Originally Posted by
BüyükResim
Bu konuda çok haklısınız. Bu konuda biraz aşırıya gidip mahalle baskısının cılkı çıkarıldı. Ben sağlık sektöründeyim ve 3 doz aşı olmama rağmen bu aşı dayatması yapan güruha gıcık kapmaya başladım. Olur olmaz her halta nane olmayı misyon edinmiş tiplemeler akıl dağıtıyor, olmayanlarla dalga geçiyor, hatta ileri gidip laf sokuyor! Örneğin geçen gün iş yerimde powerfm açıktı orada çok bilmiş bi tip var dj lik adı altında şaklabanlık yapıyor. Belki yarım saat boyunca aşıya taktı konuyu. Olmayanlara bi laf giydirmeler , dalga geçmeler arkada gülüşmeler vs. abuk sabuk yüksek perdeden atıp tutmalar. Yahu kardeşim sen kimsin nesin millete bi küfretmediğiniz kaldı. Otur şebekliğini yap geyiğini yap ama millete laf sokup öküz muamelesi yapma. Kaldı ki ben dediğim gibi sağlık sektöründe olmama rağmen çalıştığım kurumlarda bir çok hemşire arkadaşımın ve bazı doktorların bilerek aşı olmadığına ve hala şüpheyle yaklaştıklarına canlı şahidim. Şimdi hemşire ve doktor bile bu kadar temkinli olabiliyorken, bırakında normal vatandaş da aşı olmama özgürlüğüne sahip olabilsin. Aşı fanatizmi yapmamak insanları gönüllü olarak bu sürece sevketmeye çalışmak lazım.
Yer İmleri