Originally Posted by
BüyükResim
Bu konuda çok haklýsýnýz. Bu konuda biraz aþýrýya gidip mahalle baskýsýnýn cýlký çýkarýldý. Ben saðlýk sektöründeyim ve 3 doz aþý olmama raðmen bu aþý dayatmasý yapan güruha gýcýk kapmaya baþladým. Olur olmaz her halta nane olmayý misyon edinmiþ tiplemeler akýl daðýtýyor, olmayanlarla dalga geçiyor, hatta ileri gidip laf sokuyor! Örneðin geçen gün iþ yerimde powerfm açýktý orada çok bilmiþ bi tip var dj lik adý altýnda þaklabanlýk yapýyor. Belki yarým saat boyunca aþýya taktý konuyu. Olmayanlara bi laf giydirmeler , dalga geçmeler arkada gülüþmeler vs. abuk sabuk yüksek perdeden atýp tutmalar. Yahu kardeþim sen kimsin nesin millete bi küfretmediðiniz kaldý. Otur þebekliðini yap geyiðini yap ama millete laf sokup öküz muamelesi yapma. Kaldý ki ben dediðim gibi saðlýk sektöründe olmama raðmen çalýþtýðým kurumlarda bir çok hemþire arkadaþýmýn ve bazý doktorlarýn bilerek aþý olmadýðýna ve hala þüpheyle yaklaþtýklarýna canlý þahidim. Þimdi hemþire ve doktor bile bu kadar temkinli olabiliyorken, býrakýnda normal vatandaþ da aþý olmama özgürlüðüne sahip olabilsin. Aþý fanatizmi yapmamak insanlarý gönüllü olarak bu sürece sevketmeye çalýþmak lazým.
Yer Ýmleri