ben haylağaaan şaşa alamadım ühü ühüğ :(
Printable View
ben haylağaaan şaşa alamadım ühü ühüğ :(
6500 lot, 53,77 maliyet:)
Ülkemizin, enerjiden sonra gelen en büyük ithalat kalemi olan petrokimya ürünlerinin "hepsini" kendi bünyesinde imal edecek Sasa. Satış sorunu yaşamayacak, zira ürettiğini kendi tüketecek. Bir sonraki aşamada ülkenin geri kalanını besleyecek... Yatırımcı sunumu böyle bir beyanda bulunuyor. Fiyat olarak, teknik olarak ne olur bilmem ama ilerde ülkemizin öne çıkan bir değeri olacak Sasa diye düşünüyorum. Benim elimde tutma güdüm bunlardan sebep.
Her hangi bir patronun, aman benim hisseleri alanlar para kazansın tarzı düşünceleri olduğunu sanmıyorum.
Merkez bankasının politika faiz artırımı ekonomistlerin beklentilerinin altında kaldı...
Borsa endeksi yükselişine devam eder...
Aynen katılıyorum. Borsa patronların ky nin yatırımlarını sömürmek ve hatta kapmak için kurdurduğu bir tezgahtır.
Geçmiş dönemde (safca bir düşünce ile) SASA'nın patronunun bir istisna olduğunu düşünüyordum. Ama gerçekler değişmiyormuş. Saçma sapan açıklamasından sonra SASA patronun da gözünün ky nin üç kuruşunda olduğunu anlamış olduk.
Çözüm: Hissede değil nakitte beklemek, alım fırsatlarını kovalamak ve karı gördüğünden satıp tekrar nakitte beklemeye devam etmek (yani al sat). Böyle Erdemoğlu'na, böyle yatırımcı gerekiyormuş... Madem öyle işte böyle..
Hazine ve maliye bakanı Mehmet Şimşek : Yurtdışından temin ettiğimiz kaynakları ihracat ve yatırıma kanalize edeceğiz.
Sözde yatırım şampiyonu sasa'nın payına bakalım ne düşücek.
Böyle bir günde bile
yükselemiyor. Ayıp ayıp
O değilde adamlar enerjilerde parayı 2 katlayıp sasaya gelirlerse şaşırmam hareket etmemiş diye:))
Gönül bağım var ama denk geldiği an alıp satıyorum Sasa'yı. Kendime göre de ciddi oranda lot arttırdım. Ben Sasa'yı alırken hızla yükselmesi değil de yatırımcı sunumunu okuyup karar vermiştim. Ertesi gün aldım, hiç bakmadım tepeden mi aldım, yerden mi aldım ne aldım:) Aldığım günden beri yükseldi, denk geldi lotum arttı derken, kızamıyorum sanırım Sasa'ya ama ağırlıklı olarak haklısınız.
61.85 1800 lot aldım hiihiih
Pta aksarsa yerleri öperiz. Hisse özelinde, bu sene başımıza gelen en kötü şey olur.
Pta'dan sonra elyaf ve cips gecikmesiz açılırsa, işte o zaman moraller yükselir ve etkileri bilançoya yansıdığında herkes memnun olur.
Aksadığını varsayarsak, pta haziranda açılacaktı ama dördüncü çeyreğe sarktı. Araya en az 6 ay girmiş olacak, bu sebepten %95 Pta 2023 bitmeden açılır diye düşünüyorum. Elyaf ve cips aksarsa, ptanın açılması bu durumun tahribatını büyük ölçüde engeller diye düşünüyorum. D*****n kuyruğu pta ile kopacak
Sayın nikopoll almadan yükselmez diyorum bende
sevgiler
Bol kazançlar, ben kıydım servete 30 lot daha aldım:) 55 altı 10bin lota tamamlarsam hayalim var ama çok zor gibi... 58de olur:)
https://i.hizliresim.com/tjwj8o2.jpg
Yatırımlar son 4 senede fiyatlandı gibi duruyor, artık yatırımların bilançoya dönmesi ve borcun azaldığı görülmeli... Bundan sonra hisse değer kazanır diye düşünüyorum. Ptayı her gün her gün nasıl fiyatlasın:)
Piyasaya görünce üzüldük tabi yenilenebilir flan hep gitti
Hisse büyük piyasa gidip bunlar kalınca işte insan zorlanıyor canımız sağ yatırımlar ortada uzunda hep var onuda biliyoz sadece ınsanları kazanırken izliyoz o bizi yıprattı hakkımızda hayırlısı olsun ytdegil
Tek diş mehmet e verilen talimat önce varlık fonu şirketlerine ortak bul
Yoksa aklını alırım demişler ben onların yalancısıyım
svg
Sasa yk üyesi sayın M.Şeker kuşlu sitede yatırımlarla ilgili paylaşım yapar dururdu...
Mart ayından bu yana bu konuyla ilgili hiç paylaşımı yok... Bilmediğimiz bir şeyler mi oluyor ki :Sad:
Pta'nın açılmasıyla hızlı bir yükseliş olacağını düşündüğüm için bu dönemleri sineye çekmekte zorlanmıyorum. Pta aksarsa yerleri öpmeye de hazır durumdayım. Böyle de büyük yatırımcıyız.
tamamen al-sat işlemlerine döndürdüler... büyük parayla oynayanlar kazanıyor... bizim paramızı erittiler...
1 ay önce simit 5 lirayken 7,5 oldu... şimdi simit 10 lira... % 100 artış...
yok ki borsa da simitçi hissesi alalım...
Simitçiler de borsa'da halka arz işlemlerine yelken açmalı...
Ya bari zirvesine getirseydi de patron şu endexle de oralarda oyalansaydık.
ula 61.10 aldım 5dk kala karanlıktan 60.75 çıktı çüş yani bu kadarınada çüş
Efsanenin ruhuna el-fatiha...
61.10 aldıydım fena kaydılar bana be
Gitmemesi için 60 a 220 bin koydu satış. Niye baskılıyor bukadar. Bizi koruyor güya patron . bi kulak arkamız kaldı
yükselirken bile ıkına sıkına yükseltiyorlar... sıkıntı verdi iyice...
var bu sasa'da bir dert ama biz bilemiyoruz... duyduğumuzda iş işten geçmiş olacak...
Geçen bilanço gibi bu bilançoda kötü gelecek, onun sıkıntısı. Kötüden kastım, yatırımların kâr hanesinde gözükmesi lâzım ve Sasa'da bu kârlılık daha yok. Pta gelmeden de bilançonun düzeleceği yok, hâl böyle olunca hisseden seri yükselme beklemek bence olası değil. Borsanın kendi iç dinamikleriyle uçar kaçar ama yerine döner diye de düşünüyorum.
Daha Bilançoya da epey var... 21 Ağustos son tarih...
Geçen seneki 2 nci çeyrek bilançoda bir önceki seneye göre 3,25 milyar TL rekor kâr artışı açıklanmıştı...
Bir hisse hyer gün düşer mi yaw