Sayfa 629/1002 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gundi başkan mrna saatler - günler arasında vucuttan atılıyor.

E aşının içindeki şey antikor yaratıyor o da senin vücudunda antikor tepkimesini başlatıp çıkıp gidiyor.

Yüzlerce milyon denek var. 6 7 ay hatta 1 sene önce aşılanan insanlar var. Bunların sürekli takibi makaleleri var. Antikor seviyeleri ise bir süre sonra düşüşe geçiyor 3. 5. Dozlar konuşuluyor. Diyorum ya baya araştırdım. Sonradan felç yapacaksa veya kanser yapacaksa çok iyi gizlemişler hiç renk vermiyor, en azından belirli kişilerde çok hızlı reaksiyon verip ne yapacaksa yapması gerekirdi şimdiye kadar. Cin, Hindistan, Rusya, tüm batı dünyası dahil tüm bilim dünyası bilerek isteyerek böyle bir komplo içine girmedi ise en azından bir yerlerden patlak verirdi diye düşünüyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum araştırdığım dediğinde İNTERNET..
    Bana böyle araştırmalar ile gelme..
    İnternetin yüzde 99 u copy paste bilgidir..
    Bu konuda mikrobiyolog lara virologlara efendim aşı uzmanlarına şuna buna danıştın mı..
    Onlarında internetten araştırma yapmayanı olmalı tabi..
    Çok doktor gördüm ben google dan bakıp konuşan..

Eğer dediğin gibi ise biontech babalar gibi çıkıp arkasında dursun kağıt falan da imzalatmasın bana..

Çevremde 2 kişi aşı oldukdan 1 hafta içinde vefat etti..

Bi tanesi yıllardır gittiğim berberin sahibi.
    Diğeride bizim apartmandaki bir yaşlı hanımefendi..
    Berber ani enfeksiyon..
    Yaşlı kadıncağız da beyin kanaması..

2.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    İnsanlar normalde kabul etmeyecekleri şeyleri,
    yaşadıkları felaketlerden sonra seve seve kabul etmek zorunda kalırlar.
    Çünkü sinirleri iyice yıpranmış olur.
    Daha fazla direnecek güçleri kalmaz.

bu naomi campell ın adaşı karı
    doğru der
    önce ölümü görünce sıtmaya pardon covite ırazı olursun aşısına
    abi tanrı kimseye dayanamama güçsüzlüğü vermesin
    düşmanıma bile

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://m.youtube.com/watch?v=T9elEmnWjos

Böyle bir videoya denk geldim.
    Bende daha ne videolar var da buraya koysam deli diye kovalarlar.

4. Bundan 40 sene önce olsa aşı oldu olmadı devletler bunun takibini asla yapamazlardı..
    Yılar geçti..
    Dijitalleşme..
    Kimlik no..
    Bu kimlik no nu dijitalleşmesi ve chiplenmesi..
    Şu bu derken..
    Her anımız her aksiyonumuz her seçimimiz takip edilir ve YÖNLENDİRİLİR oldu..

İlk zamanlar kimlik no falan çıktığında bazı tipler!! beyler bunlar bizi takip etmek için böyle işlere girmiş olmasınlar demiş..
    Bizde kimlik no nun ne kadar büyük kolaylıklara yol açtığından hareketle ..bu kişileri komplo teorisyeni aklı ile düşünemeyen bilimsellikten uzak kişiler olarak damgalamış bir kenara atmıştık..

Ama bir kaç deli dışında kimse bize böyle uygulamaların negatif olumsuz durumlarda uygulanması durumunda yol açacağı korkunç sonuçları anlatmadı idi..Hep olayın olumlu tarafı göz önüne getirildi ..vergi kuyruğuna fatura kuyruğuna son falan filan diyerekden insanların bu işlere koşması sağlandı..ZORLANILDI.

Şimdi devlet ler tek bir tıkla kim aşı oldu kim olmadı..Kim nereye girebilir kim giremez diyebilecek noktaya geldi..

Bu takip ve fişleme ..olayların ve dijitalleşmenin robotlaşmanın gidişatı sizi bilmem beyler ama beni çok korkutuyor..

Yakında algoritmalar ve buna bağlı olarak siyah_beyaz (yani sıfırlar ve 1 ler ) dışında bir karar verme yeteneği olmayan robotlar ile kurallara!!! uymayan vatandaşlara çeşitli uygulamalar getirirlerse kim ne yapabilecek..

Matt demon un elysium filmini izlemenizi öneririm..

5. yahu bu israil geri zekalı mı, dünyada zaten topu topu 15 milyon yahudi var
    bunların çoğunluğunu hem de 3. kez aşılatıp dünya üzerinden silmeyi göze alırlar mı
    sozde bu adamların çok mükemmel istihbarat teşkilatı var, hiç mi kafası çalışan bilim adamları yok..?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yukarılarda bu çelişkiler yumağından bahsettim ama bazı forumdaşlar ikna olmadılar.

Bir yandan aşı olmayanlara köpek benzetmesi yap, uçağa almayacaz, restorana almayacaz de; öbür yandan sınırlar delik deşik.

ya hassss

Tekrar diyorum, ne aşıya dair ne virüse dair kimsenin bir şey bildiği yok. Birileri birilerinin eline tutuşturuyor yazıyı ezberden okuyorlar. Böyle zamanlarda şüpheci davranmak gerçekçidir.
    Sn Patrik;Benim söylemek istediklerime siz Tercüman olmuşsunuz.Teşekkürler ve Tebrikler..
    Bu konuda çok şey yazarım da,sonra Ketocu damgası yerim..:-)

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bundan 40 sene önce olsa aşı oldu olmadı devletler bunun takibini asla yapamazlardı..
    Yılar geçti..
    Dijitalleşme..
    Kimlik no..
    Bu kimlik no nu dijitalleşmesi ve chiplenmesi..
    Şu bu derken..
    Her anımız her aksiyonumuz her seçimimiz takip edilir ve YÖNLENDİRİLİR oldu..

İlk zamanlar kimlik no falan çıktığında bazı tipler!! beyler bunlar bizi takip etmek için böyle işlere girmiş olmasınlar demiş..
    Bizde kimlik no nun ne kadar büyük kolaylıklara yol açtığından hareketle ..bu kişileri komplo teorisyeni aklı ile düşünemeyen bilimsellikten uzak kişiler olarak damgalamış bir kenara atmıştık..

Ama bir kaç deli dışında kimse bize böyle uygulamaların negatif olumsuz durumlarda uygulanması durumunda yol açacağı korkunç sonuçları anlatmadı idi..Hep olayın olumlu tarafı göz önüne getirildi ..vergi kuyruğuna fatura kuyruğuna son falan filan diyerekden insanların bu işlere koşması sağlandı..ZORLANILDI.

Şimdi devlet ler tek bir tıkla kim aşı oldu kim olmadı..Kim nereye girebilir kim giremez diyebilecek noktaya geldi..

Bu takip ve fişleme ..olayların ve dijitalleşmenin robotlaşmanın gidişatı sizi bilmem beyler ama beni çok korkutuyor..

Yakında algoritmalar ve buna bağlı olarak siyah_beyaz (yani sıfırlar ve 1 ler ) dışında bir karar verme yeteneği olmayan robotlar ile kurallara!!! uymayan vatandaşlara çeşitli uygulamalar getirirlerse kim ne yapabilecek..

Matt demon un elysium filmini izlemenizi öneririm..

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu bu israil geri zekalı mı, dünyada zaten topu topu 15 milyon yahudi var
    bunların çoğunluğunu hem de 3. kez aşılatıp dünya üzerinden silmeyi göze alırlar mı
    sozde bu adamların çok mükemmel istihbarat teşkilatı var, hiç mi kafası çalışan bilim adamları yok..?
    Yahudilerden çok önemli bilim adamları, ticaret adamları çıktı ama yaklaşan soykırmını öngöremediler.

Veya öngörebilseler de kaçamadılar...

Ya da gel gel yapıyorlar
    .
    .
    Son düzenleme : value; 28-07-2021 saat: 14:10.

Sayfa 629/1002 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •