Ýstanbul'da eylülde önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 5,46 artarken yýllýk enflasyon yüzde 73,18 hesaplandý.
Bende,Yazdýðým hisseler dýþýnda en az 20-25 Kaðýt daha var..
Þirketlerin Halka açýklýk oranýna ve Blançosunda Kaar -Zarar durumuna ben de bakýyorum..
% 60 ve üzerindeki açýklýðý tehlikeli bulurum,yanlýþlýkla bulaþmýþsam Çay-Simit Parasýný aldým mý kaçarým.:-)
RTALB, Pandemi döneminde furya idi.Þirket sahibi de malatya da habrika kuruyorum diye millete verdi gazý,60 TL lerden çoðu kiþinin eline çubuðu verdi,çekildi kenara.Ben de 42-57 TL Arasýndan satarak paçamý zor kurtarmýþtým ..Þimdi ,Bedelsiz haliyle 18 tl civarýnda..
Mavi,70 TL Altýnda iken arada alsat yapýyordum,Sonra peþini býrakýp,Baþka kaðýtlara sarýldým..
Logo da ,Geçen dönemde bedelsiz bölünmesine katýldým,öncesinde çok süründürdü,yýprattý ,inat ettim zararýna vermedim..Yeni lotlarý aldýktan sonra,Sanýrým 72 TL civarýndan ,Kaarýmý alýp ,satýp çýkmýþtým..
..Aslýnda,Bir çok hisseyi uygun yerlerden Alýyorum-Yakalýyorum -da,Uuzun süre tutamýyorum..Sabýr yok bende..En son 190 TL den çimsa almýþtým..213 TL de Tavan olduðu gün sattým,Ardýndan seyre baktým.:-)))
Geçen hafta da,357 TL yi gördü,Cuma günü 296.80 TL den bedelsiz bölündü..
..Herkes,Baþarý'nýn kitabýný yazar,Ben ise Baþarýsýzlýðýn..!..:-)))
Aslýnda,iþin özünde Ülkemiz ve Ekonomisine güvensizlik var..
Seçim Kazanmýþ bir Baþbakan'ýn ( Ahmet Davutoðlu.) Pat diye görevden alýndýðý,ihtiras uðruna yapýlanlarý ve Borsa'nýn 2-3 gün Taban Olduðunu gördükçe,yaþadýkça,Hep bir tedirginlik var içimde..
Düþünsenize;ATATÜR'ün Kurduðu Koskoca iþ Bankasýna ve Mirasýna el koymaya kalktýlar da,ÝÞKUR,,ÝÞ A ,,ÝÞ B,,.Hisseleri günlerce taban oldu.Yüzüne bakan,Alan yoktu..
Þimdi,Gel de Tedirgin olma,Rahat ol....!!
Zaten, etimiz budumuz 4 okka..
--------------------------------
Elinizdeki 16 hisse,, Kesenizin büyümesine katký saðlamasý ümidiyle,Saygýlar sunarým..
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Günaydýn herkese..
Açýklamalar, doðru olmayanlar..
Ama gerçekler......
Bakalým 31 mart'ta ne olacak!!
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
POLTK bu hisse fiatý 7000 mübarek iþbank A-B hissesi sanki,3 sene önce takýlýrdým 200 falandý,1 sene önce gaza bastý 1000-3000 derken þimdi 7000 ve tavanda![]()
Yer Ýmleri