Sayfa 128/464 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. kör olana herkes bişeyler pazarlar,parasının kıymetini bilene kimse pazarlayamaz. Bu kadar araştırmacı olupta pazarlıktan pazarlamadan dem vuranlar keşke kişilerin ne olduğunun yarısı kadar kendi işini araştırsa yaptığı yatırımı ne için yaptığını bilse.pandası jaguarı yatırımcı dostu kralı teknisyeni v.s. hepsi kendine yandaşına çalışır ilk önce. bireysel olarak az berilik doğruluk namına biraz daha gerçekci olanı bulmak yine bizim işimiz.bu konuda en geçerli yol önce kap haberleridir. orda yalan olmaz.bilanço dip notları varlıklar borç alacak dengesi varlık değeri ve şirketin izlediği yol girişimleri bizler için temel bilgi ve göstergedir. gerisi ben bildim bilirim v.s. diyenlerin kendi eğlencesidir bana göre. sahi illa borç içinde bi şirketin nasıl değer kazandığını yılbaşından bu yana nasıl %200 yaptığını görmek isteyen sadece bir örnek için utopya yı takip etsin.ulas da hissesinde fiyatlanmış pirimlenmiş bir durum yok şirket sahipleride geçen haftalarda alım yaptı kap haberinde var devamı gelir İnşallah.piyasa fiyatı kadar temeddü verse şimdi şu bu mal kakaladı diyenler ne duruma düşerse düşsün yine bir bahanesi olacaktır.herkesin yaptığı kendine.

2. 9-12 aylık bilançolar ve kap haberleri takip edilmeli eğer iyi karlar açıklarsa kağıt prim yapacaktır
    Ocak ayı itibarıyla b grubu olacaktır bu beklentilerle 2,5 tl hedef olacak ben 1-2 aya genel piyasada
    İzin verirse 2.5 hedef fiyatım alıma devam kendi adıma ytd

3. O zamana daha çok var 2 ay sonra alırız..

4.  Alıntı Originally Posted by Ytdky Yazıyı Oku
    O zamana daha çok var 2 ay sonra alırız..
    Yukardan alma ihtimalin kuvvetle muhtemel en azından ben öyle düşünüyorum ytd

5. @bigborsa hiç yanılmadı

Burada toplanan ve veri paylaşan, gün gün bilinçlenen herkesi kutlarım.

Böyle bir hisseyi pazarladılar diyorsan, zamana bırak fiyatlama sana neyi aldığını yakında gösterir

6.  Alıntı Originally Posted by bigborsa Yazıyı Oku
    @bigborsa hiç yanılmadı

Burada toplanan ve veri paylaşan, gün gün bilinçlenen herkesi kutlarım.

Böyle bir hisseyi pazarladılar diyorsan, zamana bırak fiyatlama sana neyi aldığını yakında gösterir
    Sizinleyiz bigborsa üstad her daim

7. Başka iş ilişkisi olmadan hiç bir şey olmaz yani herşey belli yeni beklenti lazım defter değeri ortada

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

ulan ne hisse pzarlamışız bea..174 oldu bizim eşşek satmayan satsın burası sağlam direnç sonra 174den aldım diye ağlamayın...

Sayfa 128/464 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •