kör olana herkes bişeyler pazarlar,parasının kıymetini bilene kimse pazarlayamaz. Bu kadar araştırmacı olupta pazarlıktan pazarlamadan dem vuranlar keşke kişilerin ne olduğunun yarısı kadar kendi işini araştırsa yaptığı yatırımı ne için yaptığını bilse.pandası jaguarı yatırımcı dostu kralı teknisyeni v.s. hepsi kendine yandaşına çalışır ilk önce. bireysel olarak az berilik doğruluk namına biraz daha gerçekci olanı bulmak yine bizim işimiz.bu konuda en geçerli yol önce kap haberleridir. orda yalan olmaz.bilanço dip notları varlıklar borç alacak dengesi varlık değeri ve şirketin izlediği yol girişimleri bizler için temel bilgi ve göstergedir. gerisi ben bildim bilirim v.s. diyenlerin kendi eğlencesidir bana göre. sahi illa borç içinde bi şirketin nasıl değer kazandığını yılbaşından bu yana nasıl %200 yaptığını görmek isteyen sadece bir örnek için utopya yı takip etsin.ulas da hissesinde fiyatlanmış pirimlenmiş bir durum yok şirket sahipleride geçen haftalarda alım yaptı kap haberinde var devamı gelir İnşallah.piyasa fiyatı kadar temeddü verse şimdi şu bu mal kakaladı diyenler ne duruma düşerse düşsün yine bir bahanesi olacaktır.herkesin yaptığı kendine.