Originally Posted by
Günaydın
sorularıma en uygun konu başlığı olarak burayı gördüm ve medeni bir şekilde konuya vakıf üyelere öğrenmek istişare etmek amacıyla gerçekten samimi bir kaç soru sordum.
sorularımda bir gaf yapmış olmalıyım yada yanlış topiğe yazdım sanırım, dolar kurunun aslında ne getirdiğini hisse bazlı değerlendirmek ve görüş almak istedim.
ancak irrite edici fanatik tavrınız karşısında şaşkınım ?
burada neyin fanatikliğini yapıyoruz anlamadım ? konu başlığının amacı ne ? dolar kuru nereye kadar yükselmeli ?
8 lira mı olmalı ?
doları olanlar yüksek kurdan üç beş lira kazanacak diye üretim, istihdam, büyüme, çocuklarımızın geleceği ne olacak ?
ben hazır giyim pazarlamacısıyım imalatçıyım, yüksek dolar kuru önce bizi vurdu, üretim maliyetlerimiz katladı kar marjımız eridi, ve yanımızda bu sektörden ekmek yiyen çoluk çocuk binlerce günahsız ekmeğinden oldu..
bu nasıl bir bencilliktir önyargıdır böyle ? farklı düşünen herkes mi troldür ?
bu başlıkta ne yazmalıydım ve ne sormalıydım ? dolar 10 lira olacak mı demeliydim ? o zaman yaşa kardeşim hoşgeldin mi diyecektiniz sn.ronin ?
bu başlıktaki herkes hisse yatırımı karşıtı mı ? yatırımcı için tek bir enstrüman yoktur bu eşyanın tabiatına aykırıdır.
çarşınız pazar olsun sn.ronin, rahatsızlık verdiğim için özür dilerim :notr: