Sayfa 637/907 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 7251 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Hazine ve maliye bakanı Mehmet Şimşek : Yurtdışından temin ettiğimiz kaynakları ihracat ve yatırıma kanalize edeceğiz.

Sözde yatırım şampiyonu sasa'nın payına bakalım ne düşücek.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

2. Böyle bir günde bile

yükselemiyor. Ayıp ayıp
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. O değilde adamlar enerjilerde parayı 2 katlayıp sasaya gelirlerse şaşırmam hareket etmemiş diye)

4.  Alıntı Originally Posted by alabanda Yazıyı Oku
    O değilde adamlar enerjilerde parayı 2 katlayıp sasaya gelirlerse şaşırmam hareket etmemiş diye)
    sasa ve hektaş ta hisseye yön veren grup aynı herhalde...
    aynı anda malı boşaltıp başka hisselerde parayı vuruyorlar ve sonra tekrar dönüyorlar gibi...
    birlikte yürümeleri tesadüf değil, aylardır bu böyle...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

5.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum. Borsa patronların ky nin yatırımlarını sömürmek ve hatta kapmak için kurdurduğu bir tezgahtır.

Geçmiş dönemde (safca bir düşünce ile) SASA'nın patronunun bir istisna olduğunu düşünüyordum. Ama gerçekler değişmiyormuş. Saçma sapan açıklamasından sonra SASA patronun da gözünün ky nin üç kuruşunda olduğunu anlamış olduk.

Çözüm: Hissede değil nakitte beklemek, alım fırsatlarını kovalamak ve karı gördüğünden satıp tekrar nakitte beklemeye devam etmek (yani al sat). Böyle Erdemoğlu'na, böyle yatırımcı gerekiyormuş... Madem öyle işte böyle..
    Gönül bağım var ama denk geldiği an alıp satıyorum Sasa'yı. Kendime göre de ciddi oranda lot arttırdım. Ben Sasa'yı alırken hızla yükselmesi değil de yatırımcı sunumunu okuyup karar vermiştim. Ertesi gün aldım, hiç bakmadım tepeden mi aldım, yerden mi aldım ne aldım Aldığım günden beri yükseldi, denk geldi lotum arttı derken, kızamıyorum sanırım Sasa'ya ama ağırlıklı olarak haklısınız.

6. 61.85 1800 lot aldım hiihiih

7. Pta aksarsa yerleri öperiz. Hisse özelinde, bu sene başımıza gelen en kötü şey olur.

Pta'dan sonra elyaf ve cips gecikmesiz açılırsa, işte o zaman moraller yükselir ve etkileri bilançoya yansıdığında herkes memnun olur.

Aksadığını varsayarsak, pta haziranda açılacaktı ama dördüncü çeyreğe sarktı. Araya en az 6 ay girmiş olacak, bu sebepten %95 Pta 2023 bitmeden açılır diye düşünüyorum. Elyaf ve cips aksarsa, ptanın açılması bu durumun tahribatını büyük ölçüde engeller diye düşünüyorum. D*****n kuyruğu pta ile kopacak

8.  Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    61.85 1800 lot aldım hiihiih
    Hayırlı olsun, ne kaldı 130bine

Sayfa 637/907 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •