Hayali olmayanın hedefi de, istikbali de olmaz.
Kiminle ben işbirliği yapıyorum,anlayamadım?
Printable View
Memlekette milliyetçiliği temsil eden ne kadar parti, şahıs vb. varsa tümü...
Senin bir şeyi temsil şansın yok ki birey olarak zaten hocam. Bildiğim kadarı ile.
EK: Büyük puntolarla ve bold yazınca... Herhangi bir düşünce daha anlamlı veya kabul edilebilir olmuyor. Bilgine.
Bunlar hep vardi abi yeni olan bir sey degil
yeni olan onceden sehirlerin belli bolgelerinde yasarlar oralari biraz tehlikeli idi suan ise yavas yavas
merkeze dogru kayiyor
Kendileri etti kendileri buldu
yaz gunu arabanin camini cok az acik biraktin diyelim ve araca hirsiz girdi
karakolda pencereyi acik biraktigin icin sana-400-500 euro hirsizliga tesvik etmekten ceza hirsiza da 30-40 euro yemek parasi veriyorsan bunlar gayet normal seyler :)
Suan iyi gunleri zaman gectikce daha kotuye gidicek
Şimdi anladım hocam, kafan nasıl çalışıyor....
O zaman o biçimde yürüyelim he mi?
"BOP sürecinde vb..." demişsin... Ya BOP'la veya milliyetçilik ile bilgin eksik.
Aha! BOP haritası:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...E0_AbPWpcaqg&s
Tek dişi kalmış canavarlar kendi sonunu hazırlıyorlar.
' Medeniyet, canavara benzetilmiştir. Tek dişi kalmış canavar denmesinin sebebi, ne kadar vahşi görünse de bile eski gücünü kaybetmiş ve ölmek üzere olmasındandır. Burada vahşiliğine, hainliğine rağmen, kendilerini medenî olarak tanıtan Batı dünyasıyla apaçık bir alay da vardır.(Mehmet Akif ERSOY)
Yav... Değerli hocam...
"Yeni Dünya düzeninde ,yakın ve orta vadede (BOP sürecinde) bizim ülkemiz böyüyecek...böyüüüük Türkiye olacağız,sonrasına,sonra bakarız." demişsin.
BOP nedir? BOP Eş başkanlığı nedir?
Gözün seveyim... Aç oku... Bu ülkenin en büyük sıkıntısı bu. Milliyetçisi ülkenin entelektüel anlamda en alt seviyesinde geziyor. Otopark mafyası % bilmem kaç oy alıyor...
https://i.hizliresim.com/9g3ohba.JPG
Herkesin var 1 hayali.
Esner büyürüz ama küçülmeyiz.!
Ukrayna savaşacak asker bulamıyor.
Rusya K.Kore den asker ithal ediyor.
AB desen zaten can çekişiyor.
Yazılanları okudumda yine herkes haklı tek yonetim suçlu.. Zahmet olacak ara sıra sizinde hatanız olsa hep mi yönetim hatalı olur .. :kahkah: :kahkah:
Yeni topik açmalı, VİOP çular Clubü....VİOP Night Club...
Gündüz burada, akşam seans sonrası Club da buluşuruz.
Geride sizi savundum ama...
Burası forum ise... Tabii ki üyeler haklı.
Üyelere olası hatalarında yaptırım var. Sizin durumunuz nedir? Var mı yaptırım?
Herkes sosyal medyaya gitti. Elinizde kalan profil 4x yaşlarında
Sitenin her yanı reklam dolu(ben görmüyorum o ayrı)...
Altyapı eski vb...
Allah akıl fikir versin .. Profilimi sarı lacivert yaptım çünkü forum renk tercihi yapılmasına izin veriyor bunu size mi soracağım ? Begenmiyorsan profilime girmezsin olur biter , kongre üyesi olduğum ve benim için çok önemli olan Fenerbahçe’nin renklerini forumun da renk kullanmaya izin vermesini değerlendirerek sarı lacivert yaptım .. Bu mu eleştiri konusu oldu şimdi ? Sizin gibi VASIFLI birinin böyle vasıfsız şeylerle uğraşmasına pek anla verebilmiş değilim .. Hayatinda görmediğin bilmediğin ne is yaptığını ne olduğundan bir haber olduğu birine rahat rahat hiç bir vasfı yok yazabiliyorsun .. Ne güzel dünya ..
Neden diye sormadın..vardı 1 sebebi.
Neyse..Paydos...Adios...iyi gecceler herkese.. :wave:
https://x.com/Edit_ProAi/status/1856401106256957722
Bu sayede profilin renklendirilebileceğini öğrendim :evil:
Yine de bir BJK'li olarak "renkli" bize ters...
İlgili üyenin "en azından" bu söyleminin alakasız ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten, istemeyen bakmaz yahu :notr:
Ki Admin(yönetici)' ler de insan... Ve birer "profil" leri var haklı olarak.
