12 ekimdeki duruþma saat kaçta acaba?
Bloomberg canlý yayýn yapar mý?
Kararý kaç gibi öðreniriz?
Bilebilecek var mýdýr?
12 ekimdeki duruþma saat kaçta acaba?
Bloomberg canlý yayýn yapar mý?
Kararý kaç gibi öðreniriz?
Bilebilecek var mýdýr?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Enflasyon sepetinde en büyük pay ekmek ..o bakýmdan ekmek fiyatlarýndaki bunca tartýþma ...ben 1.15 ten aliyorum bakkaldan 250 grami bazende halk ekmekten hem 250 gram hem 0.75 kurus hem daha lezzetli ..bu arada rxpu reis buralardaysan fonlama nasýl oldu bugun kayda deðer birþey var mý ?
NUFUSUMUZUN HEM NOMÝNAL DEÐERÝ HEMDE ARTIÞI BAÞIMIZDAKÝ EN BÜYÜK BELALARDAN BÝRÝDÝR...
Keþke nufusumuz þöyle 3-5-x yýl hiç artmasa...
Ben çürütülmesi zor cümleler kurarým...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Þecaat arz ederken sirkatin söylemiþsiniz teþekkür ederim. Almanya 2. Dünya savaþý sonrasý baby boomers sayesinde Almanya oldu. Týpký amerika gibi. Merak ederseniz büyüme oranlarýna açýn bakýn.
Fark etmemiþsinizdir belki 2008 yýlýnda dünya krize girdi. Para basarak ayakta duruyor. Almanya emeklilik maaþlarýný düþürmekten helak oldu emeklilik yaþýný 75 yapmayý konuþuyor. Yetmiyor 4 milyon türk 1.5 milyon suriyeli enjekte ediyor nüfusu gençleþtirmek için. O da yetmiyor endüstri 4.0 gibi otomasyon projeleri ile üretimde devamlýlýðý saðlamaya çalýþýyor. Almanyanýn tüm bu çabasýnýn altýnda nüfus artýþýný saðlayamamak yatýyor.
Kendi örneðiniz ile kendi argümanýnýzý çürüttünüz gördüðüm kadarýyla özür dileyip konuyu kapatacak olumluya sahip deðilsiniz ama yine de size bu þansý tanýyorum. Cahil lafýný da üzülerek iade ediyorum.
Þekerbank'a gittim. Müþteri temsilcisi ile görüþtüm. Bir ay için 26.50, Üç ay için 26.75 verdi. Miktar 500 altý ve üstü için de ayný oran deðiþen bir þey yok. Oran Ýzmir/Karþýyaka þubesinden alýndý.
Tezgah altý dometes fiyatlarý da olur okadar pahalý ki yakýnda çürük çarýk yarik dometes aliriz tezgah altindan evdekilere de organik diye kaktiririz.
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri