Endex düşsede bende düşsem gibi davranıyor. Belli de olmaz akşam tavan da kapatabilir.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Endex düşsede bende düşsem gibi davranıyor. Belli de olmaz akşam tavan da kapatabilir.
Bunun en büyük eksiği guven....3 gunde yuzde 20 ye yakin düşünce herkes vur-kac peşinde
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
34 üstüne atana kadar yorum korum yapmama kararı aldım.
Alctl ve indes farki açıyor. Neyse 34 ol bir serrro
Ahh ahh..bu moktan hisseyi aldigimda link ile Netaş arsinda gittim geldim..bir arkadaş netasy dedi ts gibi primsiz falan fistan ...limk 27 Netaş 32 idi ...
Bugün itibariyle link 59 Netaş eşeği 30++
Anlayacagimiz bu #netas n spegi tam bir pezoo...
alcatel ile kıyaslandığında bilanconun pek iyi gelmiyeceği anlaşılıyor insallah gecen yıl kadar zarar yazmaz
Geçen bir akıllı bize akıl veriyordu alctli yakalarız bu hafta diye ;) Nerde o :)
Bu arada indes bir iki haftaya bizi geçerse asıl ona gülerim :(
https://twitter.com/ofatihsayan/stat...05309004226560
netas zte den bahsedıyor canlı izleyın su an
bakalım tahtaya etkısı olacakmı
netaşta keller gitmiş sakallılar gelmiş...sakallı varsa bereket vardır para vardır :cool:
konusamadan kaptıklarım cumleler ZTE ile işbirligi halinde....hala işbirligi olmamış :( önümüzdeki 10 sene 5g konusulacak ...içraat yok bol bol konusacaz :( ilk 7 dk anladıklarım
sakalllılarda aynı cıktı
Kısacası baskasinin ki ile gedege girince de uzun sürmüyor... alcatel tavan yaparsa bizimki biraz daha zorlar belki
kap map yok en azından bu konferans hısse ıcın hareket oldu..olumlu bır konusma goremesemde ..olumsuzlukta kımısı ıcın olumlu olabılır hısseye hareket gelır delı gıbı satıs yapan bank offu zorlar bıraz yuzde 5 i goruruz ınsallah
Netaş'ın yüksek iletişim teknolojileri merkezi N.visionLab açıldı
Netaş'ın, yeni nesil iletişim teknolojilerini ekosistemin deneyimine sunacağı "N.visionLab" açıldı.
Netaş tarafından düzenlenen 5G etkinliğinde, şirketin ana hissedarı ZTE ile sunduğu 5G çözümleri ve dünyadaki başarı örnekleri paylaşıldı.
Etkinlikte, IPTV, akıllı yaşam, 5G uygulamaları/yüz tanıma ve yerlileştirilen çözümlerin sergileneceği "N.visionLab"ın açılışı gerçekleştirildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, etkinlikteki konuşmasında, 2018'de 8 milyar olan internete bağlı cihaz sayısının, 2030'da 1 trilyona ulaşmasının beklendiğini belirterek, bunun daha hızlı iletişim ihtiyacını beraberinde getirdiğini söyledi.
"Milli Teknoloji Hamlesi" doğrultusunda Türkiye'nin 5G teknolojisini tasarlayan, geliştiren, üreten ve ihraç eden bir ülke konumuna ulaşması için Netaş gibi paydaşların katılımıyla çalıştıklarına dikkati çeken Sayan, şirketin ZTE gibi küresel teknoloji firmalarıyla daha da güçlenerek önemli bir aktör olacağına inandığını dile getirdi.
Sayan, Netaş ve ZTE'nin 5G'ye yönelik çalışmalarına değinerek, şunları kaydetti:
"ZTE'nin dünyadaki 5G tecrübesini ülkemizde Netaş aracılığıyla aktaracak olmasını ülkemizin yerli ve milli 5G teknolojisini geliştirme çalışmalarına yapacağı katkı bakımından önemli görüyorum. ZTE ve Netaş'ın, ülkemizin yerli ve milli üretim vizyonu çerçevesinde, ülkemizdeki üretim potansiyeli bulunan üreticilerle iş birliği yaparak, bu üreticiler üretim çalışmalarına dahil edilerek, Netaş'ın yıllar boyunca elde ettiği tecrübeleri paylaşarak birlikte büyüyeceklerine inanıyoruz."
- "5G teknolojik dönüşümün anahtarı"
BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu da 5G'yi sadece "daha fazla hız" değil, teknolojik dönüşümün de anahtarı olarak gördüklerini ve 5G'ye mümkün olan en kısa sürede yerli ve milli imkanlarla geçmek için çalıştıklarını anlattı.
