Sayfa 639/779 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 6231 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Gün gelir aradaki fark 20-50 ye çıkar. Ama netaş önde alcatel arkada olur. Sadece sabır. Bu yazımda tarihe not olarak dursun burada.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence tam tersi..alcatel in kârı ortada ..bizimki haala ayni terane yıllardır...
    Zaten simdiden farki 7 TL yaptı..... Netaş koca bir fos çıktı..iki tahtadan da portföy yaptim..ama Alcatel daha az miktarda ..ona üzüldüm..hatta bira ara Netaş 3 tl fark attı simdi 7 tl fark yedi...pehhh

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

2.  Alıntı Originally Posted by metyusanus Yazıyı Oku
    Benve tam tersi..alcatel in kârı ortada ..bizimki haala ayni terane yıllardır...

Netaşın zarar ettiğine bakmayın o iş dümen. Netaşın ilk sahibi Nortel başta kendi ülkesi Kanada ve tüm dünyadaki firmaları zarar ederken sadece ortağı Netaş kar ediyordu. O zamanlar bile sürekli kar eden netaş ne zaman Oep aldı işte o vakit bilançoda zarar yazmaya başladı. Ben bile 2 sefer netaş tan temettü aldım. Yani anlayacağınız istese öyle bir kar açıklar ki herkes küçük dilini yutar. Her şeyin zamanı vardır netaşın da zamanı geldiğinde göreceğiz alcatel ile arasında ki farkı.

3. Eksi kapamadigimiza dua ediyorum )

Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

4.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Netaşın zarar ettiğine bakmayın o iş dümen. Netaşın ilk sahibi Nortel başta kendi ülkesi Kanada ve tüm dünyadaki firmaları zarar ederken sadece ortağı Netaş kar ediyordu. O zamanlar bile sürekli kar eden netaş ne zaman Oep aldı işte o vakit bilançoda zarar yazmaya başladı. Ben bile 2 sefer netaş tan temettü aldım. Yani anlayacağınız istese öyle bir kar açıklar ki herkes küçük dilini yutar. Her şeyin zamanı vardır netaşın da zamanı geldiğinde göreceğiz alcatel ile arasında ki farkı.

Aynen ortak katılıyorum sana
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Netas boşuna Malta adasında şirket kurmadıysa birde Virginya adalarına kurdukmu tamam

Senede 450 bin dolar satıştı sanırım Malta adasındaki yüzde 10 kar desen 3 çalışan maaş kira idi diğer masraflar ... Malta’da metres tutsam daha ucuza gelir... Malta kac Kazanmış bakarız bu senekı bılancoda

7.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Netas boşuna Malta adasında şirket kurmadıysa birde Virginya adalarına kurdukmu tamam
    Zamanında Krontun %10nu aldığında Kront 1TL bile değildi. Herkes bu dandirik şirkete niye ortak oldu paralar boşa gitti diyorlardı. Şimdi Kront nerelerde. Bu şirketi de öyle düşünelim öyle olsun.

Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Zamanında Krontun %10nu aldığında Kront 1TL bile değildi. Herkes bu dandirik şirkete niye ortak oldu paralar boşa gitti diyorlardı. Şimdi Kront nerelerde. Bu şirketi de öyle düşünelim öyle olsun.

insallah .. bakalım yarın yukarı yonlu yukarı fırlayacakmı . gecen sefer bu noktada kapattıgında 33 e cıkmıstı yanlıs hatırlamıyorsam

Sayfa 639/779 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •