Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bedelsizlerin gaziyla endeksten ay sonu 10.000 rakamini bekliyorum 13-20 Ekimde bir tane daha hisseden enflasyon muhasebesi uygulanabilir hasebiyle bir sermaye artirimi daha bekliyorum
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yalaka,yalamalar tekrar harekete geçmiþler emekli zamý için,gazeteleri hiç okunmadýðýndan mecburlar böyle hileye,baþkan erduvandan emekliye MÜJDEEE piþir,piþir pompala,çünkü içeriðinde hiç bir mok yok,laf olsun torba dolsun,alt putonlarda bol,bol CHP'ye giydirme,mhp yüzünden kazanamadýk,kazansaydýk iþleri bittiydi,çoklarýda yurt dýþýna kaçtýydý,mesela bazýlarýný biliyorum yunan adalarýnda ev arsa almýþlardý,bunlarýn hepsi çýkarcý ve hain![]()
Bugün Tavan olan hisseler den( egegen.) 1 Tane alabilmek için 1 Aylýk emekli maaþýný vermek gerekiyor..
Konya,Fren ise,2.Tane alabilmek için, 30 Gün asgari ücretle çalýþmak gerekiyor..
Siizin,Tahmin ettiðiniz-Beklediðiniz- Þirket paylarý,Ancak Zenginlerin ,Milyonerlerin alabileceði Kaðýtlar oldu..
Benim gibi Fukaralar,Ancak uçuþu izleyebiliyor..
Týpký,Memleketinde Havaalaný olup ta,Uçaða binemeyen ,Tepesinden geçenleri izleyen ,masum köylü gibi.!!:-))
Sabrýnýza hayran kaldým..
Pandemi yasaklarý döneminde Ortalama 1670 TL den ( sanýrým 45 Lot du.) Konya Çimento almýþtým..
O Tarihlerde de bedelsiz beklentisi vardý..
Hisse Forumun da yaþanan tartýþmalar,FT.2 Ýsimli elemanýn olumsuz yazýlarý ,Hissenin düþüþe geçmesi ,sürekli geri geri gelmesi yüzünden,Zararýn neresinden dönersen kaar dýr deyip ve Lanet edip,940 TL Civarýndan hepsini ZARARINA SATMIÞTIM..
Bizdeki,Halka açýk þirketlerin Sahip ve Yöneticilerinin çoðu,Yatýýrmcý düþmaný,Sömürgeci maalesef...
Bedelsiz sermaye artýþýnýn yeþillendirdiði bahçeden,Herkes nasiplenemiyor..
Bu iþler,Yýlbaþý Piyangosu gibi bir þey....
Sabýr ve Kazancýnýzýn bol olmasýný temenni ederim..
Yer Ýmleri