Eleştiren arkadaş G.S'li sanırım :evil:
yabacak bişey yok..
menopozun çaresi bulunamadı..:he:
yaş buralara gelmişken... yiyin için gezin sevişin. diye boşuna demiyoz
:drunk::drunk:
cahilce yapılan kafatası ırkçığı haricinde insan ırkı diye birşey yoktur.. yani enzından şuan kalmamıştır.
genler sayesinde.. insanlar artık varsayılan diğer ırklarlada seks yapmıştır :he: ve oluşan çocuklar sayesinde nesillerce devam eden bu gen karması çeşitliliği ırkları bitirmiştir.
kızılderililer birtek kendini ırk kabul eder. onlarda genelikle yabancılarla evlilik yapmadığı için genlerini kısmende olsun korumuşlardır.
ancak evrime hiç bir güç başedemez. şuan dünyanın hangi ırkını var kabul ediyorsan et .. geni senin genlerinle %99,99 aynı çıkar.
bu evrim sayesinde mümkün olmuştur zamanla. kafatası şekillleri bile değişmiştir geçmişe göre.
kafatası yapısı şekil itibariyle en son bozulan ve evrime en az uğrayan kemiktir.
gelecekte belki 3 nesil sonra ırkçılık tamamen bitecektir. en uç noktada olan kafatascılar dahil kabullenecektir. site site hemde.
geçmişte tek kıta olan dünya zamanla kıtalara ayrıştığı için ırkçılık başlamıştır . insanın kökeni bellidir...
zavallı insanoğlu...nelere inanmış.
inandırılmış...
Bu başlığı şu anda 152 kişi okumaktadır. (2 üye ve 150 ziyaretçi)
vay anasını
millet teheccut namazına kalktı ellaam.
Bu başlığı şu anda 230 kişi okumaktadır. (2 üye ve 228 ziyaretçi)
yok daha neler beni cinler okuyor mk birtek..:drunk:
gündüz devre kesse endeks bukadar kişi olmuyoz amakaço :drunk:
elturcoda gitmiş...
yutdışına gitmek için 2 senem var ort..
prag,california veya espanol.
forum bu zamana kadar iyi bile dayandı bana göre :)
zamanı gelmişken bırakmak lazım... hepinize bol şans.
adiyoz muçoz santoz muçacoz...yok heraklitos mk
BofA nın piyasaya düşüş yönündeki müdahalesiyle short pozisyonundaki 106xx, maliyetine geldi, İş Yatırım maliyeti ise 103xx,
VİOP günlük ve toplam
Bofa short artırmış
Vakıf long artırmış
Garanti short azaltmış
Diğer long 86 bine yükselmiş
https://i.hizliresim.com/fvlxh7x.jpeg
Her sabah EndeksS topiğinde paylaşım yapılmaktadır!
El turco ya çok konuda katılıyorum ve onu çok iyi anlıyorum
Tek eleştirim burayı gereğinden fazla ciddiye alıp beklentisini yüksek tutması
tabi Beklenti yüksek olunca hayal kırıklığı da zirve yapıp kırgınlığa dönüşüyor.. eşyanın tabiatı gereği
Yap geyiğini takara tukaranı yürü geç
KGRG
Düzenleme yasalaşırsa herkes risk altında olabilir"
Sivil toplum örgütleri ve gazetecilerin eleştirdiği "etki ajanlığı" düzenlemesinin bugün TBMM Genel Kurulu'na gelmesi bekleniyor
Peki düzenleme neden eleştiriliyor? https://www.dwturkce1.com/tr/etki-aj...yor/a-70766916
yine geldik çarşamba gününe
Dün kahveye gittim. Bir oyun bana girdi. Hesabı ödedim geldim. Eskiden akşama kadar oynadık mi 100 TL hesap gelirdi şimdi oyun başına 100 TL o da sinek yokken. Yaz günü bir de üç beş sinek olsa kahve ya da soğuk içseler maaşı bırakır geliriz.
Abd enflasyon verisi var. Biraz yüksek gelecek beklentisi var.
Dikkatli olmak lazım 16:30 civarı..
Tahvil faizleri de yükseliyor.
Yeni faiz indirimi olacak mı sorusu için gelecek rakamlar önemli..
sabah sabah kıpkırmızı gerilim/korkuyla başladı .. bakalım toparlaybilecek mi ? .. bence toparlar tahminim ytd... gözüm tüpte dün kapanışa yakın vadeliden almıştım biraz ytd. .. kurtarırsa o kurtarır gibi .. ytd kısmet herkese bol şans ..
Güne yeni bir saçmalık ile başlama keyfisi.
Mütiş ya hakkaten mütiş .
https://www.birgun.net/haber/chpnin-...-bin-tl-575416
Çalışma Bakanı: 2025 yılında emeklilerimizin maaşlarını iyileştirmek için çalışmalarımız devam ediyor.
"Bitmeyen senfoni"den sonra bitmeyen emekli iyileştirilmesi.
Emekliler için çalışmaktan diğer işlere zamanları kalmıyor.!!