniz büyüme oranlarına açın bakın.
Fark etmemişsinizdir belki 2008 yılında dünya krize girdi. Para basarak ayakta duruyor. Almanya emeklilik maaşlarını düşürmekten helak oldu emeklilik yaşını 75 yapmayı konuşuyor. Yetmiyor 4 milyon türk 1.5 milyon suriyeli enjekte ediyor nüfusu gençleştirmek için. O da yetmiyor endüstri 4.0 gibi otomasyon projeleri ile üretimde devamlılığı sağlamaya çalışıyor. Almanyanın tüm bu çabasının altında nüfus artışını sağlayamamak yatıyor.
Kendi örneğiniz ile kendi argümanınızı çürüttünüz gördüğüm kadarıyla özür dileyip konuyu kapatacak olumluya sahip değilsiniz ama yine de size bu şansı tanıyorum. Cahil lafını da üzülerek iade ediyorum.
Şekerbank'a gittim. Müşteri temsilcisi ile görüştüm. Bir ay için 26.50, Üç ay için 26.75 verdi. Miktar 500 altı ve üstü için de aynı oran değişen bir şey yok. Oran İzmir/Karşıyaka şubesinden alındı.
Tezgah altı dometes fiyatları da olur okadar pahalı ki yakında çürük çarık yarik dometes aliriz tezgah altindan evdekilere de organik diye kaktiririz.
çok doğru 1 dünya savaşı amerikan yerli sanayisinin ihtiyaç duyduğu maddeler yüzünden çıktı.
o zaman kızıldereliler gene fransayı işgal etmiş, rusları tepemeye kalkmışlar
tüm avrupa birleşmiş kızıldereliler ise tüm avrupaya tek başlarına kafa tutmuştu
nerede alman sanayisi cahil cahil konuşuyorlar
adamlar 1870 lerde sanayileşmişti
Turkey
======
People and society:
Population:80,845,215 (July 2017 est.)
Age structure:
0-14 years: 24.68%
15-24 years: 15.99%
25-54 years: 43.21%
55-64 years: 8.58%
65 years and over: 7.53%
Median age:30.9 years
Life expectancy at birth: 75 years
https://www.cia.gov/library/publicat...k/geos/tu.html
.................................................. .................
Switzerland
=============
People and society:
Population:8,236,303 (July 2017 est.)
Age structure:
0-14 years: 15.16%
15-24 years: 10.88%
25-54 years: 43.21%
55-64 years: 12.6%
65 years and over: 18.15%
Median age: 42.4 years
Life expectancy at birth: 82.6 years
https://www.cia.gov/library/publicat...k/geos/sz.html
Almanyayi beğenmiyor değilim. Carı fazlasını da gayet iyi biliyorum bilmiyorum demedim ki? Almanyanın nüfus artışını iyi yönetmesi sayesinde buralara geldiğini ifade ediyorum. Bilmem anladiniz mi? Tekrar edeyim nitelikli organize bir nüfus artışı.
Söylediklerimi anladiniz mi? Bir sürü argüman sundum cevabınız var mı? Tek bir argümanıma cevap veremediniz hala diyorsunuz ki çürütmesi zordur. Ben tüm iddianızı daha ilk mesajda çürüttüm. Yoksa uzatmayalim böyle genel cevaplarla da konuyu meşgul etmeyelim.
Benim söylediğime geldiniz...
Tamam anlaştık şimdi...
Mümkünse 3-5-x yıl hiç nufusun artmaması,bu süre zarafında mevcut insanımızın her türlü kalitesinin arttırılması+ gelecek nesilllere iyi bir gelecek hazırlamak hedeflenmelidir...
Bunun altyapısı kurulmalıdır...
Taraflar arasında uzlaşmaya varılmış ve konu kapanmıştır...
saygılar/başarılar
odeabank geri dönen müşteri kampanyası yapmış galiba arayıp 26.5 veya 27 oran veririz dediler, pazartesi tekrar arayacaklar, burgan ne verecek bakalım, aslında bir süre gecelikte kalmak istiyorum burgan gecelik ne veriyor acaba yoksa aktif bono mu alsam.
Her vade dönüşünde düşünüp durmaktan sıkıldım artık, bir de para iki parça 15 günde bir stres oluyor, cesaret edip tamamına dolar alıp koyamadım faize bir türlü.
Odeabankin yapı krediden gelen yeni genel müdürü önce internetten eft ücreti almayacak ki geri döneyim yoksa nal toplar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.