Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bedelsizlerin gaziyla endeksten ay sonu 10.000 rakamini bekliyorum 13-20 Ekimde bir tane daha hisseden enflasyon muhasebesi uygulanabilir hasebiyle bir sermaye artirimi daha bekliyorum
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yalaka,yalamalar tekrar harekete geçmişler emekli zamı için,gazeteleri hiç okunmadığından mecburlar böyle hileye,başkan erduvandan emekliye MÜJDEEE pişir,pişir pompala,çünkü içeriğinde hiç bir mok yok,laf olsun torba dolsun,alt putonlarda bol,bol CHP'ye giydirme,mhp yüzünden kazanamadık,kazansaydık işleri bittiydi,çoklarıda yurt dışına kaçtıydı,mesela bazılarını biliyorum yunan adalarında ev arsa almışlardı,bunların hepsi çıkarcı ve hain![]()
Bugün Tavan olan hisseler den( egegen.) 1 Tane alabilmek için 1 Aylık emekli maaşını vermek gerekiyor..
Konya,Fren ise,2.Tane alabilmek için, 30 Gün asgari ücretle çalışmak gerekiyor..
Siizin,Tahmin ettiğiniz-Beklediğiniz- Şirket payları,Ancak Zenginlerin ,Milyonerlerin alabileceği Kağıtlar oldu..
Benim gibi Fukaralar,Ancak uçuşu izleyebiliyor..
Tıpkı,Memleketinde Havaalanı olup ta,Uçağa binemeyen ,Tepesinden geçenleri izleyen ,masum köylü gibi.!!:-))
Sabrınıza hayran kaldım..
Pandemi yasakları döneminde Ortalama 1670 TL den ( sanırım 45 Lot du.) Konya Çimento almıştım..
O Tarihlerde de bedelsiz beklentisi vardı..
Hisse Forumun da yaşanan tartışmalar,FT.2 İsimli elemanın olumsuz yazıları ,Hissenin düşüşe geçmesi ,sürekli geri geri gelmesi yüzünden,Zararın neresinden dönersen kaar dır deyip ve Lanet edip,940 TL Civarından hepsini ZARARINA SATMIŞTIM..
Bizdeki,Halka açık şirketlerin Sahip ve Yöneticilerinin çoğu,Yatıırmcı düşmanı,Sömürgeci maalesef...
Bedelsiz sermaye artışının yeşillendirdiği bahçeden,Herkes nasiplenemiyor..
Bu işler,Yılbaşı Piyangosu gibi bir şey....
Sabır ve Kazancınızın bol olmasını temenni ederim..
Yer İmleri