Sayfa 636/1000 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Güzel hayal canım kardeşim...
    Türk milliyetçileri olarak(sözüm meclisten dışarı), işbirliği yaptığın müslümanların, forumdaki temsilcileri bile...
    Ki kendileri bazı İslami yorumlara göre "mürted" e varan günah içerisindedir...

Seninle, benimle aynı coğrafyada doğduğu, aynı dili konuştuğu halde...
    Arap müslümanlarını öncelemekte... Ki Arap müslümanları zaten Türk'leri aşağı bir ırk olarak görmekte ve İslami inançlarını reddetmekte...

Neyse... Gerisi yorucu...
    Gönlüne göre olsun güzel abim. Hepimiz hakkında hayırlısı.
    Hayali olmayanın hedefi de, istikbali de olmaz.
    Kiminle ben işbirliği yapıyorum,anlayamadım?

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Hayali olmayanın hedefi de, istikbali de olmaz.
    Kiminle ben işbirliği yapıyorum,anlayamadım?
    Memlekette milliyetçiliği temsil eden ne kadar parti, şahıs vb. varsa tümü...
    Senin bir şeyi temsil şansın yok ki birey olarak zaten hocam. Bildiğim kadarı ile.

EK: Büyük puntolarla ve bold yazınca... Herhangi bir düşünce daha anlamlı veya kabul edilebilir olmuyor. Bilgine.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Memlekette milliyetçiliği temsil eden ne kadar parti, şahıs vb. varsa tümü...
    Senin bir şeyi temsil şansın yok ki birey olarak zaten hocam. Bildiğim kadarı ile.

EK: Büyük puntolarla ve bold yazınca... Herhangi bir düşünce daha anlamlı veya kabul edilebilir olmuyor. Bilgine.
    Bold yazı tipi nedir?
    Kalın yani bold yazı stili, önemli ifade veya anahtar kelimeleri vurgulamak için uygundur. Bilgine...

4. Bunlar hep vardi abi yeni olan bir sey degil
    yeni olan onceden sehirlerin belli bolgelerinde yasarlar oralari biraz tehlikeli idi suan ise yavas yavas
    merkeze dogru kayiyor
    Kendileri etti kendileri buldu
    yaz gunu arabanin camini cok az acik biraktin diyelim ve araca hirsiz girdi
    karakolda pencereyi acik biraktigin icin sana-400-500 euro hirsizliga tesvik etmekten ceza hirsiza da 30-40 euro yemek parasi veriyorsan bunlar gayet normal seyler
    Suan iyi gunleri zaman gectikce daha kotuye gidicek
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Yeni Dünya düzeninde ,yakın ve orta vadede (BOP sürecinde) bizim ülkemiz böyüyecek...böyüüüük Türkiye olacağız,sonrasına,sonra bakarız.(bence)
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bold yazı tipi nedir?
    Kalın yani bold yazı stili, önemli ifade veya anahtar kelimeleri vurgulamak için uygundur.
    Şimdi anladım hocam, kafan nasıl çalışıyor....
    O zaman o biçimde yürüyelim he mi?

"BOP sürecinde vb..." demişsin... Ya BOP'la veya milliyetçilik ile bilgin eksik.
    Aha! BOP haritası:

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    AB de Bu RİSK lere katlanmaktansa ''Arife tarif gerekmez diye düşünüyorum''.
    2 kişi 7-8 günlük AB ye gitsem vize 2X90+vs. =300 euro+ tur ücreti 2X1000 =2.300 euro totalde.
    Tatile, seyahate gideceksem tercihim güncelde Uzakdoğu olacaktır veya Cuba-Maldiv vb.
    Örneğin;Thai'de tura katılmadan 15 gün, (HD) 2 kişi 4.000 dolara güzel tatil yapılabilir.
    tayland ta 4000 dolara 2 ay mis gibi tatil yaparsın..uzakdoğuda esas masraf uçak bileti..
    herşey dahil de türkiyenin rakibi yok.. o yüzden kuru tutmalarına rağmen turist sayısı düşmüyor..
    sadece ucuzcu ruslar sharm el sheikh e kaydı biraz..

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bunlar hep vardi abi yeni olan bir sey degil
    yeni olan onceden sehirlerin belli bolgelerinde yasarlar oralari biraz tehlikeli idi suan ise yavas yavas
    merkeze dogru kayiyor
    Kendileri etti kendileri buldu
    yaz gunu arabanin camini cok az acik biraktin diyelim ve araca hirsiz girdi
    karakolda pencereyi acik biraktigin icin sana-400-500 euro hirsizliga tesvik etmekten ceza hirsiza da 30-40 euro yemek parasi veriyorsan bunlar gayet normal seyler
    Suan iyi gunleri zaman gectikce daha kotuye gidicek
    Tek dişi kalmış canavarlar kendi sonunu hazırlıyorlar.

' Medeniyet, canavara benzetilmiştir. Tek dişi kalmış canavar denmesinin sebebi, ne kadar vahşi görünse de bile eski gücünü kaybetmiş ve ölmek üzere olmasındandır. Burada vahşiliğine, hainliğine rağmen, kendilerini medenî olarak tanıtan Batı dünyasıyla apaçık bir alay da vardır.(Mehmet Akif ERSOY)

8.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Şimdi anladım hocam, kafan nasıl çalışıyor....
    O zaman o biçimde yürüyelim he mi?

"BOP sürecinde vb..." demişsin... Ya BOP'la veya milliyetçilik ile bilgin eksik.
    Aha! BOP haritası:

Onlarında var 1 hayalleri...sonrasına sonra bakacağız.!

Sayfa 636/1000 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •