E para varsa TC'de yaşamak da kaderiniz olmuyor artık. Basın parayı altın vizeden AB oturumu alın :))
Printable View
Aklıma geldi bu çiftlik balığı olayı ilk çıktığında millet acayip burun kıvırıyordu (belki hala dikkat edenler vardır), şimdi ben balık alacak olduğum zaman hiç bakmıyorum bile. (zaten çok sık da yemem)
Deniz mi olta mı çiftlik mi nereden anlaşılır bilmiyorum. Adam doğru mu söylüyor onu anlamak da mümkün değil. O yüzden çiftlik alıp geçiyorum. :) Deniz alsam, hem paradan olup üstüne çiftlik balığı yeme ihtimali var :D
Düne göre vaka artışı 2530 , Eskişehir mavi renkli 8. Oldu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4fff126145.jpg
Nitelikli ve sağlıklı bir nüfus olmazsa bu topraklar bize kalmaz, adam haklı ama eksik söylüyor en az 3 nitelikli çocuk yoksa ya Afgan gelir ya suri ya yunan gelir ya Etiyopyalı. Birileri gelir elinden alır abey demografi demek ulke demektir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya kardes
Sen ne diyon
Dalga mi geciyon
Siniri acma
Yabanci tavuk bile girmez giremez
Nereye geliyo o yunan etiyopyali vs nereye
Kapi aciksa gelir tabi
Acma gelemez Cok istese de
Virüsün öldürücülüğü artınca yayılabildiği alan azalıyor. (en azından söylenen o, bana da mantıklı geldi)
Bu argümanı destekleyen olay da bildiğimiz öldürücü Sars virüsünün pandemiye dönüşmemesi.
Kısa zaman içinde bulaşıp, bulaştığını kısa zaman içinde öldüren virüs yeni konağa atlayamadan bulunduğu yerde hapsoluyor. (muş)
Dediğim gibi teori bana ait değil ama bana mantıklı geldi.
ABD Merkez Bankası(Fed), faizi %0,00-0,25 olarak bıraktı(Beklenti %0,00-0,25)
FOMC: FAİZ KARARI 11-0 OYLA ALINDI
Benim iş Arkadaşımın Ağabeyi,20 yıldır Kronik şeker hastası,Kalp hastalığı var,Tansiyon problemi var,4 -5 Aydır da Koronası var ve Haalen Hastahanede yatıyor..Adam, zaten 1 Deri 1 Kemik...Ne ölüyor,ne iyileşiyor..
Eeee,Buna ne diyeceğiz peki..??
Diger yandan,6 Ay kadar önce de ,45 Yaşlarında bayan bir Akrabamız Rahatsızlanıp hastaneye gidiyor, ( Sözde ) Korona teşhisi ile tedaviye alınıyor,1 Hafta sonra cenazesi çıkıyor hastahaneden...1.İmam ,4 Cemaat,4 Mezarcı ,Paldır küldür gömüyor kişiyi..
Ölüme sebep olan,Verilen ilaçlar mı,Hastalık mı,Yanlış teşhis-tedavi mi belli değil...Adına Korona dendi bitti,gitti...
Ravza Kavakçı: ''Sana belediye baksın dediler…''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=394776
Hocam ben 2 doz aşı oldum,şu anda açık havada bile eğer yakın çevremde insan varsa maske takıyorum,yakın çevremi de dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum,eşim sağlıkçı,yoğun bakımda entübe yapılan insanların hikayelerini duydukça ve el içi kadar ilçede bir ara 4 ölü yıkama aracının ful çektiğini gördükçe,ben aşı oldum diyerek veya ben bu hastalığa inanmıyorum diyerek ortak alanlarda maskesiz gezen,sosyal mesafeyi hiçe sayan insan evlatlarına en güzel dileklerimi iletiyorum,bilgisayar oyunu değil bu herkesin bir canı var,başkasının sağlığını hiçe sayan kim olursa olsun benim için cüzzamlıdan beterdir.
bugün ölü sayısı sadece devlete göre 76 yakında bu 22 bin vaka 50 bine çıktıgında kapanmadan başka çare kalmayınca, esnaf vs ağlamayacak bu durumun sorumlusu aşılılar değil. Bir de herkes forumdaki ahmet, mehmet değil.Ben doçentim, bilimsel araştırma ehliyetimizi mahale kasabından almadık.Hayatında makaleyi geçtim dilekçe yazmayan insnların bize sokaktaki adam işte demesi de komedi oluyor artık.Sizin ne gibi bilimsel bir ehliyet veya metod bilginiz var ki görüşlerinizden bu kadar eminsiniz?
İlk bölümde de güzel bir yer var.
Şu dünya nüfusu grafiği çok iyi. Bunu başka yerde de okumuştum. 1 milyara gelinceye kadar bilmem kaç bin yıl geçti, 1 milyardan 7 milyara gelinceye kadar 100 yıl mı ne diyordu. Grafikte de aynı parabolik hızlanmayı görmek mümkün.
