Aynen öyle :28::notr::
Printable View
Günaydın ağlar,
3.18-3.19 seviyesinde sadece yaptığım işlemleri söyledim, birinden fikir almak kadar saçma birşey olamaz.
Yaptığım doğru çıktı, sonra ondan da kaçtım, azar azar ben de geliyorum.
Bir ay önce sorduğum soru basit, 1₺ mi olacak 4₺ mi haha. Sağlıklı olsun herkes de, bu dünyada iki şey önemlidir, ilk olarak sağlık, ikincisi ise zaman.
Çok değil, iyi yaşayın.
Ne lanet bir hisseymiş yatırımcının yüzünü dogru düzgün güldürmedi.Alltan alanlar sevinmiştir fakat uzun üstten alan veya uzun süre bu hissede bekleyen yatırımcı hep kaybetti.
2008( 12 yıl önce) 2 ki değerlerin üstündeymiş, eyyyy KOÇ SAHİP ÇIK ARTıK BANkANA ......rahmetliğin kemikleri sızlayacak...
Tweeter de bedelli soylentileri var.daha yeni yapmadimi ?
Koçlar akıllı adamlar, İtalyanlar yaşadığı şokla ne yaptığını bilmiyor, bu banka Qnb kadarda mı etmez, tek hakim ortak olarak araplara satarlarsa hiç şaşmam..
Arkadaşlar bu satışları italyanlar mı yapıyor.
Aq tahtasında 1.86 dan poz açtık , iyi halt ettik:vk:...Yabancı bastıkça basıyor....Buralardan dönmesi lazım ama döner mi!!!!!
Ben de full YKB ye geçtim hayırlara vesile.
Sen zaten hep alıyorsun hiç sattığını görmedim
Hep de kardasın
Hisse düşerse 100 lot almış oluyorsun acımadıki acımadıki modunda..
Çıkarsa FULL hissede oluyorsun..(o full kaç lotsa artık)
İdlib olayı sonrası HEDGE shortlarımı kapadım pişmanım yüzde 100 de hissedeyim diyodun..
Millete laf çakmadan önce dönüp biraz kendi dediklerinize bakmanız lazım.
Sıkışınca da küfür..
brehbrehbreh...pes yani..
Bir zamanlarin online Bankası ,KK.nin öncü bankası.Buyuk özel banka deyince İsBankasi...Akbank....Garanti Bankası..Ykb..Bı YKB nin fiyatına bakın bide diğerlerine.Ykb diğerlerinin neredeyse 1/4....Onb Finansbanki yazmadım bile.Ey Koç yönetimi batık Fenerin 1/4 kadar bankayla ilgilenin biraz.
Dostum güzel zarar yazdım son düşüşte içini rahat ettirecekse :) her hareketimi foruma yazamadığım için zarar keserken bozuk moralle sana haber verememişim üzgünüm :) totalde ykb özelinde kardayım. Düşüşte sigortaları kapatma hareketinde bulunmasam hiç zarar olmayacaktı ama nasip kısmet. Bu banka bence ucuz, ama ucuz pahalı kalmadı ortalık karışık yine de poz açıyorum azdan az çoktan çok gider.
bende bu gün baya bi ykbnk aldım ama bakalım hayırlısı inşallah
Gün gelir bu günlerde ne kadar anlamsızca strese girdiğimizi anlayıp tebesüm edeceğiz çektiğimiz stres yanımıza zarar olarak kalacak 906.000 lotla bende ykb deyim borsadan teknikten falanda anlamam herkese hayırlı kazançlar asla yatırm tavsiyesi değildir saygılarımla
iyi açılış yaptı sanki ne dersiniz ?
Gundi baba... sonra yanlış olmasın 1.86 longları 1.90 da endeks bozunca reverse short çektim çok değil 50k lot sonra battın ettin atar tutarsın aman diyeyim :)
Seans içi bildirim de yaparız ama bu ara yoğun zor yetişiyoruz...
K.Memetin YKB si ile Koç un YKB sini kıyaslarsak K.Memette iken borsanın en gözde bankasıydı...Bankanın şu haline bakın...Kimse yüzüne bakmıyor ....Bari bu işten anlayan birilerine satsalar ....
Sagol kardaş bugün attığın grafik olmasaydı satmıştım crediti görünce vaz geçtim
Yazmıyorum gundi babam kalpten gidecek Allah selamet versin herkese bol kazançlar.
Sonunda kendine yakışır hareketini yaptı....devamını bekliyoruz.
😀😀😀 bekliyoruz
Cuma günü kim aldı sattı acaba değişimi paylaşabilecek varmı
Bir analiz yaptım, buyrun
https://youtu.be/64bznx7WWns
Keyifli seyirler,
Bol kazançlar olsun...
Teşekkürler. Şuan açıldı sorun telefonumdaymis..
Teşekkür ederim. Güzel çalışma.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.