"Uçtan Uca Yerli ve Milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi"nin ilk fazının 31 Mart itibarıyla tamamlanacağını belirten Karagözoğlu, proje kapsamında geliştirilen yerli ve milli ürünlerin 5G'ye geçişte kilometre taşı olacağını ifade etti.
Karagözoğlu, N.visionLab'da gerçekleştirilecek 5G çalışmaları için Netaş'a verdikleri 5G deneme izni kapsamında, Türkiye'deki operatörler ve ürün geliştirmek isteyen diğer şirketlerle yapılacak çalışmaların teknolojik gelişime önemli katkı sunacağını dile getirdi.
- "Türkiye kilit bir pazar"
ZTE Corporation Avrupa ve Amerika Bölgesi Başkanı ve Netaş Yönetim Kurulu Başkanı Aiguang Peng de ZTE'nin hedefinin dijital ekonominin altyapısını oluşturarak binlerce endüstrinin dijital ve akıllı dönüşümünü sağlamak olduğunu kaydetti.
Netaş ve ZTE'nin sinerjisinin Türkiye'nin bilgi ve iletişim sektörünün gelişimine ve yerlileştirme çalışmalarına büyük katkı sağladığını ifade eden Peng, Türkiye'nin bölgesinde mobil abone büyümesi için kilit bir pazar olduğunu söyledi.
Netaş CEO'su Ali Emir Eren de Türkiye'ye iletişim teknolojilerinin yerli olarak sunulması için çalıştıklarına işaret ederek böylece ülke adına 4 milyar doların üzerinde tasarruf sağladıklarını bildirdi.
Türkiye ve bölgenin dijital dönüşümü için telekom, finans, enerji gibi birçok alanda akıllı çözümleri hayata geçirdiklerini anlatan Eren, ZTE'nin 2017'de ana hissedarları olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Gün gelir aradaki fark 20-50 ye çıkar. Ama netaş önde alcatel arkada olur. Sadece sabır. Bu yazımda tarihe not olarak dursun burada.
Bence tam tersi..alcatel in kârı ortada ..bizimki haala ayni terane yıllardır...
Zaten simdiden farki 7 TL yaptı..... Netaş koca bir fos çıktı..iki tahtadan da portföy yaptim..ama Alcatel daha az miktarda ..ona üzüldüm..hatta bira ara Netaş 3 tl fark attı simdi 7 tl fark yedi...pehhh
Netaşın zarar ettiğine bakmayın o iş dümen. Netaşın ilk sahibi Nortel başta kendi ülkesi Kanada ve tüm dünyadaki firmaları zarar ederken sadece ortağı Netaş kar ediyordu. O zamanlar bile sürekli kar eden netaş ne zaman Oep aldı işte o vakit bilançoda zarar yazmaya başladı. Ben bile 2 sefer netaş tan temettü aldım. Yani anlayacağınız istese öyle bir kar açıklar ki herkes küçük dilini yutar. Her şeyin zamanı vardır netaşın da zamanı geldiğinde göreceğiz alcatel ile arasında ki farkı.
Eksi kapamadigimiza dua ediyorum :))
Netas boşuna Malta adasında şirket kurmadıysa birde Virginya adalarına kurdukmu tamam
Senede 450 bin dolar satıştı sanırım Malta adasındaki yüzde 10 kar desen 3 çalışan maaş kira idi diğer masraflar ... Malta’da metres tutsam daha ucuza gelir... Malta kac Kazanmış bakarız bu senekı bılancoda
Zamanında Krontun %10nu aldığında Kront 1TL bile değildi. Herkes bu dandirik şirkete niye ortak oldu paralar boşa gitti diyorlardı. Şimdi Kront nerelerde. Bu şirketi de öyle düşünelim öyle olsun.
Siz niye netaş hissesi aldınız sırf komiklik olsun diyemi.
Kısa ve öz yazayım ben inanıyorum bu şirkete ilerde çok iyi yerlere gelecek.
O rüyayı ben dahil on yıldır görenler var....Artık ne olacaksa olsun 2012 deki 31 tepesini geçemeyen bir hisse...Galip ağanın hisseleri bundan daha onurlu...Umarım on yıl sonra beni yanıltır....Ben inanmıyorum yıllarca kel aldattı birazda bunlar konuşur çünkü ağzı olan konuşuyor bu ülkede....Siz bana bakmayın yanlışta yapmayın ben bir inat uğruna bekliyorum...63 TL aldım hedefim 63 tl satmak ....YTD
İndeks yine tavan. Size bol kazanclar arkadaşlar ben başka bilisimleri denicem kurduklarım olduysa özür dilerim 34 civarı al burdan sat oldu...