Pump bitti şimdi dump kısmına geldik galiba:)
düzenleme: ilk bölüm dediğim yer sizin verdiğiniz dakika imiş zaten. gözümden kaçmış dinlerken sarmıştı bakmadım dakikaya. bu adamın daha önce bitcoin programını izlemiştim çok komik bir eleman ama sarıyor programı.
düzenleme 2: grafiği görür görmez yazdım mesajı. adam birebir aynı kalıbı kullandı. :D "Bİnlerce yılda 1 milyara çıktı, 100 yılda 7 milyara"
Serin bir konu bulamadık, eldeki malzemeylen devam edelim.:yes:
Tatlı tatlı bir bayram/tatil geçirdi Türkiye, simdi bunu acı acı sıçacağız.:oleyo:
En çokta eğitime üzülüyorum, telafisi olmayan bir noktaya gidiyoruz.:vk:
Deniz kıyısında büyüdüm,lisedeyken harçlığımı balıkçılıktan çıkarırdım,emin olun bende anlayamam,her söylenen hikaye,olta balığı dedikleride aynı boyda,aynı boy ve ebatta olta balığını ancak balık havuzunun kenarından yakalarlar:)özellikle sabahları küçük teknelerin çıkardığı bir-iki kasa balık alınabilir,hem tazeliği hemde deniz balığı olması nedeniyle....
Eyi de ayvaagobeknori
her dedigi cikiyo bir bir ondan eyi mi bilicez
Adam dedi 500 milyona incek virussuz dunye ustu kelle sayisi
Yani megakentleri once planli olusturdular sonra planli halletcekler mealinde de mi bu hersey pilanli
Cin in nufus yuzde yetmis azalcakmis iste oyle dedi valla
Dünyanin 2100 yilinda olabilecek insan sayisi projeksiyonu.
https://www.visualcapitalist.com/wor...-2100-country/
Dandik mal bir kere piyasaya girdi mi piyasa standardı olup çıkıyor. Hadi diyelim pazardan/balıkçıdan balık almadık, kendi tuttuğumuzu yedik ya da gözümüzle gördüğümüzü aldık dediğiniz gibi...
Bir de bunun restoran kısmı var. Oturdunuz dediniz ki şurada bir keyif yapayım, param da var. Kurayım sofrayı parası ne ise vereceğim.
Adam olta ile tutulmuş levreği mi servis edecek sanıyorsunuz? Dayayacak çiftliği :)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'de gaz yakma törenine can bağlantıyla katıldı. Doğal gazın yakımı sırasında Erdoğan, "Keşfettiğimiz gazın değerini mesnetsiz iddialarla düşürmeye çalışanlar, bugün burada yanan ateşe iyi baksınlar" dedi.
Nankörlük yapmasın kimse.
O yazdigindan enayiler
Hatta sende oylesin Sam amca Uncle Sam
Saka ha kizma
Bir ara düşünmedik değil.
Lakin biz 2 aileyiz. Götü boklu yunanistandan 5 yıl oturum almak için 250x2=500 bin euro gömmek gerekiyordu.
"5 yıl neye yarar la salla gitsin" deyip umursamamıştım. :)
O sıralar böyle suriler afganlar falan henüz yok tabi. İstanbulun yıldız gibi parladığı 2014 yılıydı sanırım. Ah gerzek kafam.
Hocam sarıkanat ve palamut alırsanız çiftlik olma ihtimali sıfır.
Levrek ve çipura alırsanız deniz olma ihtimali sıfır.
Deniz levreğini tutabilene madalya veriyorlar. Öyle uyanık bir balık.
Marburg hastalığı etkeni virüs Flaviviridea ailesine ait bir RNA virusu.İnsanlarda başağrısı, ateş, ishal ve gastrointestinal kanamalarla seyrediyor.Bu tabloya hemorajik ateş deniyor.Hastalığa yakalanan insanların % 25 inde ölümle seyrediyor.
Bu standart virüs alınıyor, biyolojik silah üretmek maksadıyla modifiye ediliyor ve marburg B'den 150 kat daha etkili hale getiriliyor.
Bu 10 yıl öncenin en etkili biyolojik silahıydı. Biyolojik silah olduğu için çok hızlı yayılıyor olması gerekir. Yine bildiğim kadarıyla yıllardır bilinen Marburg B'nin aşısı yok.
5 yıl oturumu yeniliyorlar diye biliyorum mülkü elinizde tutmaya devam ederseniz.
5 mi 7 yıl mı ne Yunanistan'da yaşayıp işte o Yunanlılaşma aşamasını geçince vatandaşlık veriyorlar. Onu almak zor, zaten vatandaşlık istenir mi istenmez mi bilmem ama özel çaba sarf edilmesi gereken kısım orası diye biliyorum.
Sag ol samreit pek cok fulu noktayi giderdim kafamda sayende tebrik mesajinla
Yoğunluğun olmadığı bazı kıyı kasabalarında özellikle ilk ve sonbaharda küçük balıkçı lokantalarında o gün avlanan balığı yiyebilirsiniz ama şu anda Bodrum vb yerlerde,olta balığı yok bizim tekneden çıkan günlük ağ balığı derlerse siz balığa bakın derim tazeyse ve fiyatı makulse he,he deyip afiyetle yiyin...:)
Abi bura korona + dunyanin toplu yok olusu ve dolar topigi ya
Balik nerden cikti?
Denizden mi?
:))))))
https://i.hizliresim.com/jvrmhf6.jpg
Bugün Taliban yetkilileri Çin'de idi. Çin Dışişleri Bakanlığında görüşmeler yapıldı ve Çin, Taliban ile kader birliği yaptı. Tayyip Ağam ise
''Taliban ile farkımız yok'' gibi bir laf ettiydi. Bence sadece bu laf yüzünden, Afganistanlı bir komedyen,Taliban tarafından öldürüldü. Farkı gösteriverdiler. Taliban'ın içinde Pentagon proxyleri de var.
Çin, Türkiye'yi de kendisiyle kader birliği yapmaya zorlamaktadır. Yani kendi içinde bulunduğu gemiye sokmaya çalışıyor.
Çin'in kaderinde yukarıdaki arma var. Onunla yüzleşecek. Çin'le kader birliği yapanlar aynı kaderi paylaşırlar.
Taliban bu kaderi paylaşmayı garantiledi. Tüm diğer radikal İslamcılar gibi.
Yeni dünyada onlardan bir tane bile olmayacak.
https://www.youtube.com/watch?v=-IKozY8EEqg
1:19:35'te iata'dan (https://www.iata.org/) bahsediyor. Havacılıkta tekel olmuş bu kurumu ilk defa bu forumda sanıyorum ki syn hkm'den duymuştum. Başkası ise özür dilerim ama öyle hatırlıyorum nicki.
Ben kimseye bir şey dayatmıyorum ki bilimsel bir bilgiye ya da ünvana ihtiyaç duyayım?
Öte yandan bana bir şey dayatmak için de karşımdaki kişinin doçent gibi bir ünvanı olması yeterli bir kriter değil.
Askerde değiliz, rütbeye göre birilerinden emir alacak da değiliz. Hele sağlık konusunda asla.
Zaten şikayetçi olduğum mesele de bu.
Emir verir gibi bir şeyler dayatmaya çalışanlar.
"Bilim adamları bile kendi aralarında çelişiyor" dediğim mesajın üzerine, sizin bana kendi fikrinizi dayatabilmek için "doçentim" demeniz biraz komik olmuş.
Ünvanı sizden çok çok yüksek olup aşıyı savunanlar olduğu gibi,
yine ünvanı sizden çok çok yüksek olup aşıyı eleştirenler var.
Ki insanlara birşeyler dayatmak onların bile haddine değil.
Ege Denizi'nde tekneyle İtalya'ya gitmeye çalışan çoğu Afgan 231 sığınmacı Türkiye Sahil Güvenliği tarafından durduruldu!!!
Türkiye'ye girenleri durdurmuyorlar. Türkiye'den çıkmaya çalışanları, hele AB ülkelerine girmeye kalkışırlarsa anında durduruyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=Ymmu-ckvebA
Kaynaklara göre en geniş yer kaplayan mesele Xinjiang Meselesi olmuş. Taliban Çin'e ayrılıkçı unsurların desteklenmeyeceği güvencesini vermiş. Yani Uygur meselesinden bahsedilmiş.
İlahi anlaşma; Ancien Regime ile Kunlun Dağı arasında yapılmıştır. İlahi'dir. Taliban uymak zorundadır.
:))))))))))))))))
O anlaşmayı Bahçeli bile bilmez.
Iyi de abi Olay karmasik
Iran zate cin in bi seysi herseyiyle ortagi
Yanlis yorumlamadiysam bu son okuduklarimi
Cin etraftan icbm yeyesiye dek
Onun ilik nefesi her yerde degil mi be yahu bu mantikla
Yoksa icbm zate en son is
Operadaki sisman kadin o
Onu atinca butun filim bitiyo
https://www.youtube.com/watch?v=x7YOOpza_DQ
Trump reyisi de unutmayalım. Öldürülen komedyen Nazar Muhammed'in videosunu koymuyorum. Taliban'ın başının ismini unuttuğunu sanmam. Prompter var. Söylemek istediği ortada.
ben sana bir şey dayatmadım, sen ve bir kac vatandaş bizi küçümserken bilimselliği çok şüpheli dedikodu üzerinden bizi suclama derdindesiniz. Ben yazdığım bilgileri sallıyorsam .Açıkça bilimsel bilgi ve makale koy dedki sallıyorsun, yalan vs. Seni niye kaale alayım docentsen bana ne cevap mı yani? Aşının işe yaramadığının bilimsel ispatını yap, saygı duyalım yöntemine.
alın bir doktor yazmış,
SerkanSen
@_serkansen
·
23s
Çalıştığım aile sağlığı merkezinde 14 Ocak tarihinden beri 3639 aşı COVID aşısı yapmışız. (2847 Sinovac, 792 Biontech) Herhangi önemli bir yan etki görmedik. Bana bağlı nüfusta tek doz aşı %75leri, çift doz aşı %40ları geçti. Sonuç; bugün pozitif hastam yok. Lütfen aşınızı olun.