Ben de full YKB ye geçtim hayırlara vesile.
Ben de full YKB ye geçtim hayırlara vesile.
Sen zaten hep alıyorsun hiç sattığını görmedim
Hep de kardasın
Hisse düşerse 100 lot almış oluyorsun acımadıki acımadıki modunda..
Çıkarsa FULL hissede oluyorsun..(o full kaç lotsa artık)
İdlib olayı sonrası HEDGE shortlarımı kapadım pişmanım yüzde 100 de hissedeyim diyodun..
Millete laf çakmadan önce dönüp biraz kendi dediklerinize bakmanız lazım.
Sıkışınca da küfür..
brehbrehbreh...pes yani..
Bir zamanlarin online Bankası ,KK.nin öncü bankası.Buyuk özel banka deyince İsBankasi...Akbank....Garanti Bankası..Ykb..Bı YKB nin fiyatına bakın bide diğerlerine.Ykb diğerlerinin neredeyse 1/4....Onb Finansbanki yazmadım bile.Ey Koç yönetimi batık Fenerin 1/4 kadar bankayla ilgilenin biraz.
Dostum güzel zarar yazdım son düşüşte içini rahat ettirecekseher hareketimi foruma yazamadığım için zarar keserken bozuk moralle sana haber verememişim üzgünüm
totalde ykb özelinde kardayım. Düşüşte sigortaları kapatma hareketinde bulunmasam hiç zarar olmayacaktı ama nasip kısmet. Bu banka bence ucuz, ama ucuz pahalı kalmadı ortalık karışık yine de poz açıyorum azdan az çoktan çok gider.
bende bu gün baya bi ykbnk aldım ama bakalım hayırlısı inşallah
Gün gelir bu günlerde ne kadar anlamsızca strese girdiğimizi anlayıp tebesüm edeceğiz çektiğimiz stres yanımıza zarar olarak kalacak 906.000 lotla bende ykb deyim borsadan teknikten falanda anlamam herkese hayırlı kazançlar asla yatırm tavsiyesi değildir saygılarımla
iyi açılış yaptı sanki ne dersiniz ?
Yer İmleri