Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Genel Müdürlüğüne yönelik terör saldırısı nedeniyle soruşturma başlattı, konuyla ilgili erişim engeli, yayın yasağı kararı verildi.
Printable View
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Genel Müdürlüğüne yönelik terör saldırısı nedeniyle soruşturma başlattı, konuyla ilgili erişim engeli, yayın yasağı kararı verildi.
Ankara’da düzenlenen terör saldırısında yaralanan polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’a Allah şifa versin ve tez zamanda iyileşsinler.
Şimdi diyorlar ya sivil Anayasa diye
Zerre güvenmiyorum bahane bol bir dümen vardır akp de.
Birde takmıyorlar zaten Anayasa yıda Baba yasa olsa onuda takmazlar.
Uygulanmayan kanunlar
Kişilere göre ayrı ayrı ve zıt kararalar
Sonunda kuralsızlıklar ve kendi Adaletini çıkarır ortaya.
Ben Halka açıklık oranlarına bakarım.
Defter değeri ve Fk yada bakarım.
Gelecekteki büyümeyede
Borça artı stoklarada
16 hissem var 1 tanesi bile seninkilerden yok.,
Konkayı aldım sattım uygun fiyata
Rtalb da yeni sattım haftalık bozulunca.Halka açıklık oranları yüksek hisselerde diken üstünde olurum.
istisna Logo ,Mavi ve Erbosan
Logo şuan elimde ve 110 TL hedefle taşıyorum.YTD.
Zat meclise geldiğinde CHP ayağa kalkmadı,yeni tuzak yasa için meclise hiç gelmesinler,bunların yaptığı yasaya zerre kadar güvenmem,zatın seçimde bile seçilme hakkı yoktu kendisini zorlan kabul ettirdi yüksek seçim kuruluna,bahaneye bak neymiş,önceden tek adam sistemi yokmuş şimdi kural değişti diye seçilme hakkı verdiler:seyt:
https://i.hizliresim.com/dl50lf9.jpg
:whistling:
İstanbul'da eylülde önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 5,46 artarken yıllık enflasyon yüzde 73,18 hesaplandı.
Bende,Yazdığım hisseler dışında en az 20-25 Kağıt daha var..
Şirketlerin Halka açıklık oranına ve Blançosunda Kaar -Zarar durumuna ben de bakıyorum..
% 60 ve üzerindeki açıklığı tehlikeli bulurum,yanlışlıkla bulaşmışsam Çay-Simit Parasını aldım mı kaçarım.:-)
RTALB, Pandemi döneminde furya idi.Şirket sahibi de malatya da habrika kuruyorum diye millete verdi gazı,60 TL lerden çoğu kişinin eline çubuğu verdi,çekildi kenara.Ben de 42-57 TL Arasından satarak paçamı zor kurtarmıştım ..Şimdi ,Bedelsiz haliyle 18 tl civarında..
Mavi,70 TL Altında iken arada alsat yapıyordum,Sonra peşini bırakıp,Başka kağıtlara sarıldım..
Logo da ,Geçen dönemde bedelsiz bölünmesine katıldım,öncesinde çok süründürdü,yıprattı ,inat ettim zararına vermedim..Yeni lotları aldıktan sonra,Sanırım 72 TL civarından ,Kaarımı alıp ,satıp çıkmıştım..
..Aslında,Bir çok hisseyi uygun yerlerden Alıyorum-Yakalıyorum -da,Uuzun süre tutamıyorum..Sabır yok bende..En son 190 TL den çimsa almıştım..213 TL de Tavan olduğu gün sattım,Ardından seyre baktım.:-)))
Geçen hafta da,357 TL yi gördü,Cuma günü 296.80 TL den bedelsiz bölündü..
..Herkes,Başarı'nın kitabını yazar,Ben ise Başarısızlığın..!..:-)))
Aslında,işin özünde Ülkemiz ve Ekonomisine güvensizlik var..
Seçim Kazanmış bir Başbakan'ın ( Ahmet Davutoğlu.) Pat diye görevden alındığı,ihtiras uğruna yapılanları ve Borsa'nın 2-3 gün Taban Olduğunu gördükçe,yaşadıkça,Hep bir tedirginlik var içimde..
Düşünsenize;ATATÜR'ün Kurduğu Koskoca iş Bankasına ve Mirasına el koymaya kalktılar da,İŞKUR,,İŞ A ,,İŞ B,,.Hisseleri günlerce taban oldu.Yüzüne bakan,Alan yoktu..
Şimdi,Gel de Tedirgin olma,Rahat ol....!!
Zaten, etimiz budumuz 4 okka..
--------------------------------
Elinizdeki 16 hisse,, Kesenizin büyümesine katkı sağlaması ümidiyle,Saygılar sunarım..
Günaydın herkese..
Açıklamalar, doğru olmayanlar..
Ama gerçekler......
Bakalım 31 mart'ta ne olacak!!
POLTK bu hisse fiatı 7000 mübarek işbank A-B hissesi sanki,3 sene önce takılırdım 200 falandı,1 sene önce gaza bastı 1000-3000 derken şimdi 7000 ve tavanda:p
GÖRÜNCE AKLIMA BU GELDİ.
Nerdeeeen nereyeee
https://www.youtube.com/watch?v=8VktvlJI-9I
Bu milletten bir mok olmaz,aptalın aptalı balık hafızalıdır,eğerki Türkün aklı başına ya mıçarken yada kaçarken biz ne yaptık derlerse o zaman akıllanırlar,zat hala nasıl bedevi rejimi kurarım hesabında ona göre yasaların peşinde,esasında o yapmıyor bunu,o sadece verilen emirlere göre uyarlama yapıyor,bekliyoruz bir yerden patlak vermesini,zaten kendi geberik vücut bitap olmuş yürümeye mecali bile yok,ama hala ülkenin altını oyma peşinde maf etmemiş gibi.
FB 110,BJK yarısına yakın 44-GS 7.70,TS 6,55 dökülüyor,bu BJK ve FB gömümü bulduda uçuk fiatlara geldiler:notr:
BFREN-POLTK ile yarışıyor,ikiside tavanda,uzmanlar borsaya yanaşmayın yanarsınız yabancı yok içinde diyor bunlar nasıl uçuk fiatlara geliyor ?
Yalakalarda maberler,mitten suriyeye nokta operasyonı-ırakın kuzeyine harekat-zat terörün son çırpınışları,yahu zamanında bunlara kim destek verdi ???,karşı koyanları ya görevden alıp yada sürgün ediyordunuz,can dündar bu yüzden ülkeden kaçtı,dalgamı geçiyorsunuz adammı seçiyorsunuz ???,bide süperiz büyük atılımlarlan hedefe ulaşıyoruz diyorlar,bir bakıyoruz içi fosss,mekezin rezervi eksi 50 milyar doların üstünde,ülkeye giren döviz yok,dış yatırımcı zaten ele geçmiş yasalar yüzünden gelmiyor,sadece bedevi diyorlar inatlan,yahu bu bedeviler değilmiydi osmanlıyı arkadan vuran tüh size yazıklar olsun,şu anam canım vatanın içine ettinizya:ss::seyt:
Her yer reklam kaynıyor,smiley bile reklamlı,bu kadarda olmazki,çoğu kere brave kullanıyorum oda şunu sil,şu uygunsuz diye beni kızdırıyor aynen windows 10-11 gibi:ss:
1.5 ayda normal hisselerimden fazla kazandırdı girdiğim halka arzlar,demekki zamanında girseymişim bayağı kaldırmıştık,girmediğimin nedeni güvensizlik,çünkü hala yine borsaya güvenmiyorum,zat olur olmaz konuşur tepetaklak olur çoğu hisseler tabanlar,zaten vur,kaç yapıyoruz bu yüzden güvensizlikten:plc:
Ağustos ayında 1.965 adet T10X'i kullanıcılarla buluşturan Togg, eylülde 2.204 adetlik teslimat rakamına ulaştı
Bedelsizlerin gaziyla endeksten ay sonu 10.000 rakamini bekliyorum 13-20 Ekimde bir tane daha hisseden enflasyon muhasebesi uygulanabilir hasebiyle bir sermaye artirimi daha bekliyorum
Yalaka,yalamalar tekrar harekete geçmişler emekli zamı için,gazeteleri hiç okunmadığından mecburlar böyle hileye,başkan erduvandan emekliye MÜJDEEE pişir,pişir pompala,çünkü içeriğinde hiç bir mok yok,laf olsun torba dolsun,alt putonlarda bol,bol CHP'ye giydirme,mhp yüzünden kazanamadık,kazansaydık işleri bittiydi,çoklarıda yurt dışına kaçtıydı,mesela bazılarını biliyorum yunan adalarında ev arsa almışlardı,bunların hepsi çıkarcı ve hain:he:
Bugün Tavan olan hisseler den( egegen.) 1 Tane alabilmek için 1 Aylık emekli maaşını vermek gerekiyor..
Konya,Fren ise,2.Tane alabilmek için, 30 Gün asgari ücretle çalışmak gerekiyor..
Siizin,Tahmin ettiğiniz-Beklediğiniz- Şirket payları,Ancak Zenginlerin ,Milyonerlerin alabileceği Kağıtlar oldu..
Benim gibi Fukaralar,Ancak uçuşu izleyebiliyor..
Tıpkı,Memleketinde Havaalanı olup ta,Uçağa binemeyen ,Tepesinden geçenleri izleyen ,masum köylü gibi.!!:-))
Sabrınıza hayran kaldım..
Pandemi yasakları döneminde Ortalama 1670 TL den ( sanırım 45 Lot du.) Konya Çimento almıştım..
O Tarihlerde de bedelsiz beklentisi vardı..
Hisse Forumun da yaşanan tartışmalar,FT.2 İsimli elemanın olumsuz yazıları ,Hissenin düşüşe geçmesi ,sürekli geri geri gelmesi yüzünden,Zararın neresinden dönersen kaar dır deyip ve Lanet edip,940 TL Civarından hepsini ZARARINA SATMIŞTIM..
Bizdeki,Halka açık şirketlerin Sahip ve Yöneticilerinin çoğu,Yatıırmcı düşmanı,Sömürgeci maalesef...
Bedelsiz sermaye artışının yeşillendirdiği bahçeden,Herkes nasiplenemiyor..
Bu işler,Yılbaşı Piyangosu gibi bir şey....
Sabır ve Kazancınızın bol olmasını temenni ederim..
Bu cumartesi günü, Citroen C4 elektrikli araçla yolculuk ettim.
500 kilometrelik bir yolculuğumuz oldu.
3 kez yolda şarj molası verdik (30'ar dakikadan 1,5 saat)
Şarj %20'nin altına, %80'in üstüne çıkmasın demişler.
Şarjlardan birinde, yanımıza bir TOGG yanaştı.
Kısa bir konuşma yaptık.
Aldığına çok pişmandı, sürekli sorunlar yaşıyormuş.
Ben bu elektrikli araç mevzusunu tam anlayamadım.
Arkadaş, KW şarj ücreti 7,5 TL ödedi.
Evde kendin şarj edersen, daha ucuz oluyormuş.
LPG'ye göre çok fiyat avantajı yok gibi.
Elektrikli araçlar şehir içinde tutabilir ama şehirler arası yollarda, Türk halkı pek tercih etmez bence.
Şu anda motorin, benzin çok pahalı olduğu için, yakıt avantajı var ama arkadaş 1,5 milyon TL'ye almış bu aracı.
Kaç senede amorti edecek ?
15 dakikada 1.200 TL topladı
İzmir'in Konak ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yakalanan bir dilencinin üzerinden 1.200 TL nakit para çıktı.
Yakalanan dilenci, paraları 15 dakika içerisinde topladığını söyleyince zabıta ekipleri şaşkına döndü.
Ne arsa, ne konut, ne borsa,
En karlı yatırım allah rızasında :)
Rus milyarder Andrey Molchanov ait 74 metre uzunluğundaki Cayman Adaları bayraklı Aurora'ya, Fethiye limanında, İzmir'den getirilen 100 bin litre yakıt ikmali karadan gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 milyon 700 bin TL değerinde döviz bıraktığı öğrenilen Aurora ortalama 18 deniz mili hızıyla ilgi toplayan 6 lüks kamarasında 12 konuk ağırlayabilen oldukça dikkat çeken özelliklere sahip mega yatlar arasında gösteriliyor.
Peki, 100.000 litre mazotu, traktörcümüz, kamyoncumuz yada halk otobüscümüz alsa, kaç para ödeyecekti ???
4 milyon TL :)
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde saat 08.30 itibarıyla, 13 bin 440 güvenlik personelinin katıldığı 466 terörle mücadele operasyonunun yürütüldüğünü açıkladı.
citroen c4 piyasadaki batarya kapasitesi en düşük araçlardan biri.menzili şehiriçinde 300 km civarı şehriler arasında 200 lere iniyordur. Bende tesla var evde şarj ediyorum, menzili 565 km teorik. pratikle 110-120 hız ve klima açık haliyle bile 450 ün altına düşmez. dediğiniz yolu tek şarjla gider.
evden şarj ile km başı tüketim değeri 30 krş gibi.
Türkiyede bir aracın ortalama günlük kullanımı 35 km imiş. Yılda 1-2 kez şehirlerarası giderken biraz zahmetli olsa da şarj istasyonları arttıkça elektrikli araç kullanımı her türlü cazip olur.Her araç ağırlıkla şehir içinde kullanılır.
TOGG özeline gelirsek yazılımsal sıkıntıları olduğunu biliyorum, onları çözerler 1 yıla kadar. 1.5 milyon fiyat da normal bence bugün benzinli opel astra 1.5 milyon TL olmuş elektrikli togg 1.5 milyon gayet normal. Tesla 2.4 milyon ama 514 beygir gücü sunuyor. Bu gücü sunan fosil yakıtlı araçların fiyatı ne kadar onunla kıyaslamak lazım.